Zaba stvarno loše izgleda. Kupnja je na 9.500,00 kn, što je još i relativno povoljno, osobito u svjetlu činjenice da će uskoro oni koji je dobiju po 7.400,00 kn moći prodavati i po 9.000,00 kuna i još ostvariti lijepu zaradu. Prodaja je sve jača i jača i stalno se spušta. Biti će još prilika za jeftini dokup. Osobno ću je čekati na 8.400,00 kn. Možda se netko iskrca?
ma sve je to OK, vjerojatno će još malo dole, ali “oni” koji žele kupovati po 7400 moraju na dan skupštine biti uknjiženi, već smo zaključili da iako je dokapitalizacije relativno pravedno provedena više pogoduje onima koji imaju više dionica pa je za pretpostaviti da oni i neće prodavati veće količine a veliki uvjek kolo vode…
a pozitivni efekt godišnjeg izvješća uvećan + konačna potvrda o prodaji Istraturista….
sigurno onima koji su kupovali iznad 10.000 trenutno nije ugodno, ali mislim da ni tu za koji tjedan neće biti problema
misliš da imaju prostora za rast zbog mogućeg preuzimanja ili onako općenito?
NR
btw imaju oni prostora za rast, samo su trenutačno prilično precijenjene, evo zaba i dalje pada, sad je prodaja ispod 10 somova, kaj ne. to je utjecaj tržišta tu se ne može ništa
izgleda da i KORF pomalo kreće…….
dugo je i bio na ovim razinama, kad se samo pogleda koliko mu je otišla RIVP u međuvremenu…oko 30%, a on je vlasnik 78%…[smiley7]
uf, ode i ingra nizbrdo. užas
NR
ina lijepo napreduje. čim je onako elegantno prebrodila obavijest o manjoj dobiti, nema zapreka da prijeđe 3 soma u dogledno vrijeme
NR
ina lijepo napreduje. čim je onako elegantno prebrodila obavijest o manjoj dobiti, nema zapreka da prijeđe 3 soma u dogledno vrijeme NR
To je sad i onima što treba crtati jasno.[smiley9]
uf, ode i ingra nizbrdo. užas NR
Stvarno…”užas”.Ne znam da li da “bježim” prije nego padne ispod 18000 kn!?Već je počela velika bježanija….evo skoro pa kao kod Transadrije…Molio bih Vas kolega nightrider za “znalački savjet”…Pomagajte…jer me hvata panika..he..he..he…[smiley8][smiley11]
kupnja na zabi sve manja i manja
NR
Mislim da će sve lagano zahvatiti jedna fina korekcija naredni period.
Ne bih se složio…Sve dok Ina vuče…Možda nešto sitno, ali bumo vidli.[smiley2]