Dojam je da su se ispucali prodavači. Mali predah u tijeku, a nakon toga tko zna…
Rekao bi Ćiro, ja ne utvaram da znam… [sealed]
Amerika …FUTURESI
SM08.CME E-Mini S&P 500 Jun 08 1,386.00 4:33am ET Down 7.25 (-0.52%)
YMM08.CBT Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 08 12,616.00 Feb 20 0.00 (0.00%)
NQM08.CME Nasdaq 100 Jun 08 1,956.25 4:33am ET Down 10.25 (-0.52%)
SPM08.CME S&P 500 Jun 08 1,386.30 4:31am ET Down 6.90 (-0.50%)
[bye]
vidis,
da nesto znas o "futuresima" onda bi znao zasto su takvi danas…
[/quote]
Zašto?
[/quote]
nek ti baron objasni zasto [tongue]
ili, mozda nema pojma
Evo okrećemo.
Stigla konjica na DLKV [thumbsup]
Očekujem pred kraj ponovno potonuće, a prije toga naravno moramo malo uzeti zraka.
@igrač
jel se ti to zezaš. Kakvi paničari.
Ako su tebi fondovi paničari, onda ne znam tko su smireni.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3cb2e49a-2518-4394-9e5c-d8a59acdf954&open=sec
Ja se već ponadao da nam braća imaju nafte a kad ono dobar pokušaj laganja [bye] [bye]
Da laganje ali Engleza ! Kod njih uvijek negiraj (negaciju) izjavu.
Danas od svega što pratim, jedino se ADRS dobro držo. Redovna je čak u plusu…
Istina, ADRS-P-A je nekako van fokusa danas. -0.27%
Nego, čini se da je poteglo up, neko je odlučio da idemo dotle, a sad pretpostavljam lagani rast da bi dan završili u manjem minusu. Hajde da vidimo. ATPL npr. se lagano oporavlja, a i još neki papiri koje pratim.
Samo mi nije jasno kako nitko još uvijek ne reagira na tendenciozno pisanje Barona i co…..i kako im se bez pardona dozvoljava da i dalje spamaju ovaj forum….
Zanimljivo, kako je bio predvodnik po broju postova tipa up-up u vrijeme kad je fondovima odgovaralo da malima uvale dionice skuplje i kad je pad tek poceo, a onda kad smo dosli do dna i kad fondovima odgovara kupiti dionice sto jeftinije onda je naglo promijenio nacin pisanja i sad je predvodnik po broju postova tipa down-down.
Znam, mozda to gore zvuci glupo i lik uopce nema tu svrhu postojanja na forumu, ali u svakom slucaju jadni su takvi ljudi koji iz najnizih pobuda rade takve stvari.
Za par kuna bi prodali i mene i vas, sebe, forum, drzavu, obitelj, Boga… sve sto je nekome sveto!
Jadno!!!