Ako netko sa sigurnošću zna:
– da li se u ukupnoj količini kupnje i prodaje vidi zbroj svih dionica, tj. i onih u skrivenim nalozima?
Ako netko sa sigurnošću zna:
– da li se u ukupnoj količini kupnje i prodaje vidi zbroj svih dionica, tj. i onih u skrivenim nalozima?
nevidi
Vidjet ćemo danas hoče li najava posla od preko 2,3 milijarde kuna, pomoći Ingri da se oporavi.
[smiley]
Toje uračunato u cijenu već.
Ali mislim da je kod INGRe došla dobra vijest u krivo vrijeme.
Pogledaj IGH prije 2 tjedna kad je došla vijest o rusiji.
Zbog čega je teško prognozirati u kojem će nas smijeru odvući najnoviji News Flow?
Inflacija predstavlja pad kupovne moći novca, bilo da je on mjeren povećanjem troškova pri proizvođačima ili povećanjem troškova pri potrošačima. U vrijeme recesije gospodarstva praćene povišenom inflacijom neizvjesna budućnost ili smanjuje investitorovu zahtijevanu stopu realnog prinosa ili ruši cijene dionica zbog averzije koju svaki racionalan investitor osjeća prema suvišnom riziku.
Izvrsna vijest iz New Yorka je pad cijene sirove nafte koji smanjuje pritisak inflacije. Loša vijest je očekivanje značajnog poskupljenja struje (HEP traži 27 posto, Vlada RH odobrit će mu najvjerojatnije između 10 i 20 posto). Dakle, građani će nakon što plate sve osnovne životne troškove raspolagati sa manje novca za neracionalnu potrošnju (kupnju luksuznih dobara, pa čak i čokolada). Šteta što struktura potrošačke košarice prosječnog građanina Hrvatske nije jače medijski eksponirana…
kolega petrov, a jeste li se zapitali koji je jedini izvor nade u bolje sutra kada standard pada?
lutrija, kladionice…dionice?
ja bih rekla da sklonost riziku tada upravo raste
jer se više nema kaj izgubiti
kada se sve ionako čini izgubljenim
a ako mislite na građane koji jedva sastavljaju kraj s krajem
pa, mislim da takih baš i nema previše na burzi
možda na burzi rada
jadni ljudi
Zeleno
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
[/quote]
Za očekivati je da će u narednim mjesecima biti još zelenija!
Što će Amerika više tonuti to će drugi više rasti, pa nije Buffy došao u EU na odmor.
Znate ko prvi napušta brod koji tone, a i pitanje je trenutka kada će se nafta početi prodavati i u eurima!
Ja u ovoj Američkoj recesiji vidim dobru šansu za nas!
Ovo ljeto ide definitivno na ruku Agrokorovim dionicama.Od ovolikih navala vručine ( već u 5 mjesecu ) budu firme Ledo,Jamnica imali veliku korist.
Uz poskupljenje hrane ( Belje,Zvjezda ) vidim dobru podlogu za rast.
Uz najavu dokapitalizacije,velike dividende,širenja….
…koliko se ja sjecam prosle godine su vrucine pocele znatno ranije nego ove, tako da se ne bi bas slozio s Vasom konstatacijom…iz dosta pouzdanih izvora znam da Jamnica nije bila bas najsretnija s prodajom u travnju i prvom dijelu svibnja u odnosu na 2007…a postoji bojazan da ce kako poradi vremena, tako i poradi EP u nogometu ove godine sezona malo kasniti u odnosu na proslu godinu…
Bull trap na INGRi i IGH….. [undecid]
Vidi se da samo mali kupuju.
INGRa +6% sa samo 4 dionice.
Vidjet ćemo danas hoče li najava posla od preko 2,3 milijarde kuna, pomoći Ingri da se oporavi.
[smiley]
[/quote]
Kako može biti uračunato u cijenu nešto novo što nitko nije znao?
Da li si ti blesav ili se praviš blesav?
Što da ti drugo čovjek napiše..
Mislim da je bolje rješenje napraviti nekoliko nosača aviona.Zemlja koja nema bar jedan nosač aviona ne može "širiti demokraciju" i imati stabilne izvore nafte.
Bull trap na INGRi i IGH….. [undecid]
Vidi se da samo mali kupuju.
INGRa +6% sa samo 4 dionice.
[yawn]
Na INGRI nema dovoljno dionica na prodaji a da ne bi otišla u blokadu. Vidjet ćeš kad se skupi…
Idem ubit oko.
[/quote]
Kako može biti uračunato u cijenu nešto novo što nitko nije znao?
Da li si ti blesav ili se praviš blesav?
Što da ti drugo čovjek napiše..
[/quote]
pametan je on bez brige.
čovjek igra svoju igru kao kada ja lovim ribu na Vranskom jezeru, često bacam mamce razne pa se neka sitna ribica i ulovi na udicu.