Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode i DAX preko 1% kao sto sam i nagovjestijo

Dollar Slips, Inflation Data Lifts Euro

The dollar slipped against a basket of major currencies on Wednesday while the euro benefited from a jump in regional German inflation.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

-neki mizerni prometi danas?

nitko nije jako uvjeren u run od fondaša
čekaju prvu lošu vijest pa da krenu prema dolje
zato nema prometa

Dollar Slips, Inflation Data Lifts Euro

The dollar slipped against a basket of major currencies on Wednesday while the euro benefited from a jump in regional German inflation.
Vaš link

Pa kaj si ti čorav pa dolar je u padu

Ujutro je bio 1.575 a sad je na 1.5696

Pitanje je šta spremaju naši fondovi za nas ! [wink]

[/quote]
E tu si u pravu s obzirom na promet nitko ne zna. No sumnjam da ćemo dole ako danas budu svi plusu. .Moje je mišljenje da ćemo se mi do jeseni koprcati između 3700-4200 bodova. A na jesen ako budu vijesti iz SAD dobre mogli bi godinu završiti na oko 5000 bodova. Fondovi si moraju popraviti prinos kako bi ljudi u 2009 počeli malo više ulagati.

[/quote]
a koce znat mozda te zovnu da im doneses rucak jer im se neda danas nista pravit a i tebi dobr dodje koja kuna ——————————————————————-

[/quote]
E tu si u pravu s obzirom na promet nitko ne zna. No sumnjam da ćemo dole ako danas budu svi plusu. .Moje je mišljenje da ćemo se mi do jeseni koprcati između 3700-4200 bodova. A na jesen ako budu vijesti iz SAD dobre mogli bi godinu završiti na oko 5000 bodova. Fondovi si moraju popraviti prinos kako bi ljudi u 2009 počeli malo više ulagati.
[/quote]

Fondove ti nije briga kako stoje AMeričko i Europsko tržište.
Razmisli malo.

Fondove nije briga ali kak bi opravdali pad dionica recimo od 5% ako su amerika i europa više 1% u plusu. Do sad su uvijek izvlačili na loše stanje na svijetskim burzama. I ako nisi primjetio mi smo rasli od sredine 5 mjeseca praktički bez pada dva tjedan dok se prošli tjedan nisu u svijetu zaredale loše vijesti.

Kakavi su indexi u EU, ujutro su bilo oko 02-04 % u plusu, a sada?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

ne spremaju oni ništa za nas , ..be se njima za nas , nego što spremaju lijepoga za njih , a preko nas malih.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close