Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Glavni argument Ini za poskupljenje je taj da ona mora voditi brigu o svojim dioničarima…..
Čisto licemjerje po meni, kad znamo da je dionica pala sa 3 200 kn na 2 300 kn usprkos poskupljenju naftnih derivata kod nas ! Vidi se da stvarno jako vode brigu o svojim dioničarima—
Te floskule se jedino mogu prodat u Hrvatskoj

[lol]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ma što se ljutite na Barona.. on navija dole, dole, dole.. i to iz posta u post neumorno tražeći negativne vijesti, imale one ili ne (većinom ne) veze s nama.. (za one koji ne znaju, na naše tržište NE utječe ni nafta, ni EU, ni USA tržište i štogod se tamo događa ne reflektira se kod nas)
zatim ga nema pola dana (kaže nije bio doma)
pa se opet pojavi i ponovo navija prema dole…
a u međuvremenu je dok je navijao prvi put dole kupio neke dionice, zatim je prestao navijati da malo rastu, pa je opet kad je prodao (nakon što je nešto možda i zaradio) počeo navijati dole..
čovjek radi pametno.. vrlo pametno.. ja sam jedini glupan koji kaže: idem kupiti ovu dionicu.. i onda mi pobjegne jer je narasla cijena.. 🙁

komentari barona i sl. su uvijek dobrodošli na forum ,naravno samo ako su dobronamjerno pisani , te tako stvaraju protutežu ostalima kojih je puno više tj. onih optimističnijih.
tim se može dobiti jedan realniji pogled na stanje stvari , tj. na tržište i na pojedine firme.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Analitičari: Ulagači u potrazi za smjernicama
Business.hr/Hina
28.05.2008 10:14
Volatilnost cijena i umjerena likvidnost na Zagrebačkoj burzi ukazuju kako tržišni sudionici još nisu sigurni kakav trend vlada, pa većina analitičara ocjenjuje da je tržište u fazi stagnacije.
Vaš link

pa nitko pametan se ne zeli zaletati sa procjenama…
porblem je toi sto smo mi plitko trziste i jos smo jako pod utjecajem PA (psiholoske analize – tak to na forumu zovu)…
i kad PA ima vaznu ulogu onda TA i FA ne doprinose koliko bi ustvari trebale.

a nista, valjda su to djecje bolesti…
a sto drugo to moze biti?….
[sealed]

A kad znamo da Hrvatska jednu trećinu potreba za naftom podmiruje iz domaćih rezervi a cijena barela iz domaćih rezervi je 12-18 usd po barelu…..pravog razloga za poskupljenja naftnih derivata kod nas i nema !

[lol]

Točno,a mi šutimo i šutimo..još si dozvolimo da nam daju upute kako štedjeti gorivo,u stilu "ne otvarati prozore u vožnji,ne uključivati klimu i bla,bla,bla"..
baš smo stoka sitnog zuba,imao je "otac domovine" pravo.. [lol]
[/quote]

edo maajka ima jednu dobru o vladi [cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

IGH je fakat spekulativna dionica…
evo je vec na 11400…
trgujuci sa igh moze se u par dana uhvatiti i 10% tak posto…
dionica je fakat zakon… [thumbsup]

Nemoj biti prepohlepan kod IGH. Preporuka. Volatilnost na djelu.
Iskreno IGH je došao u žarište kod građevinara kao i ATPL kod brodara.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

evo je vec na 11400…

Nemoj biti prepohlepan kod IGH. Preporuka. Volatilnost na djelu.
Iskreno IGH je došao u žarište kod građevinara kao i ATPL kod brodara.

[/quote]

pa nisam ja nikad prepohlepan.
pomalo….
som kuna po dionici je dovoljno…
[thumbsup]

komentari barona i sl. su uvijek dobrodošli na forum ,naravno samo ako su dobronamjerno pisani , te tako stvaraju protutežu ostalima kojih je puno više tj. onih optimističnijih.
tim se može dobiti jedan realniji pogled na stanje stvari , tj. na tržište i na pojedine firme.

ma upravo se i radi o tome da njegovi nisu dobronamjerni jer druka na dole kad je u cashu a na gore je u dionicama
nikad nije stavio link sa pozitivnim vijestima kad je u cashu a to da ima dosta istine u njegovim postovima toga smo valjda svi svijesni

Europa je dobro potegla danas

Ode Dax ponovno preko 7000 bodova.
Očigledno ovaj pad nafte na cc.127$ ima dodatnu važnost kod kupaca…
Kaj se Ledo danas ne trži?

DAX 7,004.60 +45.94 +0.66%

Ovo je jedan od boljih pokazatelja di idemo

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

evo je vec na 11400…

Meni je DLKV idealan za takav vid popravljanja portfelja.Imam ga dosta,i kako netko reče i par kunica je dovoljno za dokup 10-ak komada.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Postao sam va graf na TA…kako prometi ovise o padu.
1. Pad, – veliki prometi se progresivno povećavaju
2. formiranje 1. stepenice – mali prometi (kao danas), mali ne znaju šta će
3. Ponovni pad – veći promet nego u prvom padu 150-200mil kukna
4. Formiranje 2 stepenice – veći malo prometi kod formiranja 1. stepenice

Mi po meni upravo formiramo 1. stepenicu.

Postao sam va graf na TA…kako prometi ovise o padu.
1. Pad, – veliki prometi se progresivno povećavaju
2. formiranje 1. stepenice – mali prometi (kao danas), mali ne znaju šta će
3. Ponovni pad – veći promet nego u prvom padu 150-200mil kukna
4. Formiranje 2 stepenice – veći malo prometi kod formiranja 1. stepenice

Mi po meni upravo formiramo 1. stepenicu.

poštovani kolega,

hvala na trudu, od mene ide 100% ocjena
[thumbsup]

New Report

Close