I još nešto na temu Piera.
Lako je dijeliti kad se ima što dijeliti.
Ajde ajde, ionako je kupovao samo Todorica i AIK koje oze uvijek prodati po dobroj cijeni..
Poštovani kolege investitori, nadam se da će vam sljedeći članak koristiti:
Mirovinci u ponedjeljak kupili novih dionica za više od 5,4 milijuna kuna
http://www.poslovni.hr/81207.aspx
5,4 milijuna? svi fondovi zajedno? zasto bi to bilo vrijedno spomena?
Meni se čini da bude bilo njami, njami
Svakako smo se ograničili na kvalitetne postove, jel tako kolega.
Primjećujem da svi iznose neke pozitivne stvari, svi optimisti na forumu, se ponašaju ko na placu tipa "Još malo pa nestalo"..a ono ispod pulta još hrpa robe.
Ako stižu sve pozitivne vijesti, zašto market ne raste?
Vjerujem da je došlo vrijeme kad market ne reagira na stvarno dobre i velike vijesti.
No vidjet ćemo. Možda sam u krivu.
Ma ne želiim ja nikoga omalovažavati i obezvrijeđivati. Ali, generalno, naš fond manager je mlad, obrazovan, bahat i neiskusan.
I onda kada još nije savladao ni domaće tržište ide po lekcije u svijet.
I samo još jedna usporedba. Koliki je utjecaj naših fondova na Ingru, a koliki je bio Blackstona na Magmu. Ne u smislu cjene nego u smislu upravljanja. Tko je pokrenuo IPO Magme?
Ma ne želiim ja nikoga omalovažavati i obezvrijeđivati. Ali, generalno, naš fond manager je mlad, obrazovan, bahat i neiskusan.
I onda kada još nije savladao ni domaće tržište ide po lekcije u svijet.
I samo još jedna usporedba. Koliki je utjecaj naših fondova na Ingru, a koliki je bio Blackstona na Magmu. Ne u smislu cjene nego u smislu upravljanja. Tko je pokrenuo IPO Magme?
Nije Blackstone izasao iz Magme vec jedan drugi fond..
Naravno da je imao utjecaj kad je dao cash fizulici kad je firma tek nastajala.
MIslim da su usli prije 5-6 godina i sad izasli sto je sasvim ok.
Isto niej jednako PE i OIF.
Evo našim anlitičarima što stranci misle o ulaganjima i sigurnosti na zapadni balkan. Pa ne ka i dalje trube preko novina i televizija kako kod nas nesigurnije učagat nego zapadnu europu [angry]
Kako Todorićeve dionice zadnja dva tjedna imaju mizerne promete, ne sjećam se kada se to zadnji put desilo ovako u kontinuitetu, sve što se ima izgleda da se pumpa u INA-u, HT i ATPL [huh] sad u 14:00 zbirno svi 290.000kn…
Kaj se danas ne trguje sa Ledom?
Kakav loš dan…….trguje se sa 5 dionica.
LEDO samo jedna protrgovana..isto je i sa ZVZD.. [undecid]
Kaj se danas ne trguje sa Ledom?
Kakav loš dan…….trguje se sa 5 dionica.
Ma dan katastrofa!!!!
Bez Ine i Hateja totalna katastrofa!!!!