Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dobro ste se danas "poklali" dok me nije bilo, a izgleda da bi crobex mogao završiti u plusu [proud]

dan je pametniji od noći

Fini nalog na kupnji ATPL…

Top bid
CIJENA KOLIČINA
2.765,03 5
2.765,00 5
2.764,99 300
2.761,01 4
2.761,00 13
2.760,00 15
2.756,02 11
2.756,01 6
2.756,00 5
2.755,01 99

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ništa tu nije dobro, mi nismo ni evropa ni regija ni amerika, mi smo pali više od svih njih, naše firme uglavnom rade bolje nego u 2006 i 2007 , nas nije pogodila recesija a prednjačimo u padu … mi moramo na 4.500 i onda možemo varirat ali sve ovo ispod je manipulacija, … ako je bilo i jednog razloga za pad na 3200 neka mi ga netko kaže!? …

Cookie Monster

ništa tu nije dobro, mi nismo ni evropa ni regija ni amerika, mi smo pali više od svih njih, naše firme uglavnom rade bolje nego u 2006 i 2007 , nas nije pogodila recesija a prednjačimo u padu … mi moramo na 4.500 i onda možemo varirat ali sve ovo ispod je manipulacija, … ako je bilo i jednog razloga za pad na 3200 neka mi ga netko kaže!? …

OIF igraju igru na kojoj će najviše izgubiti

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Dok god se zarada na burzi bazira na principu: 99% zarade je zarada na povećanju vrijednosti dionice a 1% zarade je zarada od dividende, cijela burza je jedno špekulantsko okupljalište a špekulacije i manipulacije uvijek ikdu skupa.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

A gle, sve burze su prosle manje-vise isto u svijetu, sve su se vratili na pocetak 2007. Koje su najvise rasle, najvise su i pale. Sto se tice poslovanja nasih firmi, ako pogledate rast dobiti, vidjet cete da je to otprilike 15%-20% godisnje nominalno (kompanije u CROBEX-u). To je u zapravo lose za tkzv. "emerging market" sa multiplama na kojim smo se trzili. Dobit kompanija u S&P indexu do 2007. je rasla dvoznamenkastim postocima (a onda su ih docekale banke sa gubicima).

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Na VIRU je bio skriveni na kupnji na 1085.01, nije jedina dionica sa skrivenim na kupnji!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

CROBEX 3.841,08 +1,07%

Mislim da ćemo sutra puno više rasti već danas, jer danas su još mnogi oprezni.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

jel utuko ovaj tih 300 na ATPL? … ako je onda je bio skirveni na prodaji!

Cookie Monster

jel utuko ovaj tih 300 na ATPL? … ako je onda je bio skirveni na prodaji!

Izgleda da je skinuo s aska 300 komada (odmah i neke skrivene na asku) u 14:17:36!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Rasprodaja gotova, počinje drugi krug akumulacije.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Zatišje i na forumu zadnjih sat vremena, svi online, ali svi trguju. [smiley]

Crobi se ustabilio oko 3830, ima netko nos za kraj trgovanja i ostatak tjedna?

I’m confused. [undecid]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

New Report

Close