Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može kraj Crobexa,Leda i Končara? Hvala.

CROBEX 4.036,42 +1,21%
LEDO 13.500,00 +0,12%
KOEI 806,01 -0,95%

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Puno hvala, Drhtava_r.

prognoze za sutra ?

Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, češćim i dužim na istoku i jugu zemlje. Mjestimične kiše te pljuskova i grmljavine bit će uglavnom sredinom dana i poslijepodne. Vjetar uglavnom slab, ponegdje u istočnoj Slavoniji umjeren jugoistočni i istočni. Na Jadranu slab i umjeren sjeverozapadnjak, na jugu jugo koje će do kraja dana zapuhati i na srednjem Jadranu. Najniža jutarnja temperatura između 14 i 19, na Jadranu 19 i 24, a najviša dnevna od 22 do 27, mjestimice u Dalmaciji i istočnoj Slavoniji do 30°C.

http://prognoza.hr/prognoze.php?id=hrsutra_n&param=

Sto se tice burze, ne znam [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Hvala, kolega, bas mi je trebala prognoza! [smiley]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

prognoze za sutra ?

Ja znam , ali ne smijem reći, jer bi me rastrgali. [wink]
Ne znam da li je stigao report u Americi, ali mislim da ovo nije lako za gledati.
DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE IN 12,491.44 10:45am ET Down 146.88 (-1.16%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,386.73 10:46am ET Down 13.65 (-0.97%)

DJI nikako da prijeđe 13000 i SP500 nikako preko 1400.
A neki su prošli tjedan vikali da ide u nebo. Eto vam ga na sad.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Kolega Barone odakle Vam tolika briga za sudionike Zse-a i to iz dana u dan deseci pesimističnih postova, zar doista mislite da će Vam oni pomoći da se ukrcate na crobiju od 3500??! Fondovi vode tržište, a ne mali tako da Vam ovakvi postići i nemaju neki utjecaj

Surround all arround when it hits the ground

Kolega Barone odakle Vam tolika briga za sudionike Zse-a i to iz dana u dan deseci pesimističnih postova, zar doista mislite da će Vam oni pomoći da se ukrcate na crobiju od 3500??! Fondovi vode tržište, a ne mali tako da Vam ovakvi postići i nemaju neki utjecaj

pa kad vas fondovi osisaju i nama ce biti teze.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Netko se opet istresao na HDEL 🙁

sta mislis tko?

hanfa je nesto govorila o educiranju malih ulagaca.
predlozio bi moderatorima da bar jednom dnevno neki od vasih analiticara objave neku analizu na ovom forumu.dostupni su vam mnogi podaci pa da ovcice vide tko kupuje,a tko prodaje.

hanfa je nesto govorila o educiranju malih ulagaca.
predlozio bi moderatorima da bar jednom dnevno neki od vasih analiticara objave neku analizu na ovom forumu.dostupni su vam mnogi podaci pa da ovcice vide tko kupuje,a tko prodaje.

pa ti bi samo posla davao moderatorima, mora da te jako vole
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

pa kad vas fondovi osisaju i nama ce biti teze.
[/quote]

kome?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

prognoze za sutra ?

Možda ipak zahlađenje !

Vaš link

New Report

Close