Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko ovako panično iskrcava ovolke količine iz HDEL? Priča se da če toga biti puno više i da je ovo danas bio samo lagan test za kupce . Ja ču stati na 400 KN , lako moguče da se prodavač spusti još dolje s prodajom [smiley7]

Svi pričaju o Samoborki. OK to je pretpostavka koja je vjerojatno točna. Činjenica je da se netko želi što prije riješiti ove dionice. Gledajući unazad često je ove stvari radio Slavonac (SLPF) sa Končarom, Đurom, pa Šimara sa SNBA, i uvijek nakon rasprodaje je cijena išla gore. E, da li će s ovom dionicom biti ista priča vidit ćemo…

Ponovo iskrcavanje na HDEL-R-A!?Do kud?

na pbzeu još samo 44 kom na kupnji do 1.400 kn. tko bi rekao kak slaba obrana
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Na kupnji više od 52000 komada. Nadam se da će lupiti po bidu pa da se uhvati nešto na nižim razinama, ali bojim se da to neće ići. Apetit kupaca je, barem za sada, jako veliki.[smiley2]

Pozdrav

Nu prometa jučer i danas na Đuriki!

e živote što me snađe …

I love the Smell of Profits in the Morning

Da, zanimljiv je Đuro u svakom slucaju. Danas se uvukao neki strah. Nek jos malo padne pa fino u dokup[smiley2]

Cuore Sportivo

Ta INA-R-A,kako to lijepo izgleda kad čika MOL najavi shoping.I gdje su sad narikače???

Na kupnji više od 52000 komada. Nadam se da će lupiti po bidu pa da se uhvati nešto na nižim razinama, ali bojim se da to neće ići. Apetit kupaca je, barem za sada, jako veliki.[smiley2] Pozdrav

Osobno mislim da će ove dionice biti po još jeftinije. Pogotovo ako Samoborka prodaje…Naime prodaje ne ide više baš sjajno.

HDEL se ne skida tako brzo kao prijašnjih dana.

ma HDEL poludila preko 10000 kom. za sad

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Ostalo još 1400 komada.

Pozdrav

Na ADPL na prodaji H nalog po 220. Očišćeno cca 5.500 kom i nestao.

New Report

Close