Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A dobro, jos jucer je bila parkirana tu u mojim krajevima [tongue]

...Imperare sibi maximum imperium est...

Ne vidim baš puno logike u većini postova ovdje osim čistog navijanja. Likvidnost burze je gotovo nikakva a još nije niti počeo lipanj. Kako će biti polovicom srpnja? Vjerojatno će se dionice prodavati preko oglasnika…..

– predugačak post.
– znam po sebi, zbilja je teško biti u kešu kada sve raste.
– a što ćeš, nemoj samo kao gospodin Baron kupovati na crobex 4.300
– a lako je Vama kada trgujete crobexom koji je dosta transparentan.

– i tokom trgovanja gospodine Thomsone molim Vas što više postova, barem jedan više od Barona.
– ni sami ne možete zamisliti koliko mi neuki, tu dobijemo korisnih informacija.
Pozdrav !

ne moze skupiti 39% jer im ivana nece prodat po ovim cijenama.

ne, prodat će im po nižim cijenama nego u petak, jer ona voli bit u plusu

– mogla sam i još toga citirati,
– vidim dobro se zahebavate na moj račun, nema veze ja nisam zlopamtilo.

– ali iza mene stoje rezultati.
– iza mene stoji veliki kapital.
– ja sam uspijela.

– a Vi ????????????????????????

Pozdrav !

ne moze skupiti 39% jer im ivana nece prodat po ovim cijenama.

ne, prodat će im po nižim cijenama nego u petak, jer ona voli bit u plusu

– mogla sam i još toga citirati,
– vidim dobro se zahebavate na moj račun, nema veze ja nisam zlopamtilo.

– ali iza mene stoje rezultati.
– iza mene stoji veliki kapital.
– ja sam uspijela.

– a Vi ????????????????????????

Pozdrav !
[/quote]

ja bi takođe želeo da budem kapitalista koji zarađuje i kad prodaje sa gubitkom od 80 odsto,
jel možeš ili ne možeš da me savetuješ kako to realizujem?

Mnogi forumaši imaju multinickove, a samo ja Sisoje imam, bre, multiforumaše

Dobro primječuješ,sve lažirano,ali ne samo kod amera,da bi vidio lažirana izvešča ne moraš u ameriku.

Pa dobro, ne želim baš izazvati salvu nezadovoljstva na ovom forumu. Ruku na srce ako se dobro pročitaju izvješća na domaćem tržištu svašta se može zaključiti. Mislim da na prste jedne ruke možemo nabrojiti forumaše koji na domaćim dionicama uspoređuju izvješće jedne (iste) tvrtke unazad dvije tri godine. [cool]

Oni koji to rade i znaju čitati financijska izvješća znaju točno o čemu govorim. Od 14 dionica koje pratim 12 je "trulo" samo 2 su "zdrave" za ulaganje.
[/quote]

– Thompsone, stvarno jedan kvalitetan post i od tebe.
– danas sam izgubila cijelo poslijepodne za analizirati samo dvije dionice.

– stvarno se sve mora staviti na papir i napraviti prava analiza.
– pa investiram svoj novac,
– ko će na njega paziti ako neću ja sama.
– na te dvije investicije planiram za 4 mjeseca zaraditi 500.000kn, kad to zaradim izlazim.
– tko će mi to platiti ??????
– ružno je to reći, ali to će mi platiti oni koji ulažu bez analize.
Pozdrav !

MnoGi za Ivanu7 kažu da je puna sebe

Aprimorac, 01.06.2008. u 00:15

Stolikim kapitalom i rezultatima ima i pravo , zar ne Ivana . [kiss]

– Thompsone, stvarno jedan kvalitetan post i od tebe.

Dobiti pohvalu od ovakvog burzovnog autoriteta nije mala stvar. Stvarno sam danas jako ponosan na sebe. Cijeli život mi se promijenio zbog tog posta! [cool]

ivana zelim te za mentoricu

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

U osvrtu na trgovinski dan u utorak smo pisali: “tržišna kretanja uglavnom oblikuju emotivni mali investitori čije emocije osciliraju između panike i euforije. Mirovinci kao investitori s dugoročnim horizontom ulaganja polako i strpljivo kupuju dionice, ali ne u toliko značajnim količinama da mogu vladati sentimentom njegovog veličanstva Tržišta.”

Statistika top 10 Središnje Depozitarne Agencije (SDA) razotkrila je da smo bili u pravu. Od 115,5 milijuna kuna ukupnog prometa u utorak ostvarenog na Zagrebačkoj burzi iza samo malenog dijela nalaze se obvezni mirovinski fondovi. Promet mirovinskih fondova koji otkriva statistika SDA u utorak je iznosio manje od 0,6 milijuna kuna, a samo Raiffeisen i Erste Plavi OMF-ovi bili su aktivni kupci dionica.

Hehe, pa pola tog njihovog prometa sam ja sam napravio………….koji igrači??

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Promet mirovinskih fondova koji otkriva statistika SDA u utorak je iznosio manje od 0,6 milijuna kuna, a samo Raiffeisen i Erste Plavi OMF-ovi bili su aktivni kupci dionica.

Hehe, pa pola tog njihovog prometa sam ja sam napravio………….koji igrači??

Mislim da će većina forumaša zaključiti da je to izvrsno i požuriti sa ukrcajem!

Eto, fondovi još ne kupuju treba se nakrcati prije nego krenu sa kupnjom.

Ove godine fond manageri su dobre volje pa daju "grace period" te će početi kupovati na višim cijenama kako bi forumaši i mali investitori što prije dolšli do toliko željenog profita.

Ovi fond manageri su čudne biljke, pa umjesto da kupnjom po ovom cijenam čim prije nadoknade ovogodišnji minus oni čekaju više cijene za ulazak.
Odmah se vidi da ne troše svoj novac, već moj i od sviju nas. [cry]

– i na koncu zbog Vašega neznanja je Vaš portfelj i manji od ministarske plaće.
– zar stvarno mislite kako su ti ministri pametniji od Vas ?????

Moj je portfelj mal jer sam poceo raditi prije 5 mjeseci, nemam nasljedstva niti su mi roditelji dali novac da se igram na burzi. Vi zasigurno imate velik portfelj jer ste davno poceli ulagati, jer ste imali veca sredstva i jer je CROBEX u zadnjih par godina rastao po takvoj stopi da je 95% ljudi zaradilo.

"Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi." Grunf, TNT

New Report

Close