Komentar današnjeg trgovanja.
– krenuli smo najprije u lijepi minus kako sam i predvidjela.
– ali kada se je trend preokrenuo,
– to se sigurno nije vidjelo na ukupnoj kupnji i prodaji,
– postavim nalog za kupnju, u isti tren dva naloga ispred mene, a kupnja nikakva.
– na jednoj dionici deset puta sam mijenjala naloge za kupnju.
– izgleda se ima dosta keša sa strane, pa kada malo krene odmah panika.
– danas sam kupovala četiri dionice.
– za jednu mi je ponestalo novaca, a vidim jeftino na prodaji.
– zatim sam prodala pola jedne za koju smatram kako će sporije rasti i sve utukla u svoj novi zicer.
– sve u svemu uzbudljiv i dinamičan dan na burzi.
– I love this game !!!!!!
Pozdrav !
Primjećujete li ikakvu razliku između vašeg potcjenjivačkog posta i posta korisnika zdrask…?
[/quote]
Ništa tu nema potcjenivačko, čovjek očito pojma nema šta je bull trap a piše da će do njega doći.
Mislim da bi prije već napiše nešto takvo trebao pročitati šta je bull trap i koliko cijena treba porasti da bi došlo do bull trapa a danas niti jedan od uvjeta nije bio ispunjen.
Lijep pozdrav i mislim da treba brisati postove koji iznose neistine bez obzira što nikoga ne vrijeđaju jer ovdje je mnoštvo neiskusnih investitora koji traže informaciju više a onda im se serviraju ovakve gluposti na koje mnogi i nasjednu.
Pa ako su im bile servirane gluposti u obliku možebitnog bull trapa, niste li vi dovoljno iskusan korisnik ovog foruma da im objasnite zašto je to razmišljanje isprazno i što točno obuhvaća bull trap?
– postavim nalog za kupnju, u isti tren dva naloga ispred mene, a kupnja nikakva.
– zatim sam prodala pola jedne za koju smatram kako će sporije rasti i sve utukla u svoj novi zicer.
Pozdrav !
– ivana, možda da napišeš o kojim dionicama pričaš, lakše bi te razumjeli ?
– ovako ispada kao da nemaš pola slova u postu.
– po meni ne trebaš to ni pisati jer te ne možemo pratiti o čemu govoriš tj. potpuno nebitno za neki zaključak…
– ne se ljutit jer inače vrlo cijenim većinu tvojih postova i rado ih čitam.
Pa ako su im bile servirane gluposti u obliku možebitnog bull trapa, niste li vi dovoljno iskusan korisnik ovog foruma da im objasnite zašto je to razmišljanje isprazno i što točno obuhvaća bull trap?
Kada konfete bacite u zrak teško ćete ih više pokupiti pogotovo ako puše još malo vjetra, tako i ovdje kada se vijest o bull trapu pročita mnogi odmah reaguju i rasprodaju a ne čekaju da netko ispravi post koji je napisan prije.
Ovo je moje mišljenje možda krivo ali ja mislim da nije
Ivana7 zanimljiv stil, fina mašna, paketić super, ali koristan sadržaj 0.
[smiley]
evo da vidite kako radi moj uzor…………..
Kako to radi najbolji fond menadžer na svijetu?
Business.hr
27.05.2008 16:06
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f8afe2e0-af0b-4285-aef9-c9058c75a716&open=sec
Kada konfete bacite u zrak teško ćete ih više pokupiti pogotovo ako puše još malo vjetra, tako i ovdje kada se vijest o bull trapu pročita mnogi odmah reaguju i rasprodaju a ne čekaju da netko ispravi post koji je napisan prije.
[/quote]
Vjerojatno ste u pravu, ali mogli ste barem pokušati objasniti im
Pozdrav !
– ivana, možda da napišeš o kojim dionicama pričaš, lakše bi te razumjeli ?
– ovako ispada kao da nemaš pola slova u postu.
– po meni ne trebaš to ni pisati jer te ne možemo pratiti o čemu govoriš tj. potpuno nebitno za neki zaključak…
– ne se ljutit jer inače vrlo cijenim većinu tvojih postova i rado ih čitam.
[/quote]
Ti reproduciraš svoj dnevnik ili što?
Ne čini ti se da si sklona laganom pretjerivanju u iskazivanju doživljaja?
Slušam cijeli dan o bull trap, pa mi nije jasno o čemu vi pričate. Znate li vi pojedinci što je to uopće Bull trap i koliko mora biti rast da bi se o tome moglo pričati ?
slazem se, ispravak: da li ce ovo biti bull trap?
[/quote]
Ne znam kako uopće može biti bull trap nakon rasta CROBEXA od 1%, a proteklih dana je pao 9-10% .
Zato ne vidim razlog za ispravak.
Bull Traps
Bull traps occur when an upward breakout retreats back below a resistance level. Resistance is normally associated with two/more equal highs or an earlier major high.
Nije li 3800 linija potpore koja se spominje vec tjedan dana???
http://www.incrediblecharts.com/technical/point_figure_bull_bear_traps.php
[/quote]