Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gde su sad oni što su govorili prodaj u maju i bježi? Ova godina je izuzetak koji potvrđuje pravilo. Pravilo je da kod nas ni jedno pravilo ne važi. Koliko se sjećam i prošlo ljeto se je trgovalo solidno.

who dares, wins

Gde su sad oni što su govorili prodaj u maju i bježi? Ova godina je izuzetak koji potvrđuje pravilo. Pravilo je da kod nas ni jedno pravilo ne važi. Koliko se sjećam i prošlo ljeto se je trgovalo solidno.

pobjegli su
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Crobex 0,97%. Dnevni max oko 1,5%
Padamo?
Kupnja na INA-i pala sa 12k kom. na 5800 [shocked]

FTSE ispod 6000 bodova
DAX uskoro ispod 7000 bodova (7012)

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

nafta i dalje pada, 126,23.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@antraxxx

sudeći po vašem avataru reklo bi se da imate smisla za humor

A za one koji su mi davali 100%, nisam se mislio rugati Baronu, već se čak i djelomično slažem s činjenicom da nije gotovo until the fat lady sings

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

nafta i dalje pada, 126,23.

Strmoglavljuje se!!!! [wink]

Nije sve tako sivo.....

Pa malo su fondovi usporili kupnju pa više ne rastemo tako brzo kao ujutro, ai bolje inače bi i HT i INa završili u blokadi
poslije 12 sati očekujem nastavak lupanja

HT bi išao gore još više da su informacije oko dividende sigure, tek su nagađanja.
osobno nadam se da će biti istina a i to bi bilo na korist najvećim dioničarima DT i Vladi, te BF-u a mi se možemo u to uklopiti.
tom bi slučaju dionica otišla preko 3oo kunica.

dan je pametniji od noći

Sat vremena-40 milja prometa

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

[/quote]
Navodno postoje nova ogromna nalazišta koja se dosta drže u tajnosti, rade se istraživanja svakodnevno….
[/quote]
npr. Sudan, ako me izvori (iz prve ruke) ne lažu!! [cool]

mali ulagaci su uspjeli srusiti server broker. kuci Rast. [rolleyes]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

mali ulagaci su uspjeli srusiti server broker. kuci Rast. [rolleyes]

Ma mali drmaju burzom!!! [wink]

Nije sve tako sivo.....

New Report

Close