Poštovani kolege investitori, nadam se da će vam sljedeći članak koristiti:
Mirovinci u ponedjeljak kupili novih dionica za više od 5,4 milijuna kuna
http://www.poslovni.hr/81207.aspx
To dobro
[/quote]
Da im neće biti previše?
A prodali? [wink]
Poštovani kolege investitori, nadam se da će vam sljedeći članak koristiti:
Mirovinci u ponedjeljak kupili novih dionica za više od 5,4 milijuna kuna
http://www.poslovni.hr/81207.aspx
Dokup, dokup,dokup,dokup……malo sumnjivo, ako znamo kako je većina poslovala.
Svaka čast na izboru, ali za neke…..vrlo skeptičan. Evo npr Magma….krpice i igračke.
I to meni mora mirovinu osigurat???
Najači 2q ikad od MOLA, a stime i biti će od INE jer vlada je otpustila kočnice…………
ANALYST VIEW – Hungary MOL seen posting strongest-ever quarterly EBIT in Q2 – KBC Securities
Najači 2q ikad od MOLA, a stime i biti će od INE jer vlada je otpustila kočnice…………
Imam jedno pitanje za vas… iako ovo mozda nije pravo mjesto na forumu ne znam gdje bi ga drugo postavio.
Uglavnom maloprije mi zvoni telefon i netko govori moje ime i prezime na engleskom sa japanskim naglaskom.
Ja kazem da ja sam. on kao drago mi je ja zovem iz financijske kompanije NBL(ili tako nekako) Kao govori mi da dali sam zainteresiran za nekakva ulaganja u SADu i Japanu?!
Ja kazem… kao prvo molim da mi kazete odakle vam moje ime i podatci… On govori od nekakvih brokera iz Zagreba?!
Nakon sto sam rekao da nisam zainteresiran za nikakva ulaganja po SADu on mi kaze kako ne moram ulagati nista nego da mi samo zele prezentirati neke dionice koje su oni uocili kako su podcjenjene.
Ja govorim kako mi moze poslati mail i to je to. On kaze kako nema dozvolu za odavanje takvih podataka ali kako me moze njegov sef iduci tjedan kada mi odgovara.
Tu sam mu rekao hvala na ponudi i nemojte me zvati vise.
Meni skroz smrdi na nekakvu prevaru, a ako se dobro sjecam netko je vec na ovom forumu prije godinu, dvije spominjao da mu se dogodilo nesto slicno.
To su baš lijepi tobogani…
Red MOL-a, pa red BF-a, pa red MOL-a, pa red BF-a, pa red…
Tko živ, tko mrtav!
Samo za trejdanje!
Da čujem mišljenja hoće li planuti ovaj nalog na INI od 2600. Ja mislim da hoće.
Da čujem mišljenja hoće li planuti ovaj nalog na INI od 2600. Ja mislim da hoće.
Meni se čini da bude bilo njami, njami
Još mrvicu i crobex +1%
Sve stoji na 0 %, osim INA-e i HT-a koji se bjesomučno pumpaju.
Brodari i građevinari ne mrdaju. Promet mizeran.
Promet INA-e i HT-a, čine pola redovnog prometa danas,i baš te dvije pumpaju Crobex.
Pitanje je koga će ponovo ošišati fondovi na HT-u i INA-i, jer je uskoro raspordaja braniteljskih udjela baš na tim dionicama.Vidjet ćemo.
ameri žele pomalo uvesti reda sa naftom ….
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2773627e-9419-40de-ac2b-ddfbcb83c80c&ref=lastadd
Evo još jedne zanimljivosti… uskoro bi se u crobex trebalo uključiti 135.000 dionica ULPL (bar ako će se i dalje računati da je 75% ULPL free float) koje vrijede cca 280 milja kn, a s kojima bi se crobex trebao dignuti za oko 0,8%. Koliko vidim još nisu uključene (stoji 300.000 tj 75% od tadašnjih 400.000 dionica). Samo je pitanje da li će zbog toga "dopustiti" rast crobexa isto kao što su i dopustili pad ili će se uskladiti da ponovo ne poremete crobex.