I ako se mene pita, sutra bi mogli završiti u plusu, barem što se indeksa tiče.
Sutra teško, suviše pesimizma i drukanja na dole preko vikenda, a dosta ljudi nervoznih i na okidacu, u pocetku tjedna moglo bi se kaj od njih pohvatati a onda polako natrag prema 4000.
Usudil bi se reci totalno pogresna prognoza. No, vidjet cemo.
Is $130 oil a bubble?
http://money.cnn.com/2008/05/23/news/economy/oil_bubble/index.htm?postversion=2008052312
Evo još malo o nafti za laku noć [tongue]
Analysts see $107 oil in ’08, above $100 for two years
http://uk.reuters.com/article/businessIndustry/idUKL2333434620080523
Evo malo analize DOW indexa i cijene nafte prije i sad.
Da li je 20 godišnji rally završio?
Što se mene tiče ovo je čisto drukanje. Imaš koji argument za napisano?
Kad jednom smrkne drugm svane [tongue]
… said last month first-quarter net income more than tripled, while Union Properties reported a profit increase for the period of 70 percent. The economy of the U.A.E. will grow 7.2 percent in 2008, according to …..
Usudil bi se reci totalno pogresna prognoza. No, vidjet cemo.
[/quote]
Mozda treba pricekati kraj mjeseca za bolju prosudbu …
A Commerce Department report due on May 29 will probably show the U.S. economy,
The final report on the Reuters/University of Michigan index of consumer confidence for May, scheduled for release on May 30, is likely to confirm preliminary figures showing
Data on unemployment in the nations that use the euro and German retail sales are also due to be released May 30
British Energy Group Plc, the U.K.’s biggest nuclear power producer, is scheduled to report its full-year results May 28
Iako me gospodin Baron ili Von BRAUN često živcira svojim huškačkim i pokvarenim postovima,
čini mi se da je ovaj puta u pravu i da njegovo navijanje dolje ima osnove,
ja sam isto u kešu ali sam izranjavan do iznemoglosti od silnih promašaja u prazno.
S obzirom da mi portfelj baš i nije zanemariv,silno se brokeri u Prvoj GENERACIJI raduju i trljaju ruke,
ali više neće ići tako jer sam ,barem se nadam, izvukao skupu i bolnu poduku u ovoj godini.
Neću ulaziti dokle god ne budem siguran da je vrijeme stabilizacije na vidiku.
Nikakve me linije otpora ili potpore neće uvjeriti da bezglavo uđem nazad jer sam se 3 puta gadno opekao i sada pobjegao van ali silno otopljenog salda.No sveukupno sam na nuli pa sve ono što sam zaradio tijekom protekle dvije godine je otišlo u vjetar.No utvaram si da sam nešto naučio i znam da treba biti jako oprezan,kao nikada do sada.
Iako bih volio da malo zaradim,očito neće ići brzo i ne sada,sada mogu samo izgubiti,uostalom kao što nas i večina gubi.
Ja sam zaista uvjeren da CROBI IDE ONDJE GDJE JE BIO-na 3200 ali i niže iako mi je strah o tome i misliti.
Eto, ovaj moj post je samo obično razmišljanje malog investitora i ne pada mi na pamet uticati na nečije odluke.
Sutra zasigurno, zbog mnogo negativnih informacija izvana, ronimo duboko i sutra-prekosutra smo na 3700,tada mala neodlučnost ili blagi oporavak a onda konačni bull trap do dolje,—vjerovatno niže nego li mi i svi skupa u najcrnjim mislima očekujemo,
laku noć [thumbsup]
Mogu se složiti sa dobrim dijelom ovoga!
Situacija ne izgleda uopće dobro…ali stvarno!!!!!
Dame i gospodo, čitam i ne vjerujem!
Temu Komentari trgovanja ste pretvorili u Atlantsku plovidbu!
S kojim ciljem, pitam se??
sava slazem se u potpunosti s tobom,sve se svodi na atlansku….cuj ako trguju sa 500 komada vidi malo cjena 2800 od petka pa za par dana 3100 lako je izracunat zaradu,prilicno ljepa svotica,necija godisnja placa…atl padne 100 kuna i odmah promet veci za 10mil. sve je jasno
iskrcali se isad guranje dolje,opet…
Nije me bilo par dana ,vidim iskrcali se ljudi i sad drukaju da još više padne crobex.A jeste jadni
to je najmanje što se za iste može reći!