Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad će negdje objaviti podatke za GDP i nezaposlenost u Americi. Prati li netko uživo?

Dobro je meni susjeda rekla da do 8.mjeseca nema nikakve značajnije akcije sa dionicama

to ti se zove:

sell in may and go away

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Sad će negdje objaviti podatke za GDP i nezaposlenost u Americi. Prati li netko uživo?

Navodno iznenađujuće dobro

zašto se uopće bavimo raznim analizama i osluškujemo od prijatelja razne info kad lijepo pročitaš novine i tamo ti 17-godišnja investitorica kaže da je viro super i eto ga up, up [lol]
da nije možda netko s foruma ?

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

molim misljenje sta bi se dogodilo da se neko pokusa iskrcati sa jadnih 500 kom.hdel ?

Ništa strašno, počistio bi do 950,00 i za 15 min bi opet nalozi na kupnji bili na oko 1k
[/quote]
i koliki bi to bio pad?
[/quote]
Neznam šta hočeš reći s time ,ajd ako se ti kojim slučajem hočeš iskrcat pa javi da se postavim na kupnju
[/quote]
kolega anricom.malo sam promislio i shvatio da zaista nemam sta za reci.ovo su samo moja razmisljanja koja zelim s nekim podjeliti i nesto cuti da me mozda potakne na nesto.
trenutna mi je situacija 100 000 kn ernt ,950 000 kn kes.ako imate neki savjet sa nekom prognozom moguceg dobitka i gubitka molim vas da ga iznesete.kod mene je svako razmisljanje dobro doslo.
pozdrav.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Dobro je meni susjeda rekla da do 8.mjeseca nema nikakve značajnije akcije sa dionicama

to ti se zove:

sell in may and go away

[/quote]

Ili u slobodnom prijevodu: ko ne proda u maju, imaće u džepu promaju [lol]

Ali ja nisam ništa prodao, ne dam na ovim razinama, ni prijatelju ni dušmanu. [lol]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

GDP je revidiran na +0,9 sa +0,6, to je vec na http://www.bloomberg.com. To se zna vec neko vrijeme da ce biti revidiran na gore.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Okidač samo što nije opalio [thumbsup]

bojim se da danas niš od tog

opalio je ali lagano i na pojedinim dionicama [thumbsup]

dan je pametniji od noći

Jedno pitanje.
Nisam pratio i ovo nije drukanje.
Kaj se dogodilo sa EU.
Kaj ima neke nove vijesti?

Zašto iz plus u minus i to u jako.
I ameri iz plusa u minus.
kaj propuštam nešto?

Kako izgleda,u buduce do 15h ne moramo ni gledati burzu,sve se dogadja iza 15h..
a i taj okidac mi nekako slabo napet bio .

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

New Report

Close