vani trgovina izgleda dobro, bolje nego što se očekivalo.
čak je i FTSE u plusu, iako su mu prognozirali za danas loš dan.
UF, vani je krenulo šareno na otvaranju. DAX je odma zaronio.(ispod 7000)
Ostali zeleni jedva balansiraju iznad nule. Crveni indexi odma zaronili.
[/quote]
dax se pomalo približava 7000, a ovo što je crveno je jako blizu nuli, zeleno se povećava ….
Koliko mi se čini opet danas sličan dan kao jučerašnji , s fokusom na INU I HT
Mislim da neće. HT i INA gube snagu.
Crobex -0,35%
izgleda da je ini samo nebo granica.
Vidiš, ja očekujem danas skroz suprotno! Previše trejdera je zadnjih dana ulazilo u INU i na prvi, ne minus, nego manji plus će počet izlazit!
Opet pišeš gluposti.
Ukupna prodaja je uvijek jača od prodaja, to sam ti već objasnio, ali ti ga drukaš i dalje.
Fondovi pripremaju istovar?
Ajde molim te, čuo si neki dan što kaže dečko iz ZB Investa, veliki igrači čekaju sa strane pogodan trenutak za ući. Dakle stvar je obrnuta , čeka se trenutak ulaska, a ne istovara fondova.
Ja sam čuo od kolege iz KD-a (slovenaca), da slijedi istovar jer nemaju casha. Isto tako i ostali fondovi. INGRa će vjerojatno povući dosta dolje jer
K/P 40/195kom
A i to što kažeš da je uvijek prodaja jača istina je. Pa nije ni čudo kad su kupovali po 5000kn prije 2 godine.
[/quote]
Prošli tjedan su istovarili ZLTO.
Opet pišeš gluposti.
Ukupna prodaja je uvijek jača od prodaja, to sam ti već objasnio, ali ti ga drukaš i dalje.
Ajde molim te, čuo si neki dan što kaže dečko iz ZB Investa, veliki igrači čekaju sa strane pogodan trenutak za ući. Dakle stvar je obrnuta , čeka se trenutak ulaska, a ne istovara fondova.
Ja sam čuo od kolege iz KD-a (slovenaca), da slijedi istovar jer nemaju casha. Isto tako i ostali fondovi. INGRa će vjerojatno povući dosta dolje jer
K/P 40/195kom
A i to što kažeš da je uvijek prodaja jača istina je. Pa nije ni čudo kad su kupovali po 5000kn prije 2 godine.
[/quote]
Prošli tjedan su istovarili ZLTO.
Vidiš, ja očekujem danas skroz suprotno! Previše trejdera je zadnjih dana ulazilo u INU i na prvi, ne minus, nego manji plus će počet izlazit!
[/quote]
Jutro,
po meni su jučer tržili mali koji su povjerovali da će se sada osim Mađara uključiti i OMV, a već pred kraja dana se to pokazalo lažnim.
Stoga samo dno je granica barem za inu, i čisto sumljam da će gore.
A kaj se tiče crobex on sada opet mora na 3800
Bravo….klap klap….
Mogu li ja biti analitičar i primati plaću od 15.000kn???
Analitičari: Nastavak rasta Crobexa uz fokus na Inu i HT[/u]
Business.hr/Hina
Veće zanimanje ulagača na Zagrebačkoj burzi i danas se očekuje za dionice Ine i HT-a, a zbog njihove težine u burzovnom indeksu, većina analitičara očekuje i nastavak rasta Crobexa.
Vaš link
Kako se na nekim dionicama spustaju letvice na kupnji za 5-20 kn. Svi misle da mogu jeftinije proci tokom dana
Opet pišeš gluposti.
K/P 40/195kom
[/quote]
plavi a,sta cekaju.da market naraste.jel to pogodan trenutak.
moze li mi netko poslat top kupnju i prodaju za atpl hvala