Što sam danas tržila ?
– u zadnje vrijeme Vam dosta točno predviđam kretanje burze, pa Vam ne valjam.
– napišem što sam kupila, pa ne valja.
– napišem što ću danas prodavati, pa ne valja.
– komentari na dvije strane, cura se pravi važna, koliki to portfelj ima, voli izmišljati…..
– imam jako veliki portfelj.
– bez problema Vam mogu rušiti i dizati cijene na manje likvidnim dionicama .
– danas sam Vam i rušila cijenu na VIRU, znači prodavala VIRO.
– i još sam mrvicu MGMA prodala.
– i dalje kupujem nelikvidne.
– ali moj portfelj je i dalje najviše u INA, HT, ADRS, i dvije nelikvidne, a uz to sam još prisutna u cca 30 dionica.
– do kraja dana ću vjerovatno još nešto od jučerašnjeg prijedloga prodati.
– ali zbilja ne znam kako će to Vama pomoći !!!!!!
– I love this game.
Pozdrav !
Viro danas: +5,89%
12.04 840kn do danas 1126,99kn +34,17%
Stvarno ne kužim ko je tu koga rušio jer je promet bio cca 2,5 miliona kn
Po ovoj paklenoj vrućini naj više mi prijaju hladne činjenice!
Ovaj me finiš iznenadio, tako da smo sutra sigurno UP. Ja mislim da će u prvih sat – dva biti veliki rast ,a onda stabilizacija na + 1%. Tako je bilo uvijek do sada pa će se valjda nastaviti i sutra.
Moje mišljenje je ipak malo drugačije sve ovisi o amerima kako danas završe ako završe s minusom onda bi na početku mogli čak imati i rast ali bojim se da kasnije bi opet otišli u minus
Poštovani kolege investitori, evo i malo statistike
Osvrt na trgovinski dan: Je li opravdan današnji zalet bikova?
http://www.poslovni.hr/80903.aspx
razmišljao sam da se s oko 50% iskrcam u zadnjim minutama ali odustao. sad mi žao.
smiješan promet, sve mali, na većinu današnjih transakcija u većini brokerskih kuća se morala primijeniti mnimalna fiksna provizija.
vani ništa od pucanja naftnog balona, usprkos lošim konjunkturnim pokazateljima nafta već opet napda 130 usd.
bojim se da dok adrs, ht i druge "mirovinske" dionice ne počnu rasti paralelno s građevinarima i brodarima imat ćemo i na ovima samo valove up and down.
razmišljao sam da se s oko 50% iskrcam u zadnjim minutama ali odustao. sad mi žao.
smiješan promet, sve mali, na većinu današnjih transakcija u većini brokerskih kuća se morala primijeniti mnimalna fiksna provizija.
vani ništa od pucanja naftnog balona, usprkos lošim konjunkturnim pokazateljima nafta već opet napda 130 usd.
bojim se da dok adrs, ht i druge "mirovinske" dionice ne počnu rasti paralelno s građevinarima i brodarima imat ćemo i na ovima samo valove up and down.
Podrška na atlanskoj i ini je bila dobra
– baš si mala beba što se tiče ulaganja.
– viro mi već dva dana raste, na njemu imam dobru zaradu,
– po meni je viro i jako dobra dionica, te ga još malo i imam.
– možda ću ja ponovno ući u viro,
– ali trenutno su mi trebali novci za nešto drugo.
– kako sam ga rušila, pa prodavala sam po kupnji i spuštala cijenu.
– da sam ga kojim slučajem kupovala i skidala s prodaje cijena bi rasla i više.
– možda ovo jednog dana i kužiš !!!!!!
Pozdrav !
Bravo, čestitam Vam na ocjenama mojih postova.
– što radi ljudska ljubomora.
– šlušajte Vi i dalje ove pametne Ivekove nasljednike, Barona, Crnog Ivu, Thomsona i sve kešolovce koji su u velikoj većini,
– a i vidim kako me mrze maximalno, ali ja im tu ne mogu pomoći.
– a Vi ih samo sljedite, oni tu pišu samo zbog Vas.
– njima je najviša briga kako Vi ne bi izgubili koju kunu, i kako bi od vas preko noći napravili milijunere.
Pa sretno Vam !!!!!!!!!!!!!
– ponavljam nisam Ti dao nikakvu ocjenu ali ako ovako nastaviš bez obzira na simpatičnost, biti će jedinica ! [lol]
prijedlog :
– ako Ti smetaju spomenuti, kontriraj argumentima i konkretno ne općenito !
(njihove info doživljavam upravo tako – kao info a ponekad zanemarim jer nisu bitni)
Ovaj me finiš iznenadio, tako da smo sutra sigurno UP. Ja mislim da će u prvih sat – dva biti veliki rast ,a onda stabilizacija na + 1%. Tako je bilo uvijek do sada pa će se valjda nastaviti i sutra.
Moje mišljenje je ipak malo drugačije sve ovisi o amerima kako danas završe ako završe s minusom onda bi na početku mogli čak imati i rast ali bojim se da kasnije bi opet otišli u minus
[/quote]
Ja mislim da mi nemamo veze sa amerima niti sa europom , jer smo duplo više padali od njih ,ali isto tako smo duplo drže rasli . Naše tržište reagira u euforiji koju isto tako brzo zamjenjuje panika. Tako da mislim da će se sutra dogoditi točno ono što sam napisao!
– baš si mala beba što se tiče ulaganja.
– viro mi već dva dana raste, na njemu imam dobru zaradu,
– po meni je viro i jako dobra dionica, te ga još malo i imam.
– možda ću ja ponovno ući u viro,
– ali trenutno su mi trebali novci za nešto drugo.
– kako sam ga rušila, pa prodavala sam po kupnji i spuštala cijenu.
– da sam ga kojim slučajem kupovala i skidala s prodaje cijena bi rasla i više.
– možda ovo jednog dana i kužiš !!!!!!
Pozdrav !
[/quote]
Samo ti želim reći da ti nisi sama na burzi da možeš nešto rušiti i dizati kako ti se prohtije, a ostali te gledaju i navijaju. Previše je riječi u tvojim postovima a ništa brojeva pa sve to zvuči dosta ne stvarno makar i za mene maloga.
Mene nema cijeli dan a Vi odmah 2% gore.
Fino fino.
Sretno svima koji ste danas kupovali.
Vidim i EU u plusu, ali indijanci se muće.
Ja i dalje u cashu i čekam.
Samo neznam kako će Vama tih dva posto pomoći u cijeloj priči ali oke.
Lijepi pozdrav
Što sam danas tržila ?
– imam jako veliki portfelj.
– bez problema Vam mogu rušiti i dizati cijene na manje likvidnim dionicama .
– danas sam Vam i rušila cijenu na VIRU, znači prodavala VIRO.
Eto ko nam ruši cijene.A mi mislili da su to mirovinci i oif-ovi kad ono Ivana7.Ajde ako ruši pojedine dionice ali što ako odluči da nam sruši burzu u hrvata.Pa se onda prebaci na rušenje burza u regiji.To bi povuklo za sobom Evropu pa onda Aziju i na kraju Ameriku.Izgleda da imamo ozbiljan problem.
Ivana7 [pray] [pray] [pray]