Ovo trgovanje sa jednom dionicom ADPL i KORF je za "play of the day".
Svaka čast lumenima…
[thumbsup]
Danas će biti prilike za povoljnu kupovinu dionica koje trenutno nisu zanimljive jer će se prodavati za popust radi kupocine INA-e ili HT-a pogotovo u toku jutra jer možemo očekivati da će fondovi u toku jutra provjeravati ( preka raznih veza ) da li su natpisi u novinama koliko toliko točni. Ako se uvjere onda će poslije podne krenuti ozbiljnija kupovina INA-e i HT-a.
nafta i dalje pada, 125,33
gospodine petrov molim vase osobno misljenje je li sada vrijeme za kupovinu dionica?
hvala.
DLKV-R-A
1.104,00
DLKV-R-A 1.104,00 -0,33 kom 1
ERNT-R-A 2.381,02 -0,32 kom 1
LKPC-R-A 3.921,00 -1,07 kom 1
VDKT-R-A 2.511,00 -0,13 kom 1
promet 16.015.491,18 kn
Dok sam pisao DLKV se podebljao strašnih na 16 kom
Eto što su ućinili od naše burze, da nas bilo tko sa 10 mil kn može šeteati u + ili – kako hoče
Trenutno prodajemo sami sebi a to je pretakanje iz šupljeg u prazno
Crobex nam je dobro potegao
Sve gledam i čudim se. GLEDAMO LI ISTU BURZU?
Inače, opet smo se danas odbili od Fibonacci otpora 3950, i opet sam pogodio.
Onaj tko je gledao moje grafove zna o čemu pričam.
Stagnacija, i po svemu sudeći formiranje stepenice po prometima.
Ovo sa HT-om – izgleda da nisu bez veze ove špekulacije. Samo teško je znati jesu li to špekulacije ili ne. U svakom slučaju rast HT-R-A se može očekivati tek ako bude neka najava iz HT-a. inače se vrlo brzo vraćamao na 275.
Korist od izvanredne dividende je višestruka:
-cijena HT-R-A raste i veći broj radnika kupuje – ovo odgovara i državi i agentu
– fondovima stiže još keša za kupovinu novih dionica, popravlhja se likvidnost na burzi
– a i meni bi se lijepo vidjela na računu još jedna dividendica.
DLKV-R-A
1.104,00
promet 16.015.491,18 kn
Eto što su ućinili od naše burze, da nas bilo tko sa 10 mil kn može šeteati u + ili – kako hoče
Jučer je bio predsjednik uprave ZB investa na TV-u i rekao da veliki igrači čekaju uz aut liniju da uđu u igru što bi reklo da ih trenutno nema u utakmici.
Inače lik ima cca 30 godina i upravlja sa miliardama kuna. I sad vi svoj novac povjerite nekom klincu na upravljanje.
Sve gledam i čudim se. GLEDAMO LI ISTU BURZU?
Inače, opet smo se danas odbili od Fibonacci otpora 3950, i opet sam pogodio.
Onaj tko je gledao moje grafove zna o čemu pričam.
Stagnacija, i po svemu sudeći formiranje stepenice po prometima.
[/quote]
Upravo na taj način te drže u cashu, dok oni laganini kupuju!
Mogu tako danima i mjesecima, malo probiti pa opet nazad, a ti čekaš i čekaš i gledaš TA.
A oni jako dobro znaju šta ti čekaš, koji signal, i šta misliš da ćeš ga dočekati pravovremeno.
Ja mislim da nećeš.
DLKV-R-A
1.104,00
promet 16.015.491,18 kn
Jučer je bio predsjednik uprave ZB investa na TV-u i rekao da veliki igrači čekaju uz aut liniju da uđu u igru što bi reklo da ih trenutno nema u utakmici.
Inače lik ima cca 30 godina i upravlja sa miliardama kuna. I sad vi svoj novac povjerite nekom klincu na upravljanje.
[/quote]
Pustite Pierra na miru…
Covjek je od pocetka u industriji i zna sto prica…
Ako se nekome ne svidja sta je sa najvecim fondom od preko milijarde kuna napravio medju top 5 prinosa i sto je piknuo Agrokor kad je trebalo onda taj nezna sto govori..
Upravo na taj način te drže u cashu, dok oni laganini kupuju!
Mogu tako danima i mjesecima, malo probiti pa opet nazad, a ti čekaš i čekaš i gledaš TA.
A oni jako dobro znaju šta ti čekaš, koji signal, i šta misliš da ćeš ga dočekati pravovremeno.
Ja mislim da nećeš.
Ajmo ovako gledati. Fondovi ne prate pesimiste koji su u manjini, nego optimiste, trenutno.
Fondovi su stvorili kanal, kakoje još kolega Ivek123 rekao, gdje će se iskrcavati, i pogodio je.
Ako se ukrcavaju, po tebi u ovom kanalu, zašto ne spuste market niže i nakrcaju se po jeftnijim cijenama.
Na ljudima je da odaberu koja teorija njima paše. Piz