Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

molim misljenje sta bi se dogodilo da se neko pokusa iskrcati sa jadnih 500 kom.hdel ?

Ništa strašno, počistio bi do 950,00 i za 15 min bi opet nalozi na kupnji bili na oko 1k

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

molim misljenje sta bi se dogodilo da se neko pokusa iskrcati sa jadnih 500 kom.hdel ?

Ništa strašno, počistio bi do 950,00 i za 15 min bi opet nalozi na kupnji bili na oko 1k
[/quote]
i koliki bi to bio pad?

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

crobex do kraja ce biti 1% naravno u ++++++++++++++++++++

[/quote]
i koliki bi to bio pad?
[/quote]
Neznam šta hočeš reći s time ,ajd ako se ti kojim slučajem hočeš iskrcat pa javi da se postavim na kupnju

[/quote]
zaista nista strasno.imamo burzu na kojoj dionica raste i pada 10% nekoliko puta u danu.strasno primamljivo za ozbiljne investitore

[/quote]
i koliki bi to bio pad?
[/quote]
Neznam šta hočeš reći s time ,ajd ako se ti kojim slučajem hočeš iskrcat pa javi da se postavim na kupnju
[/quote]
iskreno nemam ovu dionicu.da je imam cijena mi nije za iskrcaj,ali mi nije ni za ukrcaj.

DJI za 3 do 4 tjedna na 14000 toliko od mene

SAM PROTIV SVIH

koja letargija .nešto se sprema amo kud će gore ili dolje pitanje je sad…

Dobro je meni susjeda rekla da do 8.mjeseca nema nikakve značajnije akcije sa dionicama ali joj ja nisam vjerovao jer žena nema pojma o dionicama osim što pozna drugu ženu koja radi kod brokera.Opet je važnije nekog poznavati nego sam nešto nagađati.A zar nije bilo normalno očekivati da će nakon onakvog pada oporavak početi malo ranije? Kako stvari stoje izgleda da nije.Od sad bu mi susjeda glavni analitičar pa kaj bu da bu.

who dares, wins

Laganini, skriveni nalog na kupnji KRAS-R-A i to ništa manje nego po 100 komada.

DJI za 3 do 4 tjedna na 14000 toliko od mene

A Crobex?

Sad će se Crobi malo razbuditi

New Report

Close