Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa i nije neki minus.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

izgleda da je došao red i na snba…veliki volumem..opet[smiley9]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

evo kolega posejdon, sami ste si odgovorili na pitanje koje ste mi postavili jučer [smiley2]

moze ADPL, DDJH i LKRI?

hvala

izgleda da je došao red i na snba…veliki volumem..opet[smiley9]

i sve se već danima zatvara po bidu…što po meni znaći da je u pitanju dogovorno iskrcavanje

markoc5: ” izgleda da je došao red i na snba…veliki volumem..opet[smiley9] ” i sve se već danima zatvara po bidu…što po meni znaći da je u pitanju dogovorno iskrcavanje

Nije dogovorno. Jedan veliki prodaje a više njih kupuje.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

beholder:

markoc5: ” izgleda da je došao red i na snba…veliki volumem..opet[smiley9] ” i sve se već danima zatvara po bidu…što po meni znaći da je u pitanju dogovorno iskrcavanje

Nije dogovorno. Jedan veliki prodaje a više njih kupuje.

Jel moguce da samo ICF kupuje?

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

nema više kupnje na zabi na 10 somova

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Na ZABI klasični scenario. Nakon objave da još uvijek nije kasno za učešće u dokapitalizaciji počinje rušenje cijene radi dokupa. Ukupno na prodaji je 278 dionica.

@nr

pa kad je objava o preuzimanju samo formalnog tipa…vlasnici su pretočili dionice iz šupljeg u prazno…a prosjećna cijena je nekih 8.000 kn… biti će tu i dokupa po 9000 kn [smiley2]

evo moram se ispraviti, ima jedan komad na kupnji po 10 somova[smiley2]
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

@nr

pa kad je objava o preuzimanju samo formalnog tipa…vlasnici su pretočili dionice iz šupljeg u prazno…a prosjećna cijena je nekih 8.000 kn… biti će tu i dokupa po 9000 kn [smiley2]

Volio bih kada bi bilo dokupa po 9000, ali čisto sumnjam , jer je malo dionica slobodno, oko 5 %. A dobar dio drže zagrebački umirovljenici.

New Report

Close