Zaključne cijene od jučer su dosta visoke , tako da je sad već sve po +4% rasta.
Mali opet po asku, a ne znaju šta ih čeka sutra. [wink]
IGH sa 10.300 kna na 12k kuna u 3 dana. [thumbsup] Hrvatska burza je Eldorado za ulagače.
Da sigurno je mali ulagać na atlanskoj plovidbi lupio po asku 180 tisuća kuna [lol] ili na igh po asku 280 tisuća kuna nemoj me nasmijavati baron
Molim nekoga tko zbilja pouzdano zna kako se sada točno formira cijena na otvaranju kad se nalozi preklapaju? Moj je dojam da svaki puta drugačije… nakon ovih promjena na burzi.
Prvi veći otpor na 3955 bodova, tu smo stali.
Drugi veći otpor je 4000. To je psihološki.
@mile1984
Prebroji si na otvaranju je udareno sa 42 komada po asku.
Fondovi udaraju sa cijelim iznosom. No može biti i fond.
Mali opet po asku, a ne znaju šta ih čeka sutra. wink
IGH sa 10.300 kna na 12k kuna u 3 dana. thumbsup Hrvatska burza je Eldorado za ulagače.
Zadnja izmjena: Baron (29.05.2008. 10:06)
Pogledaj jučer drys u americi sa 85 na 95 dolara za jedan dan. A danas će već biti na 100 dolara tako da ne rastu kod nas samo dionice po 15-20% u 2-3 dana. Pitanje je samo ima li razloga za to. Recimo apple je nakon godišnjeg izvješća u 3 dana skočio sa 140 dolara na 180 dolara.
Crobex 0,37%. Odbili smo se od otpora na 3950. Vjerovali ili ne.
@mile1849
Poznato je da su tehnološke dionice posebice vezane uz IT u Americi dosta volatilne.
Sad ih ima, sad ih nema
Ja ne znam kaj ti vrijedi to praćenje crobexa svakih 15 minuta pogledaj na kraju dana koliko je crobex pa onda reci jesmo li se odbili ili. Jućer smo sad vremena prije zatvaranja bili na 0.6% da bi na kraju završili na 2.11%.
A što se tiće naglog rasta i pada cijena kod nas to nije niš novo možda je malo izraženije zbog plitkog tržišta. Ali i u cijelom svijetu je prisutna velika volatilnost tržišta.
sad još i izmišljamo potpore i otpore…
kod nas veliki oprez što je ispravno.
fondovi i veliki igrači definitivno nisu još ušli u igru, niti prodaju niti kupuju, čast izuzetcima!
nešto će se desiti oko pet do dvanaest