Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ohoho, 99 komada na ULPL na kupnji po 2500. Bit ce nesto od toga.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Na našem lijepom plavom Jadranu valovito . LKPC gore , LKRI dole.

Alien: ” Vama to kolega ne izgleda ko napuhavanje balona? ” Pa meni su prije DDJH i BLJE napuhavanje balona, ali neka svatko trci za svojom pameti, sto bi indijanac reko

U nešto se puhati mora, pa makar to bilo i Belje.[smiley1]

E pa ako je nešto napuhano to je LKRI – Book je negdje oko 21 KN, dobit mizerna , cjena na burzi 300 KN !

Ignore: KressoM, delux

E pa ako je nešto napuhano to je LKRI – Book je negdje oko 21 KN, dobit mizerna , cjena na burzi 300 KN !

i zar te to ne tjera da se zapitas zasto…

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

To me tjera da se zapitam tko pumpa cjenu LKRI i dokle još misli . Pa me onda natjera da se zapitam dokle če tek onda napumpati DDJH kad pokupe od malih što se još može na 180 KN.

To me tjera da se zapitam tko pumpa cjenu LKRI i dokle još misli . Pa me onda natjera da se zapitam dokle če tek onda napumpati DDJH kad pokupe od malih što se još može na 180 KN.

Potpuno krivo… to te treba natjerati da se zapitas koliko doista vrijedi LKRI i njene nekretnine… (ima poveznica i sa TNSA ali o tome nekom drugom prilikom)…

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

posustao entuzijazam ulagača na ingri. čim netko lupi 100 komada po kupnji eto nas na 16.500
imho
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

avax10: ” To me tjera da se zapitam tko pumpa cjenu LKRI i dokle još misli . Pa me onda natjera da se zapitam dokle če tek onda napumpati DDJH kad pokupe od malih što se još može na 180 KN. ” Potpuno krivo… to te treba natjerati da se zapitas koliko doista vrijedi LKRI i njene nekretnine… (ima poveznica i sa TNSA ali o tome nekom drugom prilikom)…

LKRI ima relativno malo nekretnina i da se sve revaloriziraju možda bi Book digle na 100 KN po dionici . Često se mješa lučko područje i Lučka uprava sa LKRI a to su sasvim razlčite stvari . O velikim kreditima koje je LKRI/država digla za Gateway da ne govorim .

ULJN se čisti na 360.

Na prodaji 210 dionica ukupno.

Izgleda, da če i jdba doči na red, jer je kupnja sve jača, a i sam promet je danas porastao. Bilo je i vrijeme![smiley2]

[emo_cool]

New Report

Close