Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas letimo barem 1,5 – 2 %.Pad je ipak bio prevelik 4 dana za redom.

Znači kolega, vi ste spremni danas kupovati po višim cijenama nego jučer. Svak čast na hrabrosti.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Znači kolega, vi ste spremni danas kupovati po višim cijenama nego jučer. Svak čast na hrabrosti.
[/quote]
samo hrabre prati sreća!
sretno LUPINO!

dan je pametniji od noći

Korekcija tipa "tražili ste-gledajte", pa samo vi nastavite i dalje tražit…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Većina investicijskih fondova na gubitku
Business.hr/Hina
27.05.2008 08:04

U petak je većina investicijskih fondova bilježila pad vrijednosti pa su u odnosu na dan ranije, svi obveznički, gotovo svi dionički i velika većina mješovitih investicijskih fondova izgubili na vrijednosti, dok su novčani i dalje bilježili dobitke.
Vaš link

Šta je sa malim fondovima koji su već 6mj. u gubicima, a građani stalno povlače udjele?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

EU se dobro zeleni

[/quote]
samo hrabre prati sreća!
sretno LUPINO!
[/quote]
Moram priznati da nisam hrabar i da ću gospodinu Lupinu ak je zainteresiran prodati svu svoju atlantsku po 1%većoj cijeni od zaključne od jučer i to odmah.

Mislio sam ponuditi okladu, ali u slučaju trejda između mene i dotičnog, ja ili dotični ćemo zaraditi za omanje stado [wink]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Sudeći po preopeningu, danas bi trebali prekinuti negativan trend.
EU indexi kompletno u zelenom, jučerašnji veliki pad sumnjam da će se nastaviti i danas.

Netko je spominjao Crobex na 3 200 , ukoliko do toga dođe, svećano obečajem da ću se gol prošetati po Trgu bana Jelačića.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sudeći po preopeningu, danas bi trebali prekinuti negativan trend.
EU indexi kompletno u zelenom, jučerašnji veliki pad sumnjam da će se nastaviti i danas.

Netko je spominjao Crobex na 3 200 , ukoliko do toga dođe, svećano obečajem da ću se gol prošetati po Trgu bana Jelačića.

Nemoj reći dvaput.
INGRa k/p 42/177 kom
Na većini dionica se povukla kupnja i to za skoro 40%.
Plavi, ako idemo gore, tko će kupovati po ovim još prenapuhanim cijenama?
Europa u jako laganom zelenilu. DAX ispod 7000, još uvijek.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Volatilnost je trenutno svjetskih razmjera. Baci oko samo na amere

Naši se fondovi uvijek skrivaju iza nekih kriza i loših vijesti kojim samo zakamufliraju iskrcavanje i kapitalizaciju.
Puno malih fondova je još u gubicima i kad oni koji su u njim vide da se vraćamo nazad dolje, počet će ponovo povlačiti novce.
Vjerujem da će naši vrli fond menađerčići opet naći razlog kao što je nafta, inflacija, pad Američkog marketa, kriza, za svoje iskrcavanje.
Postavljam pitanje. Šta mislite zašto su napumpali 30% Crobex u mjesec dana?
A opet može biti da sam u krivu.
[/quote]

moguće je da je igra u ovome
i potpuno se slažem sa poštovanim baronom da se za kerefeke fondova , uvijek nađe neki treći razlog za potrese na burzi
svi su tada krivi , samo ne njihove igre i dogovori
[angry]

neznam otkud toliki optimizam

misliš li da fondovima ne odgovara kupovati jeftinije nego je sad??

Odgovara im kupovati jeftinije, naravno! Ali im sigurno ne odgovara opet onakav pad do 3200 i novo povlačenje sredstava, sad kad se povjerenje ulagača pomalo vraća!

Ma svima je jasno da danas ne idemo dolje, nego bezveze drukaju da se još ukrcaju! Minus od 4% jučer je bio prejak, danas slijedi lagani oporavak. Očekujem slab promet kao uvod za sutrašnji rast i jači promet.

Osim ako… E da, uvijek ima i to! Mislim da je svima jasno kako nafta mora malo "stati na loptu", upravo to će i zazeleniti Amere kasnije, a vidim da mnogi i u Europi razmišljaju tako!
A ono "osim ako" se odnosi na neke suprotnosti tomu, koje bi nas sve mogle iznenaditi kad Ameri otvore!

Eto, to je moje viđenje. Sad mi još fali naslov i naravno, upitnik na kraju! Jer uglavnom nisam rekao ništa argumentirano i za što bih mogao staviti ruku u vatru da će biti tako, nego potpuno isto kao i naši novinari, ako pogriješimo vadi nas taj famozni upitnik na kraju naslova!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Dax ne želi u plus [lol] [lol]

Ljudi čuvajte se danas bulltrapa.
Svima sretno. [shocked]

New Report

Close