Vjeko
Evo dugo nisam ništa postala na poslovni, ali potakli ste me ovom gore izjavom da nećete puštati informacije gdje je link
bez objašnjenja kako ta informacija utjeće na neku od dionica.
Zašto mislite da prenesena informacija nije dovoljna da svatko od nas odluči sam kako reagirati?
Ili mislite da mogu znati što će koji investitor temeljem te info odlučiti? Netko možda u tom trenutku odluči prodati, a netko baš temeljem te info odluči kupiti tu dionicu.
Ako je informacija točna, brzo postana i jasna smatram je dobrodošlom pomoći kod moje odluke.
A moje mišljenje? Hm
Da ne bude nesporazuma ubuduće, nije ništa zabranjeno na ovoj temi, ali više niti jedan post neću pustiti u kojem je samo neki link, neki maleni navod na nešto, a bez ikakvog suvislog objašnjenja (koliko god možda nekome to bilo i glupo objašnjenje) zašto je to važno i kako bi to moglo utjecati na TK – Hrvatska ili na koje JDD-e.
[/quote]
P.S.
Inače ovaj gore baronov post je info od 08.04.2008. i nije baš nešto friško, a ponašanje burze u tom periodu već znamo.
Pozdrav
Vjeko,
što se desilo sa TK Hrvatska, danas nakon 16h se sve smanjilo i klikanjem na pojedinu temu ide se na prvu stranicu teme a ne na prvi nepročitani post kao do sada?
Dizali smo to novo, preglednije sučelje koje će sada tako izgledati. Želite li ići na posljednji post na temi, kliknite na datum ili one dvije strelice udesno te pribadaču koje god boje ona bila ili ikonicu pokraj naziva teme
Vjeko,
što se desilo sa TK Hrvatska, danas nakon 16h se sve smanjilo i klikanjem na pojedinu temu ide se na prvu stranicu teme a ne na prvi nepročitani post kao do sada?
Dizali smo to novo, preglednije sučelje koje će sada tako izgledati. Želite li ići na posljednji post na temi, kliknite na datum ili one dvije strelice udesno te pribadaču koje god boje ona bila ili ikonicu pokraj naziva teme
[/quote]
OK, ali font je puno manji nego na JDD temama, gotovo nečitljivo
Vjeko
Evo dugo nisam ništa postala na poslovni, ali potakli ste me ovom gore izjavom da nećete puštati informacije gdje je link
bez objašnjenja kako ta informacija utjeće na neku od dionica.
Zašto mislite da prenesena informacija nije dovoljna da svatko od nas odluči sam kako reagirati?
Ili mislite da mogu znati što će koji investitor temeljem te info odlučiti? Netko možda u tom trenutku odluči prodati, a netko baš temeljem te info odluči kupiti tu dionicu.
Ako je informacija točna, brzo postana i jasna smatram je dobrodošlom pomoći kod moje odluke.
A moje mišljenje? Hm
Da ne bude nesporazuma ubuduće, nije ništa zabranjeno na ovoj temi, ali više niti jedan post neću pustiti u kojem je samo neki link, neki maleni navod na nešto, a bez ikakvog suvislog objašnjenja (koliko god možda nekome to bilo i glupo objašnjenje) zašto je to važno i kako bi to moglo utjecati na TK – Hrvatska ili na koje JDD-e.
P.S.
Inače ovaj gore baronov post je info od 08.04.2008. i nije baš nešto friško, a ponašanje burze u tom periodu već znamo.
Pozdrav
[/quote]
Poštovana,
Naravno da se svaki link može na vrlo različite načine shvatiti, ali, ne mislite li da bi bilo bolje da kad već nešto navodite da barem i obrazložite svoje viđenje toga, odnosno što vama taj članak predstavlja? Usto, tema je komentari trgovanja i do komentiranja može jedino doći ako iznesete svoje viđenje nečega, bilo pozitivno i negativno, pa da svi mogu komentirati vaše razmišljanje, kakvo god bilo. Naravno da ima linkova koji sami za sebe govore, ali moj se post više odnosio na postove u kojima se prenose linkovi tipa "U Americi padaju cijene nekretnina", "Tko će pobijediti na izborima u Srbiji", "Nafta ponovno raste" ili live prenošenje kretanja indeksa ili ne znam čega sve nije bilo.
[/quote]
OK, ali font je puno manji nego na JDD temama, gotovo nečitljivo
[/quote]
????
Ste pokušali Ctrl + F5?
P.S. Znam da je ekipa pisala i na Bugovi… i Nadogradnja portala pa možda su to već tamo obradili
Ja se od danas prebacujem na temu TA. Ovo ovdje nema više smisla.
Ovo liči na utakmicu gdje jedni drugima sa tribine na tribinu dobacujemo razne psovke.
Ipak ću na TA nešto naučiti, ak ništa drugo.
????
Ste pokušali Ctrl + F5?
P.S. Znam da je ekipa pisala i na Bugovi… i Nadogradnja portala pa možda su to već tamo obradili
može se ručno dignuti veličina fonta ali se onda diže općenito na svim portalima (inače mi je podešeno na medium), međutim dolazi do zbijanja podataka/preklapanja pa nije baš ugodno oku i na kraju razmak između tema skoro da ne postoji, ukratko meni osobno jako nepregledno
thx
dow jones, sp500 i nadaq završili u plusu…………još da sutra eu potegne i eto nas iznad 4.000
imho [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
dow jones, sp500 i nadaq završili u plusu…………još da sutra eu potegne i eto nas iznad 4.000
imho [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Nije da sau samo završili u plusu nego je i sp500 preskočio psihološku granicu od 1390 bodova.
Eto, jel problem svoje viđenje iznijeti u potpunosti,
Kada to učinimo onda nas se proziva drukerima itd.
Po meni je vrlo korektno postati link pa neka iz vijesti svatko zaključi što želi. Interpretacija svake vijesti je ionako subjektivna a dvije osobe mogu donijeti dijametralno suprotne zaključke.
Kada to učinimo onda nas se proziva drukerima itd.
Po meni je vrlo korektno postati link pa neka iz vijesti svatko zaključi što želi. Interpretacija svake vijesti je ionako subjektivna a dvije osobe mogu donijeti dijametralno suprotne zaključke.
[/quote]
Ako dvije osobe donesu oprečne zaključke i podastru ih svima, onda se to zove rasprava. Ovo što se odvija stalno na ovoj temi je ništa. Gledajte, nije sve crno ili bijelo, odnosno podijeljeno na drukere gore ili dolje, one koji su u kešu i oni koji su u dionicama. Ima i sivo područje koje nastane kad počnete prihvaćati da postoji netko tko drukčije misli od vas zato jer vam je to stavio do znanja komentirajući vaša razmišljanja, a ne linkove i navode iz drugih medija i onda to uvažite (a ostatak zajednice nek se ravna prema koje god mu je mišljenje prihvatljivije), vrtjet ćemo se u krug na ovoj temi do sudnjeg dana.