Molio bih kolege da se rugaju svima koji imaju cash. Hvala.
[lol] [lol] [lol]
Kakva je ovo igra na PBZ-R-A? Na prodjai ogromne količine oko 1230, a na kupnji uvijek 10 komada po toj cijeni i čim taj prođe pojavi se novi s 10 komada?
Neću komentirat komentare, ali gledajući današnje stanje neću komentirat ni trgovinu jer to jednostavno ne zaslužuje. 3.793,39 -3.16% Tko tu koga? Što nas ne ubije ojača nas.
Ma tu uopće nevrijedi nikakav komentar, da nije tragično bilo bi smiješno. Hahahaaa!
CROATIA ZAGREB CROBEX 3,794.70 -122.41 -3.13%
Slovenian Total Market 8,488.32 -13.27 -0.16%
BELEXline Index 3,167.62 21.31 0.68%
SOFIX INDEX 1,218.52 -31.60 -2.53%
Evo malo iz okruženja stanje, te iz države koja pored nas ima najlošiji index na globalnoj razini.
P.S.
Vidim neko čišćenje na DLKV, jel to tračak nade ?
beograd zavrsio -2.03%
Predsedništvo SPS-a prihvatilo je predlog sporazuma koalicije SPS-PUPS-JS s koalicijom DSS-NS i radikalima o formiranju vlasti u Beogradu
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=26&nav_category=418&nav_id=300385
ovim komentarima o odnosu k/p mislim da treba dodati jednu sitnicu: Ne vide se skriveni nalozi niti se pribrajaju u ukupni omjer. Po onomu što ja pratim ipak na kupnji ima dosta skrivenih naloga, tako da bi to malo popravilo ukupan omjer kupnje prema prodaji.
Svaki put kada dodem u ured vidim da je gore i gore, tako da danas vise necu dolaziti! Vidim da se opet svi hvataju za slamke i copy paste-aju sve moguce i stavljaju omjere kupnje i prodaje a nitko ne izlaze vlastito misljenje zasto je danas takav pad ??? S obzirom da Europa nije dozivjela neki kaos od izvjesca i nema nigdje panike za neki novi strah (osim unaprijed poznatih) od ne znam vise cega, da cujemo misljenja danasnjeg pada?
Činjenica je da je naša burza u zadnje dvije godine, a pogotovo od IPO-a HT-a postala mjesto potpune šprdancije. Evo vidimo da na Splitskoj TV je napravljen i show, ovo više stvarno nema veze s ičim…
@ castro
već danima se osobito na topicu TA govori o očekivanom padu koji je ponajprije posljedica ovako naglog rasta (oporavka). Mislim da je to osnovni razlog
@ castro
već danima se osobito na topicu TA govori o očekivanom padu koji je ponajprije posljedica ovako naglog rasta (oporavka). Mislim da je to osnovni razlog, čisto psihološki (kapitaliziranje dobiti, …)
… da cujemo misljenja danasnjeg pada?
Tako su prorekle (urekle) svijeće za Crobex i Crox u petak 🙂