Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INGRa k/p 42/177 kom

TOP10 ask trenutno (pogledajte spread):

36.800,00 1
36.999,00 1
37.000,00 1
37.386,00 1
37.500,00 2
37.863,27 1
38.000,00 1
38.849,20 2
38.850,00 1
38.998,00 1

Upravo je nevjerovatno kojom se lakoćom upravlja marketom. Prodaja se od brutalnih stotica na prodaji (tipa ATPL) promijeni u većinom jednoznamenkaste naloge i cijena se digne bez pola frke.

p.s. evo gledam viro još će i u blokadu.smrdi na bull trap…nadam se da nije.

Izgleda da je bull trap,opet se udara po bidu.

ZSE je premala burza, kao i sve ostale u regiji. Bilo bi dobro da se već jednom ostvare najave o udruživanju, u suprotnom planiram preseliti u neku malo veću baru.

IGH nazad na početak???

Nije sve tako sivo.....

IGH nazad na početak???

Moze kaj se mene tice [smiley]

Ja sam u CASHU..mislim da je bull trap

"Ako si u pravu 24 sata prije ostalih, onda 24 sata sloviš kao luđak."

Napeto je k’o u brijačnici. [rolleyes]
Kamo će potegnuti, pitanje je sad?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Bit će da je ipak bull trap,

evo igh puca po šavovima!

14.04.2008.

Napeto je k’o u brijačnici. [rolleyes]
Kamo će potegnuti, pitanje je sad?

Do kraja trgovanja će namjestiti lagani plus (+0,1%) [smiley]

Dobra stvar je šta se CROBEX stabilizirao oko 1% , tako da ce moja predviđanja od jučer vjerovatno biti točna. Jer moja teorija od 4-5 padajućih i rastućih dana funkcionira u 90% slučajeva. Za sutra nemogu reći ništa jer nisam siguran da bi mogao biti nastavak rasta, zbog toga šta oni koji su ušli na 3200-3400 još imaju ljepu zaradu.

Mislim da je trend jasan, samo je pitanje hoćemo li se zaustavit prije 0%?

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Barroso: Hrvatska može završiti pregovore u prvoj polovici 2009.

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3090577/index.do

Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso izjavio je u utorak u Bruxellesu da bi Hrvatska mogla završiti pregovore u prvoj polovici sljedeće godine, ako ispuni poznate uvjete.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

New Report

Close