Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi, što se događa s Virom ? Ode ispod 700kn…

Mora da je simptom TNSA u pitanju, vrijedi zlata a ljudi daju za djabe… problem je jedino sto ne ostave adresu pa da im mozemo poslati bonbonijeru i cvijece hehehe

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Fino, fino! Ocito je netko provalio FI za Arenu…a mozda je i amer (prfc) previse nestrpljiv…Teksasanin[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

…. jel neko prati ovo na BPBA, ne samo danas nego svih ovih dana….[smiley2]
Dok ovo pišem nestalo sve sa 550….[smiley1][smiley2]

Scio me nihil scire

Zanimljiva je psihologija mase . Sada nitko ne želi KOEI po cijenama ispod 800 kn , a kada krene kupovat će ga iznad 800 .

ja ga zelim dokupit, samo nema casha. [smiley11]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Hehe kako se male ribice lijepo fataju u MMTZ mrezicu, povuce se kupnjica i fata naivne [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Mislim da će sve lagano zahvatiti jedna fina korekcija naredni period.

Krivo misliš. Na djelu je fenomen izlaženja iz mnogih dionica i ulazak (malo kasniji ali ipak ne prekasan) u INU.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

…. jel neko prati ovo na BPBA, ne samo danas nego svih ovih dana….[smiley2]
Dok ovo pišem nestalo sve sa 550….[smiley1][smiley2]

ja pratim. interesantno je i indikativno da prodaje FIMA [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

I mene zanima BPBA jer sam je nedugo mjerkao na 280kn pa se sad tučem po glavi.[smiley16]
ali sve mi je tu nešto jakoo čuno.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Hehe kako se male ribice lijepo fataju u MMTZ mrezicu, povuce se kupnjica i fata naivne [smiley2]

nemoj tako providno navlaciti [smiley1]

da malo vidite da nismo samo mi zeleni….

Kaj se Norvezanima desilo, pih[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Kaj se Norvezanima desilo, pih[smiley2]

Stoka se napila pa se igrala,je+dni profitirali,drugi malo u minus..u prosjeku veselo..[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close