Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da čujem, tko još misli da se Ina danas vraća??? [bye]

a gdje se vraća ?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

a gdje se vraća ?
[/quote]
Raji koja očekuje daljnji rast!!! [wink]

Nije sve tako sivo.....

a gdje se vraća ?
[/quote]

Ne vjerujem.
Da si vidio jučer na otvaranju koliki su nalozi bili na bidu, uostalom ako se ne varam, dionicu treba napumpati što više prije preuzimanja.
Vjerojatno će je dići iznad 3000kn,jer ovo sa INA-om je najveća stvar još i od IPO-a.
Kupnja…
Top bid
CIJENA KOLIČINA
2.853,00 40
2.770,00 171
2.760,00 20
2.758,51 10…ma kažem ja, oni je hoće dići iznad 3000kn.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

jel ima tko komentar na to da veliki igraci opet cekaju kad ce se sve srusiti vani (kao sto se sada dogadja) tako da opet pocinju prodavati ko ludi

a gdje se vraća ?
[/quote]

Ne vjerujem.
Da si vidio jučer na otvaranju koliki su nalozi bili na bidu, uostalom ako se ne varam, dionicu treba napumpati što više prije preuzimanja.
Vjerojatno će je dići iznad 3000kn,jer ovo sa INA-om je najveća stvar još i od IPO-a.
Kupnja…
Top bid
CIJENA KOLIČINA
2.853,00 40
2.770,00 171
2.760,00 20
2.758,51 10…ma kažem ja, oni je hoće dići iznad 3000kn.
[/quote]
A Sanaderove izjave i to…
Ne vjerujem!
Nije Ina otok od svega ostaloga!!!

Nije sve tako sivo.....

jel ima tko komentar na to da veliki igraci opet cekaju kad ce se sve srusiti vani (kao sto se sada dogadja) tako da opet pocinju prodavati ko ludi

Slažem se!
Kada krene dolje, ići će brzo…Bolje tako, kao kada vadiš zub!!! [wink]

Nije sve tako sivo.....

A to da se na ostalim dionicama fondovi spremaju na istovar, vidi se i bez naočala.
IGH, ATPL, INGR, DLKV, JDPL….svima se jako pojačala ukupna prodaja.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

A to da se na ostalim dionicama fondovi spremaju na istovar, vidi se i bez naočala.
IGH, ATPL, INGR, DLKV, JDPL….svima je jako počala se ukupna prodaja.
[/quote]
Baron, lakše malo….manta ti se u glavi!! [wink]

Nije sve tako sivo.....

europa nije danas dobro pocela… dovoljno je jos par losih vijesti pa da krene jos gore… suska se nesto da je bankarski sustav u UK u jako losem stanju i da bi tu prvo mogla prelijati kriza iz SAD-a… cijene nekretnina u UK padaju.. a tako je pocelo u SAD-u

a gdje se vraća ?
[/quote]
[/quote]

mislim da će to biti lijepa priča.
[proud]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

a gdje se vraća ?
[/quote]
[/quote]

mislim da će to biti lijepa priča.
[proud]
[/quote]
Zaokružena! [bye]

Nije sve tako sivo.....

IGH, ATPL, INGR, DLKV, JDPL….svima se jako pojačala ukupna prodaja.
[/quote]

sasvim logičan slijed događaja. mora se od likvidnih uzimati da bi se nešto kupovalo (ina, ht ) .

New Report

Close