Još ni jedna dionica Leda nije protrgovana. Sve miriše da Crobex ide u plus, vidjet ćemo do kraja dana. Mene zanima ako bude plus, na kojem će to prometu biti.
Evo se počelo malo lupat po asku, i odmah se pojavljuju i malo veći skriveni nalozi.
Vezano za one crne vrane i IGH…
IGH-R-A 10.300,00 10.749,00 10.744,99 1.4 % up 294 3.073.467,29
Ajde da nam se market malo vrati. Previše je padao ovih dana.
Da izgleda ko da će ponvo rasti.
Zna li netko zašto Europa tako roni?
Ali kako je smiješan ovaj naš market. Sada ulaze u dionice oni koji su jučer prodavali, ne gledajući trend, TA,K/P, i ostale stvari. Duplo šišanje.
Mislim da je ovo priprema za bull trap-navlačenje gore pa onda istresanje dolje,
u svakom slučaju oprez i nezalijetanje, a trejderi–pa čak i navijam da ih fondovi ošišaju ako su pohlepni..a jesu!
U svakom slučaju je skriveni na ingri progutan. IGH i Zvijezda u sitnom zelenom. Viro i Atlanska također. Idemo natrag. [thumbsup]
Donijet će najvjerovatnije rast, do podne pad a onda rast.
To ti je prema grafu koji se nalazi u mojoj glavi, možda se varam ali trebalo bi biti tako
Baš me zanima u koliko ću vremena faliti, čini mi se da prema tehničkoj analizi graf u mojoj glavi ipak funkcionira. Možda griješim ali sve ide prema tome da sam u pravu.
U svakom slučaju je skriveni na ingri progutan. IGH i Zvijezda u sitnom zelenom. Viro i Atlanska također. Idemo natrag. [thumbsup]
Šta idemo nazad prema 5300?
Malo nam previše treba da pređemo u nulu.
Ovih 0,04% nas nešto jako muči. Ipak je 3800 jak otpor.
Da se podsjetimo koliko smo zelenih dana imali u 5 tjedana. Skoro 90%
Ovo ću zapamtiti, čak sam skinuo screenshot. Spremi se za šetnju ovo ljeto a za muriju ne brini ja ću srediti da te nitko ne dira.
[/quote]
Nisi rekao što ćeš TI napraviti ako NE padne do 3200? Koji je tvoj ulog?
Inače je malo neozbiljno napadati čovjeka.
[/quote]
tocno!
sto ces ti napraviti ako ne ode na 3200?
ides isto gol?
Ajde da nam se market malo vrati. Previše je padao ovih dana.
Da izgleda ko da će ponvo rasti.
Zna li netko zašto Europa tako roni?
Ali kako je smiješan ovaj naš market. Sada ulaze u dionice oni koji su jučer prodavali, ne gledajući trend, TA,K/P, i ostale stvari. Duplo šišanje.
evo ovako izgleda kad druker kupi, da pogodim ATPL vecinom?
Crni ivo je vec kupio igh
jeste vi ova dvojca? [lol]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-objavila-fotografije-huligana-koji-su-izresetali-troje-mladih-ispred-petog-elementa/388394.aspx