pa i nije neki minus.
izgleda da je došao red i na snba…veliki volumem..opet[smiley9]
izgleda da je došao red i na snba…veliki volumem..opet[smiley9]
i sve se već danima zatvara po bidu…što po meni znaći da je u pitanju dogovorno iskrcavanje
markoc5: ” izgleda da je došao red i na snba…veliki volumem..opet[smiley9] ” i sve se već danima zatvara po bidu…što po meni znaći da je u pitanju dogovorno iskrcavanje
Nije dogovorno. Jedan veliki prodaje a više njih kupuje.
beholder:
”
markoc5: ” izgleda da je došao red i na snba…veliki volumem..opet[smiley9] ” i sve se već danima zatvara po bidu…što po meni znaći da je u pitanju dogovorno iskrcavanje
”
Nije dogovorno. Jedan veliki prodaje a više njih kupuje.
Jel moguce da samo ICF kupuje?
nema više kupnje na zabi na 10 somova
Na ZABI klasični scenario. Nakon objave da još uvijek nije kasno za učešće u dokapitalizaciji počinje rušenje cijene radi dokupa. Ukupno na prodaji je 278 dionica.
@nr
pa kad je objava o preuzimanju samo formalnog tipa…vlasnici su pretočili dionice iz šupljeg u prazno…a prosjećna cijena je nekih 8.000 kn… biti će tu i dokupa po 9000 kn [smiley2]
evo moram se ispraviti, ima jedan komad na kupnji po 10 somova[smiley2]
NR
@nr
pa kad je objava o preuzimanju samo formalnog tipa…vlasnici su pretočili dionice iz šupljeg u prazno…a prosjećna cijena je nekih 8.000 kn… biti će tu i dokupa po 9000 kn [smiley2]
Volio bih kada bi bilo dokupa po 9000, ali čisto sumnjam , jer je malo dionica slobodno, oko 5 %. A dobar dio drže zagrebački umirovljenici.