Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pošto je baron moderiran da pokušam ja umjesto njega:

"drže nas ina i ht, gore, da nema njih bili bi u debelom minusu, nebu dobro dokraja dana"

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ja stvarno ne znam zašto je u interesu Baronu i nekim drugim likovima da naviju za pad CROBEXA , pa pišu samo crne vijesti. Zar nam nije stalo svima da idemo gore, nisu mi jasni i gotovo!

A ja stvarno ne znam zašto se to naziva navijanjem. Pretpostavimo, navijam za "Dinamo". Razgovaram s drugim navijačima i izlažem mišljenje da klub za koji navijam neće pobijediti na sljedećoj utakmici. Drugi tvrde da hoće. Može li ta naša rasprava utjecati na rezultat? Stalo mi je da moj klub pobijedi, no misli ja (ili govorio) da hoće ili neće, na rezultat e mogu utjecati.

Usput rečeno, danas mi je žao što nisam vjerovao donositeljima crnih vijesti. Bilo mi je stalo da "idemo gore", pa sam radije vjerovao onim drugima. Rezultat, kapitalizacija portfelja mi je -13.9.

"drže nas ina i ht, gore, da nema njih bili bi u debelom minusu, nebu dobro dokraja dana"

Dobar
[thumbsup]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

pa tu je sve več sve moderirano. Čovijek nemože u miru pregledati postove. [angry]

Zagrebačka burza

Očekuje se rast cijena i povećanje likvidnosti

Uz veći fokus ulagača na dionice Ine, T-HT-a i Liburnija Rivijera Hotela (LRH), danas većina analitičara na Zagrebačkoj burzi očekuje rast cijena dionica.
"Očekujemo porast cijena na burzi i povećanje likvidnosti u odnosu na prošli tjedan. Na to upućuje skok prometa krajem prošloga tjedna na krilima većeg zanimanja ulagača za dionice Ine i T-HT-a", kaže Filip Jelić, investicijski savjetnik u Apex vrijednosnicama. Dodaje kako se ponovno veći fokus ulagača očekuje na dionicama T-HT-a i Ine.

Optimizam na Wall Streetu

Ulagači povlače novac iz obveznica i ulažu u dionice

Ako izvješće o zaposlenosti i drugi podaci potvrde prošlotjedne relativno dobre pokazatelje o stanju američkog gospodarstva, na Wall Streetu bi lipanj mogao započeti rastom cijena dionica.

Vaš link

Što ti je ovo trebalo ????

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Optimizam na Wall Streetu

Ulagači povlače novac iz obveznica i ulažu u dionice

Ako izvješće o zaposlenosti i drugi podaci potvrde prošlotjedne relativno dobre pokazatelje o stanju američkog gospodarstva, na Wall Streetu bi lipanj mogao započeti rastom cijena dionica.

Vaš link

FUTURESI…
ESM08.CME E-Mini S&P 500 Jun 08 1,392.25 4:33am ET Down 8.25 (-0.59%)
YMM08.CBT Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 08 12,637.00 Feb 20 0.00 (0.00%)
NQM08.CME Nasdaq 100 Jun 08 2,025.25 4:32am ET Down 10.00 (-0.49%)
SPM08.CME S&P 500 Jun 08 1,392.00 4:33am ET Down 8.60 (-0.61%)

Izgleda baš da ti članci ne utječu na ulagače u Americi.
Jesi li pogledao Europu??
Vjerujem da će dizanje Crobexa od strane HT-a i INA-e iskoristiti fondovi za iskrcavanje, zbog blagog rušenja indexa u tom slučaju. Griješim li? (pogledajte likvidnije dionice IGH, ATPL, DLKV)

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Nema previše postova pa izgleda da i Vjeko trguje [thumbsup]

Nema previše postova pa izgleda da i Vjeko trguje [thumbsup]

Ajde Vjeko radi nešto, Dosta trgovine.

Neka HT i INA idu gore gdje im je i mjesto.Moglo je biti i gore ,da i pored dobrih najava stagniraju,a da ostalo pada.Dali je ovo bitna promjena trenda ,da je tržište poćelo reagirati na dobre vijesti.

Nisam vlasnik ovoh dionica.Nažalost.

New Report

Close