Dobro je meni susjeda rekla da do 8.mjeseca nema nikakve značajnije akcije sa dionicama
to ti se zove:
sell in may and go away
Sad će negdje objaviti podatke za GDP i nezaposlenost u Americi. Prati li netko uživo?
Navodno iznenađujuće dobro
zašto se uopće bavimo raznim analizama i osluškujemo od prijatelja razne info kad lijepo pročitaš novine i tamo ti 17-godišnja investitorica kaže da je viro super i eto ga up, up [lol]
da nije možda netko s foruma ?
Ništa strašno, počistio bi do 950,00 i za 15 min bi opet nalozi na kupnji bili na oko 1k
[/quote]
i koliki bi to bio pad?
[/quote]
Neznam šta hočeš reći s time ,ajd ako se ti kojim slučajem hočeš iskrcat pa javi da se postavim na kupnju
[/quote]
kolega anricom.malo sam promislio i shvatio da zaista nemam sta za reci.ovo su samo moja razmisljanja koja zelim s nekim podjeliti i nesto cuti da me mozda potakne na nesto.
trenutna mi je situacija 100 000 kn ernt ,950 000 kn kes.ako imate neki savjet sa nekom prognozom moguceg dobitka i gubitka molim vas da ga iznesete.kod mene je svako razmisljanje dobro doslo.
pozdrav.
to ti se zove:
sell in may and go away
[/quote]
Ili u slobodnom prijevodu: ko ne proda u maju, imaće u džepu promaju [lol]
Ali ja nisam ništa prodao, ne dam na ovim razinama, ni prijatelju ni dušmanu. [lol]
Sad će negdje objaviti podatke za GDP i nezaposlenost u Americi. Prati li netko uživo?
GDP je revidiran na +0,9 sa +0,6, to je vec na http://www.bloomberg.com. To se zna vec neko vrijeme da ce biti revidiran na gore.
Okidač samo što nije opalio [thumbsup]
bojim se da danas niš od tog
opalio je ali lagano i na pojedinim dionicama [thumbsup]
Jedno pitanje.
Nisam pratio i ovo nije drukanje.
Kaj se dogodilo sa EU.
Kaj ima neke nove vijesti?
Zašto iz plus u minus i to u jako.
I ameri iz plusa u minus.
kaj propuštam nešto?
Kako izgleda,u buduce do 15h ne moramo ni gledati burzu,sve se dogadja iza 15h..
a i taj okidac mi nekako slabo napet bio .