Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crude Oil Jul 08 129.72$ Up 0.87 (+0.68%)

U 17:05 je -0,20, cijena barela 128,65!
Ali kao da je zamrla trgovina! Kao da se plaše?

mali promet- rast -dobar znak [thumbsup]

NEMA PREDAJE

Analiza Morgan Stanleyja: Europa duboko u dobu medvjeda

Nikola Sučec, nikola.sucec@business.hr
28.05.2008 15:36
Pročitaj komentare(3)
Diskutirajte o ovoj temi na forumu ({PostCount})
Ocijenite članak(1)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 3 minute.

Europske dionice možda izgledaju jeftine, ali jedino ako su prognoze dobiti točne. U jednom trenutku u ovoj godini dionice bi se još jednom mogle naći u fazi slabosti zbog pada dobiti.

mali promet- rast -dobar znak [thumbsup]

na žalost na našoj burzi mali promet nikad nije dobar znak.

mali promet kad pada znači da fondovima još nije dovoljno jeftino.

mali promet kad raste znači da fondovima više nije dovoljno jeftino.

ali zato kad jednom krene veliki promet i kad uz to krenu rasti one dionice koje su jako u institucionalnim rukama, onda tko zna gdje ćemo se zaustaviti [thumbsup]

pitanjce.. sta mi znaci u zivotu ako je netko na mojoj listi prijatelja?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

@Crni-Ivo, baron, tkogod

Molim vas da ovo live praćenje američkih indeksa svedete na jedan post u ponoć kad se američke burze zatvore. Live prijenosi su dozvoljeni samo kad krene Euro 2008. na temi predviđenoj za to.

Hvala

Suricata suricatta

Jesi kad skupljao slicice Zivotinjsko carstvo? To ti je slicno [lol]

to ti znaci da te netko:

a) cijeni
b) zahebava

😉

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

@Crni-Ivo
, baron, tkogod

Molim vas da ovo live praćenje američkih indeksa svedete na jedan post u ponoć kad se američke burze zatvore. Live prijenosi su dozvoljeni samo kad krene Euro 2008. na temi predviđenoj za to.

Hvala

Aj da ti i ja opalim 100 %. 🙂

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

sakai i ja smo prijatelji [proud]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

To ti je jako bitno.Jer prijatelj tvog prijatelja je i tvoj prijatelj makar nije na listi.A prijatelj tvog neprijatelja je tvoj neprijatelj pa je onda neprijatelj tvog neprijatelja tvoj prijatelj i tako u krug.Ali bitno je da negdje počneš inače nikad nećeš biti na čisto.Lista za neprijatelje ne postoji jer ti pored ovakvih prijatelja neprijatelj ni netreba. [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

BSE: Nastavljeno klizanje tržišta

I danas je na Beogradskoj burzi nastavljeno postupno klizanje tržišta. Indeks Belex 15 pao je dodatnih 1,8 posto, spustivši se na razinu od 1762 boda. Promet u redovnom trgovanju iznosio je 294,4 milijuna dinara, zahvaljujući ponovo velikoj transakciji dionicama AIK banke (AIKB).
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close