Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne, prodat će im po nižim cijenama nego u petak, jer ona voli bit u plusu

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

ne, prodat će im po nižim cijenama nego u petak, jer ona voli bit u plusu

haha, ovo je vrhunski…što slabij prometa na burzi, to jači humor na forumu.
[lol]

Dobro primječuješ,sve lažirano,ali ne samo kod amera,da bi vidio lažirana izvešča ne moraš u ameriku.

Pa dobro, ne želim baš izazvati salvu nezadovoljstva na ovom forumu. Ruku na srce ako se dobro pročitaju izvješća na domaćem tržištu svašta se može zaključiti. Mislim da na prste jedne ruke možemo nabrojiti forumaše koji na domaćim dionicama uspoređuju izvješće jedne (iste) tvrtke unazad dvije tri godine. [cool]

Oni koji to rade i znaju čitati financijska izvješća znaju točno o čemu govorim. Od 14 dionica koje pratim 12 je "trulo" samo 2 su "zdrave" za ulaganje.

Uče dečki pomalo kako se skriva istina a vjerojatno i ulažu u školovanje "Štefice i Ljubice" iz financija. Crush Course u Americi ili na Siciliji – "Kako napraviti dobar fake FI". Pa APP. Uglavnom prodje. [proud]

…mislim da Ivani 7 ne ide baš loše kad mi se danas ovakvom jahtom šeta po Jadranu…

Vaš link

HAAB: Crobex teško probija psihološku granicu od 4000 bodova

Kad to stojić i ekipa kaže ja sam uvjeren u rast. Do sada sam svaki put poslušao stojića i učinio suprotno i nikad do sad nisam pogriješio 🙂

Vjerojatno kad Stojić govori, " Kupujte Adris", vjerojatno znači , "Iskrcavamo se", ali vjerojatno s druge strane kad Stojić govori da Crobex ne može preko 4000 bodova, možda mu moramo vjerovati da vjerojatno ne misli da će kupovati po ovim cijenama i da će stvarno Crobex ići možda dolje, da bi HAAB mogao se ukcavati.Opet s druge strane ne vjerujem da će se iskrcavati , pa govori da Crobex stagnira, ili ide dolje.
Stojić je veća riba, i tko ga skuži, na konju je.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Moje je mišljenje malo drugačije. Stojić je rekao da ćemo teško probiti 4000 bodova. Time je htio reći mi ćemo se ukrcati onda vama prodavati kada će crobex biti oko 4300-4400 bodova. A kad dosegne tu razinu onda će reći da crobex sad može ići do 4800 bodova, a biti je mislio sad će roknut nazad na 4000.

Ovo nije nagovor na kupnju dionica idući tjedan . Ovo je samo moje mišljenje i ograđujem se od bilo kakvih optužbi da sam nekoga nagovarao na kupnju. Moj interes je u dionicama:
Viro-r-a
Ina-r-a
Ht-r-a
Atpl-r-a

…mislim da Ivani 7 ne ide baš loše kad mi se danas ovakvom jahtom šeta po Jadranu…

Kolegice Bakica smucate se po Puli koliko vidim [thumbsup]

...Imperare sibi maximum imperium est...

ne vjeruj analitičarima ni kad darove nose ( onda pogotovo ) [lol] [lol] [lol]

drago mi je da je ivana zaradila na prodaji dionica iako je izišla iz njih sa minusom [kiss]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Vaš link

HAAB: Crobex teško probija psihološku granicu od 4000 bodova

Kad to stojić i ekipa kaže ja sam uvjeren u rast. Do sada sam svaki put poslušao stojića i učinio suprotno i nikad do sad nisam pogriješio 🙂

Vjerojatno kad Stojić govori, " Kupujte Adris", vjerojatno znači , "Iskrcavamo se", ali vjerojatno s druge strane kad Stojić govori da Crobex ne može preko 4000 bodova, možda mu moramo vjerovati da vjerojatno ne misli da će kupovati po ovim cijenama i da će stvarno Crobex ići možda dolje, da bi HAAB mogao se ukcavati.Opet s druge strane ne vjerujem da će se iskrcavati , pa govori da Crobex stagnira, ili ide dolje.
Stojić je veća riba, i tko ga skuži, na konju je.

[/quote]

a možda je Stojić nesretan što se tržište prebrzo oporavlja pa se ne može jeftino nakrcati…………..
kad gledam ovaj tvoj komentar onda mi je jasno zašto si konstatno u lošem tajmingu što se tiče odnosa keša i dionica

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

j..eš Stojića i sve ostale "pametnjakoviće"…vratite nam Kurcila Ora, uzmite Sanču
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

http://www.avaz.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=8127&Itemid=229

Kolegice Bakica smucate se po Puli koliko vidim [thumbsup]
[/quote]
…hladno…hladno….

New Report

Close