Mozda INA danas bude generator rasta.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,5,29,,121276.jl [thumbsup]
Prije bih rekao da bi moglo biti obrnuto?
hoće, ali INE. kod ostalih dionica može lako doći do iskrcavanja, jer dosta investitora će taj novac pretočiti u Inu.
također to potencira i loša likvidnost , koja nas prati već više vremena .
[/quote]
Rast burzovnih indeksa na Wall Streetu
poslovni
Na Wall Streetu su u četvrtak vodeći indeksi porasli, zahvaljujući padu cijene nafte i bržem od očekivanja rastu američkog gospodarstva u prvom tromjesečju…
Mislim da dolaze povoljniji uvjeti i optimizam na burzovnim tržištima.Negdje sam pročitao da neke članice žele napustit OPEC, što je jedna članica već učinila zbog ne slaganja sa strategijom OPEC-a da se ne poveća proizvodnja nafte…Juče pad cjena nafte na cca 130 dolara a i dalji pad cjena zbog najave svih većih potrošača o mjerama za smanjenje potrošnje naftnih energenata…
Mozda INA danas bude generator rasta.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,5,29,,121276.jl [thumbsup]
Prije bih rekao da bi moglo biti obrnuto?
hoće, ali INE. kod ostalih dionica može lako doći do iskrcavanja, jer dosta investitora će taj novac pretočiti u Inu.
također to potencira i loša likvidnost , koja nas prati već više vremena .
[/quote]
[/quote]
volio bi da si u pravu.
…zanimljivo kako diskusije odu u raznoraznim smjerovima,ko rakova djeca…pa nek ode i moja…npr.danas je patak…,petak slab početak…ili petak dan za …druženje… [lol]
pogledajte današnji zvučan , bombastičan naslov s biznisa, težište na glagol LANSIRALI…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=53da340a-0c59-4310-b8e9-11f9111f4b5b
kolko vidim porasti između o,4-0,8 posto
i to bi trebalo značiti lansitanje?’???
neznam tko je tu tealan, ko lud ,ko zbunjn , a tko normalan??
Indexi u svijetu u zelenom, dobre vijesti iz USA, nafta trenutno pala ispod 126 USD, sve su to signali koji bi nam trebali zagarantirati rast danas.
Građevinske perjanice to po preopeningu prve nagovješčuju, na INGR na 36 600 nalog od 39 komada, to već dugo nismo vidjeli.Prodaja rijetka, uostalom kao i zadnjih dana. Na IGH na 11 506 nalog od 60 komada.
A skriveni nalozi na prodaji , frajeru???
Vidim da se i danas ujutro provlači strah među ulagačima, zbog trenutka čekanja nastavka trenda.
Mislim da ćemo ovdje biti malo duže vrijeme, dok se fondovi ne namire.
Kako kaže kolega Petrov, tko zna kako će danas 4 najveće bankarske grupacije voditi igru, a oni vode uvijek igru zarade.
Indexi u svijetu u zelenom, dobre vijesti iz USA, nafta trenutno pala ispod 126 USD, sve su to signali koji bi nam trebali zagarantirati rast danas.
Građevinske perjanice to po preopeningu prve nagovješčuju, na INGR na 36 600 nalog od 39 komada, to već dugo nismo vidjeli.Prodaja rijetka, uostalom kao i zadnjih dana. Na IGH na 11 506 nalog od 60 komada.
A skriveni nalozi na prodaji , frajeru???
Vidim da se i danas ujutro provlači strah među ulagačima, zbog trenutka čekanja nastavka trenda.
Mislim da ćemo ovdje biti malo duže vrijeme, dok se fondovi ne namire.
Kako kaže kolega Petrov, tko zna kako će danas 4 najveće bankarske grupacije voditi igru, a oni vode uvijek igru zarade.
[/quote]
Ako su negdje bili skriveni nalozi na Ingri zadnjih dana, bili su na kupnji.
izgleda da i danas nas čeka mizeran promet, tuga čemer i jad od burze .. kome je ovo interesantno, kaže kolega Baron fondovima? wtf, tko se tu može nakrcat ? tko prodat, nemoš ništa nego čegat da institucionalni krenu u kupovinu, ali oni kupuju vani, a fondovi čekaju izgleda srbiju … a mi, šta ćemo mi? prodavat njima na 2500? ako dođe koji stranac bit će panika!
Kako se miču nalozi sa aska ATPL… A i ludilo nalozi na HT-u…
izgleda da i danas nas čeka mizeran promet, tuga čemer i jad od burze .. kome je ovo interesantno, kaže kolega Baron fondovima? wtf, tko se tu može nakrcat ? tko prodat, nemoš ništa nego čegat da institucionalni krenu u kupovinu, ali oni kupuju vani, a fondovi čekaju izgleda srbiju … a mi, šta ćemo mi? prodavat njima na 2500? ako dođe koji stranac bit će panika!
Tuga, jad i čemer!