Na 1000 će sigurno obraniti.
Po meni je glupo govoriti o otporu cijelog indexa jer recimo HT još nije odradio rast uopće a sa druge strane recimo igh je.
Vidim igh ima potporu na 12228
Ina 2400
HT neku slabu na 280
Ledo 13600
premda vjerujem da će danas tijekom dana manje više to sve past u vodu, jer vijesti iz svijeta i okolice nisu dobre. [bye] [bye]
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures sve niže i niže
Europa dalje tone…..
Vaš link
Potpora je 3900, Crobex trenutno 3896 bodova. [bye]
[/quote]
cijenjenih kolega tehničara !!!!
[/quote]
Ahaaa, slijedeći otpor ti je na 3700.
Amerika …FUTURESI
SM08.CME E-Mini S&P 500 Jun 08 1,386.00 4:33am ET Down 7.25 (-0.52%)
YMM08.CBT Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 08 12,616.00 Feb 20 0.00 (0.00%)
NQM08.CME Nasdaq 100 Jun 08 1,956.25 4:33am ET Down 10.25 (-0.52%)
SPM08.CME S&P 500 Jun 08 1,386.30 4:31am ET Down 6.90 (-0.50%)
[bye]
Opa još mi moderatori nisu pokazili post a već je pao otpor na HT, ali kako sam rekao bio je mali svega 2800 komada. [bye] [bye]
Sve sam više uvjeren da su veliki financijaši u dosluhu sa medijima…..kada malo bolje razmislim vidim da se negativne informacije pojavljuju sinhrono servirane gotovo u svim medijima….tada padaju cijene dionica da bi veliki igrači kupili jeftino….jednostavno netreba nasijedati namjerno serviranim informacijama nego treba vjerovati svom instinktu……
[lol]
ovaj forum je definitivno postao smece i spam stranica [bye]
Sve sam više uvjeren da su veliki financijaši u dosluhu sa medijima…..kada malo bolje razmislim vidim da se negativne informacije pojavljuju sinhrono servirane gotovo u svim medijima….tada padaju cijene dionica da bi veliki igrači kupili jeftino….jednostavno netreba nasijedati namjerno serviranim informacijama nego treba vjerovati svom instinktu……
Oni plaćaju reklame na medijima i mediji žive od njih a ne od nas. A u tom svijetu funkcionira na način ako kažu ešto kontra njih nema reklama i prihoda.
Sažem se.
Samo mi nije jasno kako nitko još uvijek ne reagira na tendenciozno pisanje Barona i co…..i kako im se
bez pardona dozvoljava da i dalje spamaju ovaj forum….
[lol]
eto lucidusa ponovno dolje – a govorilo se o 100+ kn – hm [undecid]
a kako to da nije blokiran ako je 15 % u minusu ?
Sažem se.
Samo mi nije jasno kako nitko još uvijek ne reagira na tendenciozno pisanje Barona i co…..i kako im se
bez pardona dozvoljava da i dalje spamaju ovaj forum….
Čekat opciju ignore, a do tada strpljen spašen. A tko god potroši 15-20 minuta a forumu može skužit likove poput navedenog i njegove klonove pod drugim nickom.