Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

beholder: ”
@nr
pa kad je objava o preuzimanju samo formalnog tipa…vlasnici su
pretočili dionice iz šupljeg u prazno…a prosjećna cijena je nekih
8.000 kn… biti će tu i dokupa po 9000 kn [smiley2]

Volio bih kada bi bilo dokupa po 9000, ali čisto sumnjam , jer je malo
dionica slobodno, oko 5 %. A dobar dio drže zagrebački umirovljenici.

Kad je bila donedavno na 6.800 ni ja se nisam nadao da će ovako visoko u ovako kratko vrijeme. Naravno da će ići nešto dolje, a onda u dokup.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Sve je kriv Večernji list sa onim svojim člankom o tome kako se ekipa obogatila preko noći na Zabi. I srušio je.

Bolje prekasno nego nikad.

Gledam malo stanje na HPB, izgleda kao potencijalna bomba

Na kupnji ima samo 4 komada na 7 500 i 7600.Pa onda rupa.
Slijedeća kupnja je na 7051 – 9 komada.A nakon toga slijedeća kupnja na 6100.

Ako netko sa prodaje lupi , evo nas blizu Deltoidove procijene za ovu dionicu ( 4 100 kuna ).

Prodaje ima na pretek:
7950-2 komada
8000 – 17 komada
8250-20 komada
itd.itd.

Zanimljiva mi je ova dionica za kupovinu , samo ne naravno na ovim razinama.Mislim da je umjetno napumpana cijena zadnjih dana na malim prometima.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sve je kriv Večernji list sa onim svojim člankom o tome kako se ekipa obogatila preko noći na Zabi. I srušio je.

Ma sve je to OK, netko akumulira profit i to je to.Slažem se sa Darkom, volio bih da padne blizu 9 000 zbog dokupa ,iako sumnjam.
Repriza..

[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Meni se isto čini šuplja ta priča sa HPB-eom, nadam se da ovu igru ne vode isti oni koji su vodili igru sa Tnsa?[smiley2][smiley2][smiley2]

Bolje prekasno nego nikad.

Zaba stvarno loše izgleda. Kupnja je na 9.500,00 kn, što je još i relativno povoljno, osobito u svjetlu činjenice da će uskoro oni koji je dobiju po 7.400,00 kn moći prodavati i po 9.000,00 kuna i još ostvariti lijepu zaradu. Prodaja je sve jača i jača i stalno se spušta. Biti će još prilika za jeftini dokup.
Osobno ću je čekati na 8.400,00 kn. Možda se netko iskrca?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Ma sve je OK. Danas je prošlo samo 27 dionica , prosjek 10 105 kn, a 2 naloga sa 20 i 10 kom se preskaču i stvaraju dojam panike. Da su stvarno htjeli prodati mogli su do 11 h po većoj cjeni. Sada je stavljeno na prodaju 50 kom na 10 000 kn, očito ovo do sada nije imalo efekta.

…izgleda da aureus cisti HUPZ…[smiley7]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Zanimljiva je psihologija mase . Sada nitko ne želi KOEI po cijenama ispod 800 kn , a kada krene kupovat će ga iznad 800 .

Zaba stvarno loše izgleda. Kupnja je na 9.500,00 kn, što je još i relativno povoljno, osobito u svjetlu činjenice da će uskoro oni koji je dobiju po 7.400,00 kn moći prodavati i po 9.000,00 kuna i još ostvariti lijepu zaradu. Prodaja je sve jača i jača i stalno se spušta. Biti će još prilika za jeftini dokup. Osobno ću je čekati na 8.400,00 kn. Možda se netko iskrca?

Čemu sada pisanje pod Fedorom, ne razumijem?
Hoče li sada vojska nickova komentirati tri dionice na burzi – PBZ, ZABU i INGRU?
NHF
Team BB

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

tako dobre tri dionice? tko ih ne bi pratio, kad su u fokusu.
nego kako ide ono pumpanje na pbz-eu – najprije se viče kako je pbz podcijenjen u odnosu na zabu, pa kad se napuhalo pbz, sad se tvrdi da je zaba podcijenjena u odnosu na pbz. što će biti slijedeće? da su jedna i druga podcijenjene u odnosu na citigroup???
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

tako dobre tri dionice? tko ih ne bi pratio, kad su u fokusu. nego kako ide ono pumpanje na pbz-eu – najprije se viče kako je pbz podcijenjen u odnosu na zabu, pa kad se napuhalo pbz, sad se tvrdi da je zaba podcijenjena u odnosu na pbz. što će biti slijedeće? da su jedna i druga podcijenjene u odnosu na citigroup??? NR

Ne kopčaš, ili ne pratiš ili , što je najvjerovatnije provociraš samo.
Niej cijena dionica PBZ i ZABE ista unazad 8 mjeseci pa da sad samo obrčemo stavove.
U međuvremenu je provedena dokapitalizacija PBZ-a. Unazad nekoliko dana ZABA je objavila da ide u dokapitalizaciju , ne znam što tu nije jasno.Uostalom i FIMA je objavila svoje viđenje isto kao i moje. I kada sam pričao o PBZ-u na 800 kao podcjenjenoj dionici, isto tako je to svima bilo jasno, jedino je tebi postalo jasno tek tamo oko 1000 kuna kada si kupio. Nažalost prebrzo si prodao , na 1100 , pa ti je sada krivo.Sve je to meni jasno, ali sorry. NHF Uostalom jučer si napisao da si kupovao ZABU na 7400 , a sada govoriš protiv te dionice, znaći hočeš kupiti jeftino isto kao i ja, pa dobro OK.Što se tiće odnosa sa drugim bankama , ne bih ja išao tako daleko , sve do Amerike, prije bih otišao u susjedstvo i malo usporedio.Pa češ vidjeti da i PBZ, a posebno ZABA itekako imaju prostora za rast.

Team BB

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close