Mi opet najviše padamo….Eu se polako vraća pola zeleno pola crveno.
Zašto kod nas se uvijek forsira?
ništa se ne forsira, fondovi su obrali vrhnje i sada su pustili tržište, čekali u dividendu i to je to, plasirali puno tobože dobrih vijesti i sada sve pada, naravno, sada treba napraviti emisiju na OTVORENOM i nazvati Samodola da to sve spriječi i opet ćemo rasti [thumbsup]
Mi opet najviše padamo….Eu se polako vraća pola zeleno pola crveno.
Zašto kod nas se uvijek forsira?
Pa mi smo i daleko više rasli od njih u proteklih par tjedana. Koliko puta je EU bila crvena a mi zeleni. S druge strane oni ipak imaju kakvu takvu ekonomiju a što imamo mi osim gomile kredita???
ništa se ne forsira, fondovi su obrali vrhnje i sada su pustili tržište, čekali u dividendu i to je to, plasirali puno tobože dobrih vijesti i sada sve pada, naravno, sada treba napraviti emisiju na OTVORENOM i nazvati Samodola da to sve spriječi i opet ćemo rasti [thumbsup]
Između tebe, mene i fonda Ante će izabrati fondove. Koliko ja vidim oni se i dalje iskrcavaju. Sada je osnovno pitanje koliko će zakucati tržište prema dolje prije nego odluće ući. Nekako mi se čini da će nas pustiti da se utapamo preko ljeta i onda se lagano nakrcati na znatno nižim razinama. Barem bi ja tako učinio na njihovom mjestu.
EU se oporavlja
Istina, odmah se ukrcavam do grla po asku !
ovo je deja vu , volatilnost koju svi najavljuju…idemo do razine 3930-3950 pa stagnacija, pa opet malo gore, svjetski indexi padali su zadnjih dana cca 200+ bodova, mi smo sada na tome tragu… vidjet ćemo…volumen nije loš , obzirom na pad indexa , vrlo dobar.
Oil Breaks $130 Barrier on Future Supply Fears
Vaš link