Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo par pozitivnih stvari za barona i ostale medvjede na ovom forumu:

Vaš link
Vaš link [thumbsup]

Evo još jedne dobre vijesti za barona i ostale koji su govorili da će braniteljski fond srušiti našu burzu ja mislim da ipak neće nego će ju čak i podić evo zašto:
Vaš link

evo malo opozicije svim međedima :

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=22e81a17-b406-4915-8fff-1abaf2b94fd8&ref=lastadd

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=fdb5011f-7b7b-4e56-b87b-27f04a969fe4&ref=lastadd

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Vjerojatno znamo da su nas INA i HT počastile sa grande rastom…..

– i gospodine Barone kako se je to odrazilo na moj portfelj ????
– pa te dvije dionice su skoro 50% moga portfelja !!!!![/quote]
a kako su se odrazile na vaš portfelj kad su padale i dugo stagnirale, al vi ste opet uspjeli bit u plusu prodajući dva minusa. (nemojte odgovrit molim vas, jer već svi znamo da su tad baš sve one nelikvidne hotelske dionice rasle po 200-300% kak ste i planirali).
samo da otipkate toliko virtualnih naloga koliko se hvalite ne bi imali ni vremena ni volje pisat ovdje svakodnevno ove natuknica epove.
mislim da će sutra crobex opet u plus na minimalnim prometima, ako uhvatim nešto jefitno za preprodat super, ako ne opet dobro.
pozdrav.

[/quote]
Mislim kolega da griješite jer ne čitate redovito forum. Da čitate,znali bi da je dotična dama kupovala HT na 273 nakon ddaya a inu na razinama 2200 čak je i govorila da je strašno jeftina a onda su ju pojedinici optuživali da je drukerica. Mislim da je kupovala i ERNT nakon ddaya što je isto logični izbor. Zapišite te cifre i za godinu dana usporedite.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

A što na ovom forumu ima NARCISA. Zamislite bolesnika koji sam sebi mora dati 100% pod drugim nickom.

Odustajem od ocjenjivanja, mislim da je ovo jedan od većih promašaja novog foruma.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

na ovom forumu je jedan poznati fond menager(moj prijatelj)ali pretpostavljam da neznate koji nick koristi i lagano mi postaje smjesni neki komentari od nekih osoba koje stalno mise da su u pravu a nisu,razmislite ljudi malo….

sreca je samo popratni faktor znanja

Oil Is Steady at $127, Arthur Opens Hurricane Season[/b]

Oil prices were little changed below $128 a barrel on Monday, with traders tracking the dollar for direction as fleeting Tropical Storm Arthur marked the start of the Atlantic hurricane season, shutting two Mexican oil ports.
Vaš link

Zatvorene 2 meksičke luke za naftu. Pitam se kako će se to odraziti na kretanje nafte.
Neki su govorili preko vikenda da nefta pada ko da je došla do 100$, ali daleko je od toga.
Nafta je trenutno na 127$ i pala je 3-5$ od ATH, i to je puno?
Čeka nas još puno iznenađenja.
A to da je sad povoljan ulazak na hrvatski market, daleko od toga.

Prodaja na ATPL je porasla sa 4700 kom., na 7999 kom. Po meni prvi znak.
Da nije bilo da nisam rekao.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

A što na ovom forumu ima NARCISA. Zamislite bolesnika koji sam sebi mora dati 100% pod drugim nickom.

Odustajem od ocjenjivanja, mislim da je ovo jedan od većih promašaja novog foruma.

NARCISA ?!

ne poznajem ni jednog forumaša sa tim nickom [smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ina bi opet mogla povuci trziste

OMV od Vlade kupuje 19 posto Ine, a želi i 7 posto od Braniteljskog fonda [proud]

Autor teksta nema Inine dionice.

nafta pomalo pada, trenutno 126,45

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Europa u debelom Crvenilu.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

što ode sad EU pm kad je nafta krenula dole
može koji komentar

mi smo ipak zemlja slučaj

New Report

Close