Indijanci do kraja dana 100% u plusu.
http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones
Kaj se Vi šalite ili ste ozbiljni?
Kakav plus?
Gdje tko a najbolje pitanje zašto?
CLN08.NYM Crude Oil Jul 08 132.56 1:25pm ET 3.58 (2.78%)
Od kada ja "drukam", "lažem" ili kako plavi i ostali kažu nafta je otišla gore 18$ pa ti vidi! [cool]
Vi i dalje pričajte up up i to po mogoćnošću neka ekipa kupuje marginama, pa da onda još bolje padnemo. [bye] [bye]
e deco vidite: ti isti koji danas pumpaju cijenu nafte sutra će jeftino kupovat dionice,pa onda pumpat dionice da bi kupovali jeftinu naftu ili zlato…i tako u krug….
To su "Buffeti", "Morgani" i njima slični- svjetska financijska elita.Uputno je čitati njihove brošure u kojima vas podučavaju kako postati bogat.
Kriza? Vama da-njima ne,pa oni su je i "stvorili". Kroz vrlo kratko vrijeme počet će se igrati resursima hrane i vode. Pogodite kako će sve završiti. Ratovima?
Ako nemate lovu za kartu za njihov ringišpil okanite se ćorava posla. Jedina vam je utjeha nazivati se bikovima ili medvjedima i trkeljat po grafovima,analizama i ostalim pi….ijama. Ajmo sad gledat Manchester i Chelsea i gledat kak igračke-milijunčeki naših milijardera trče po travi zelenoj.KRUHA i IGARA!
na osnovu čega mogu Indijanci završit u plusu?
inflacija će biti više od predviđene, rast manji od predviđenog, FED više neće rezati stope zbog straha od još veće inflacije, stopa nazaposlenosti također će rasti, zalihe nafte manje od očekivanih…
http://biz.yahoo.com/ap/080521/fed_economy.html
Aj baš da vidim. Ako ne budu onda se u budučnosti suzdrži od ovakvih dediciranih izjava jer ti očigledno ne idu od ruke. NHF.
e deco vidite: ti isti koji danas pumpaju cijenu nafte sutra će jeftino kupovat dionice,pa onda pumpat dionice da bi kupovali jeftinu naftu ili zlato…i tako u krug….
To su "Buffeti", "Morgani" i njima slični- svjetska financijska elita.Uputno je čitati njihove brošure u kojima vas podučavaju kako postati bogat.
Kriza? Vama da-njima ne,pa oni su je i "stvorili". Kroz vrlo kratko vrijeme počet će se igrati resursima hrane i vode. Pogodite kako će sve završiti. Ratovima?
Ako nemate lovu za kartu za njihov ringišpil okanite se ćorava posla. Jedina vam je utjeha nazivati se bikovima ili medvjedima i trkeljat po grafovima,analizama i ostalim pi….ijama. Ajmo sad gledat Manchester i Chelsea i gledat kak igračke-milijunčeki naših milijardera trče po travi zelenoj.KRUHA i IGARA!
Puno istine je u ovom postu.
a zakaj su stavili ovak velke margine da stane šta više reklama
vid ovu
Dnevnik malog ulagača
Tomislav Birtić izdavač autor sam
na 111 stranica nekvalitetnog papira mekih korica može se nauciti pa ne baš puno ili konkratno ništa
Daj ti napiši knjigu da vidimo kako će to ispasti. Najbolja mi je ekipa koja kritizira druge a sama nešto slično nije nikada pokušala. Bitno je nekoga popljuvati a vidim ovdje sve sami gurui koji se čudom čude kako je danas Crobex rokno.
sva sreca da sutra ZSE ne radi, a pogledajte nasto ameri lice:
Fed signals no more rate cuts for 2008
The Fed appeared to shut the door to further rate cuts even as it raised expectations for unemployment and inflation
http://business.timesonline.co.uk/tol/business/markets/united_states/article3980942.ece
American Airlines cuts backs as oil surges
The surge in oil prices is forcing the world’s largest airline is to cut jobs, retire planes and reduce capacity
http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/transport/article3980843.ece
http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=57102
evo oni su riješili problem nafte, ako je ovo istina onda je nafta i u Vrgorcu o tome je već bilo priče a lokacija je tu negdje. Da je sad pameti, pa iz Vrgorca dobro potegnit, možemo izvuć bar pola.
Dnevnik malog ulagača sa Poslovni.hr
– nekada je to bilo jako jednostavno.
– kupiti ono što brzo raste, prodati ono što sporije raste,
– i još po mogućnosti podići kredit i doći do bilo kakve dodatne love zbog većih prinosa.
– ali nešto neplanirano se je desilo, zašto je crobex stao na 5.400 ?
– a tada je sve bilo jeftino i potcjenjeno, zašto crobex nije išao na preko 10.000 gdje mu je i stvarno mjesto.
– najednom ovaj crobex nam ruši sve snove,
– a samo je malo trebalo kada smo kužili igru, zbilja je jako malo nedostajalo do financijske neovisnosti, doći do onoga prvoga milijuna, tako željnoga, tako blizu a tako daleko.
– dolazimo i do dna, ali gdje je dno, kako ga vidjeti ili prepoznati.
– ali tu su i naši dobri dušobrižnici, koji dno vide još dublje,
– tako je, oni su u pravu, dno je zbilja na 2.500
– sada je prava prilika aktivirati i stop loss naloge, pa moje dionice su pale tek 50%,
– ali nešto se dešava, porast u 3 dana 30%, što je to, neka greška, to jednostavno ne može biti,
– pa zar mi ne čekamo crobex na 2.500 ,
– zašto to raste, pa toliko tu ima jako kvalitetnih postova, dosta ih je boldanih i na engleskom, pa to pišu sve samo jako pametni investitori, to mora da je neki odbijenac to mora jednostavno ići dolje.
– uh, pa već je to naraslo na 4.200 , ide to na 5.000 , ovo je zbilja zadnja prilika za iskoristiti rast.
– danas se kupuju dionice,
– ali tržište mi je nešto nestabilno, na jednoj dionici JDPL sam čak nešto i zaradila, ali loše izviješće.
– crobex pada, prodajem sve s minusima,
– ušao je strah u moje kosti,
– prije se je puno izgubilo, sada malo ali ipak gubitak,
– što sada ?
– je li se uopće isplati ulagati u ove dionice, pa to stalno pada, sigurno tu nema kruha.
– danas sam kupovala jednu do zla boga nelikvidnu dionicu, ali zbilja i na najnižim cijenama.
– firma sigurno vrijedi 5 puta više,
– vidi vraga, dijeli i dividendu,
– a Vama ću je dragi investitori prodavati za 1-2 godine ali i za 100- 200% većoj cijeni, pa moram naplatiti svoj strah u ovim burnim vremenima,
– ali bolje Vam je ipak gledati na sigurnost uloga, ja sam ipak previše sklona kocki i riziku.
– i što kažete, oni koji prate moja pisanja, je li u ovoj godini sve predviđam s 100%, i jučer sam Vam pisala kako će danas sve padati i nažalost opet pogodila.
Pozdrav !