Na DLKV se slaže kupnja ko lego kocke.
A prodaje ni za lijek.
Sve je spremno za poletanje
Upravo na taj način te drže u cashu, dok oni laganini kupuju!
Mogu tako danima i mjesecima, malo probiti pa opet nazad, a ti čekaš i čekaš i gledaš TA.
A oni jako dobro znaju šta ti čekaš, koji signal, i šta misliš da ćeš ga dočekati pravovremeno.
Ja mislim da nećeš.
Ajmo ovako gledati. Fondovi ne prate pesimiste koji su u manjini, nego optimiste, trenutno.
Fondovi su stvorili kanal, kakoje još kolega Ivek123 rekao, gdje će se iskrcavati, i pogodio je.
Ako se ukrcavaju, po tebi u ovom kanalu, zašto ne spuste market niže i nakrcaju se po jeftnijim cijenama.
Na ljudima je da odaberu koja teorija njima paše. Piz
[/quote]
Mislim da fondovi prate fondove, i to nema veze s optimizmom i pesimizmom, nego s realnim procjenama što je moguće u datom trenutku. I ne mogu oni do besvjesti rušiti cijene jer ruše i sebe i povjerenje, koje ionako da ga mjerimo bilo bi jako loše. I tko tvrdi da si ti pesimista. Smatram da ako se neke dionice još malo spuste bit ćeš veliki optimista. No ja to gledam drugačije. Dok se oni bore s svojim prinosima ima i drugih, vrlo velikih, ulagačkih mogućnosti. Drugim riječima ja sam papire na kojima pušim totalno isključio iz svog razmatranja a u vidokrug sam ubacio nešto za što smatram da ima jak potencijal.
DLKV-R-A
1.104,00
DLKV-R-A 1.104,00 -0,33 kom 1
ERNT-R-A 2.381,02 -0,32 kom 1
LKPC-R-A 3.921,00 -1,07 kom 1
VDKT-R-A 2.511,00 -0,13 kom 1
promet 16.015.491,18 kn
Dok sam pisao DLKV se podebljao strašnih na 16 kom
Eto što su ućinili od naše burze, da nas bilo tko sa 10 mil kn može šeteati u + ili – kako hoče
Trenutno prodajemo sami sebi a to je pretakanje iz šupljeg u prazno
Jučer je bio predsjednik uprave ZB investa na TV-u i rekao da veliki igrači čekaju uz aut liniju da uđu u igru što bi reklo da ih trenutno nema u utakmici.
Inače lik ima cca 30 godina i upravlja sa miliardama kuna. I sad vi svoj novac povjerite nekom klincu na upravljanje.
[/quote]
Pustite Pierra na miru…
Covjek je od pocetka u industriji i zna sto prica…
Ako se nekome ne svidja sta je sa najvecim fondom od preko milijarde kuna napravio medju top 5 prinosa i sto je piknuo Agrokor kad je trebalo onda taj nezna sto govori..
[/quote]
Koliko je rizično to njegovo ulaganje? Ušao je u Srbiju, pokupovao dionice i naravno da je s tom količinom love užasno digao tržište. samo pitanje je po kojoj cijeni to sad može prodati?
Malo veća pizdarija na Kosovu i cijene odoše dolje. Kome će onda prodavati. I koliko će firmi tamo bankrotirati, a koliko je kupnji pogodio će pokatzati vrijeme, ali su ulagači u fond valjda svjesni rizika koje ulaganje nosi ili nisu. Dugoročno Srbija može biti hit, ali i shit.
Kolega, iako vrlo dobro baratate brojkama, zanemarujete ostale podatke koji isto prate cijene dionica na tržištu kapitala.
gospodine petrov molim vase osobno misljenje je li sada vrijeme za kupovinu dionica?
hvala.
Tomislav Petrov jučer je kupovao Erste banku po cijeni između 717,00 i 717,51 kuna, prije Magmu po cijeni između 195,00 i 197,00 kuna, a danas je suzdržan od kupnje. Ako se budem odlučio neku dionicu kupovati, vidjet ćete u mom potpisu.
DLKV-R-A
1.104,00
DLKV-R-A 1.104,00 -0,33 kom 1
ERNT-R-A 2.381,02 -0,32 kom 1
LKPC-R-A 3.921,00 -1,07 kom 1
VDKT-R-A 2.511,00 -0,13 kom 1
promet 16.015.491,18 kn
Dok sam pisao DLKV se podebljao strašnih na 16 kom
Eto što su ućinili od naše burze, da nas bilo tko sa 10 mil kn može šeteati u + ili – kako hoče
Trenutno prodajemo sami sebi a to je pretakanje iz šupljeg u prazno
Jučer je bio predsjednik uprave ZB investa na TV-u i rekao da veliki igrači čekaju uz aut liniju da uđu u igru što bi reklo da ih trenutno nema u utakmici.
Inače lik ima cca 30 godina i upravlja sa miliardama kuna. I sad vi svoj novac povjerite nekom klincu na upravljanje.
[/quote]
Pustite Pierra na miru…
Covjek je od pocetka u industriji i zna sto prica…
Ako se nekome ne svidja sta je sa najvecim fondom od preko milijarde kuna napravio medju top 5 prinosa i sto je piknuo Agrokor kad je trebalo onda taj nezna sto govori..
[/quote]
Iako godine ne znace previse (znam ljude koji s 30 imaju vise iskustva nego neki pred odlaskom u mirovinu) ovdje se ne bih slozio s tobom, Blueman. U redu, ne znam covjeka i glupo je komentirati sto je on postigao, a sto nije. No, da nasi fond menadzeri u globalu jesu nezrele balonje – to drzim kao aksiom.
Poštovani kolege investitori, nadam se da će vam sljedeći članak koristiti:
Mirovinci u ponedjeljak kupili novih dionica za više od 5,4 milijuna kuna
http://www.poslovni.hr/81207.aspx
Na DLKV se slaže kupnja ko lego kocke.
A prodaje ni za lijek.
Sve je spremno za poletanje
Još nije pravo vrijeme. Tek se grade temelji.
Pravo polijetanje uslijediti će nakon što zaključna cijena preskoči 1200.
A potrebni su i pravi volumeni…
Tomislav Petrov jučer je kupovao Erste banku po cijeni između 717,00 i 717,51 kuna, prije Magmu po cijeni između 195,00 i 197,00 kuna, a danas je suzdržan od kupnje. Ako se budem odlučio neku dionicu kupovati, vidjet ćete u mom potpisu.
[/quote]
A Tomislav Merčep? [lol]
Poštovani kolege investitori, nadam se da će vam sljedeći članak koristiti:
Mirovinci u ponedjeljak kupili novih dionica za više od 5,4 milijuna kuna
http://www.poslovni.hr/81207.aspx
To dobro