Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi indexi u EU su u zelenom.Kod nas pad cc.1% !!!!!!!!!!!!
E sad oni provokatori koji uvijek stavljaju loše stvari iz Eu….kako ovo objasniti? Jednostavno kod nas fondovi i njihovi ljudi vode igru.Sad im odgovara jeftino kupovati,imaju novaca i budala koji im prodaju.Samo strpljenja.

MA čisto mala psihologija zbog INE , a ujedno i akumulacija profita – danima smo rasli, mala akumulacija je čisto očekivana.
Vidiš da su osim INE prometi mizerni na ostalim dionicama, mislim da do kraja dana sve nadoknađujemo.
INA se brani svim silama, i kako vidimo sada čak napreduje prema gore.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na ATPL i DLKV kupnja jača 3 puta od prodaje [tongue]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

E kad bi sve dionice imale nekoga kao sto se na Ini cijena brani ili barem amortizira pad, bilo bi vise nego dobro. A ne slobodan pad odredenih dionica za vrijeme trajanja kratkotrajnih ili dugotrajnih korekcija.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Na jednoj simulaciji uzeo sam Dalekovod 21.03. po cijeni 986kn fiktivna zarada mi je 25.63% za 2 mjeseca i mislim da tu nije kraj. Još da tu pamet prenesem u stvarnost i eto para.
p.s. to što kupuješ papirnati poslovni ti si veći donator novinarima nego ja!

O čemu ti pričaš??
O fiktivnoj zaradi??
Glavno je da pišeš o dionicama i raspravljaš.
bitno je da sa mi družimo haha
A dionica uopće NEMAŠ [bye]
Iskreno ne razumijem o čemu se radi??????
[/quote]
Samo tebi za informaciju imam stvarni dugoročni portfelj koji ne mjenjam i fiktivni na kojem pokušavam istrenirati dnevnu trgovinu tako da ne bi pušio na njoj zbog provizija i grešaka. Da ti je kojim slučajem samo pola onog što imam u fondu ne bi se morao svako jutro buditi na posao za gazdu i ne bi bio tako nadrhan. Želim ti uspješan radni dan i novih 100 kn u džepu majstore!

who dares, wins

Na ATPL ide dalje iskrcavanje.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Problem s visokom cijenom nafte riješen.
Hercegovina postaje članica OPEC-a [thumbsup]

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Pomalo smo svi skupa smiješni,s jedne strane se deklariramo kao dugoročni ulagači,a sa druge sjedimo ovdje pred monitorom cijlo vrijeme poput burzovnih mešetara.I ponašamo se kao da smo u zatvorenoj zgradi u kojoj je 1000 ljudi i netko vikne VATRA…bez imalo provjere svi bježe van,i pri tom mnogi sradaju. [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Na ATPL i DLKV kupnja jača 3 puta od prodaje [tongue]

DLKV 2000/14400 kom K/P
ATPL 3000/4000 kom

samo jedna preporuka za krdo medvjeda i bikova i ostalih živina
kad ne znate što bi napravili sa svojim udjelima iliti dionicama nemojte ništa napraviti
nekad je to najbolje
to se odnosi i one koji imaju slobodni cash

hvala i dobro more

Postanite Eu-robovi

Regija Balkan sva u zelenom.
Srbija u plusu 0,60% -sigurno zbog Eurosonga
Bosna u plusu 0,46% -tkozna zbog čega,nafta
A mi u minusu jer je stiglo previše nove love od dividende.
Ništa ne trgujem ali me ovo stvarno nervira jer se tak pomaže dnevnim špekulantima.

Pomalo smo svi skupa smiješni,s jedne strane se deklariramo kao dugoročni ulagači,a sa druge sjedimo ovdje pred monitorom cijlo vrijeme poput burzovnih mešetara.I ponašamo se kao da smo u zatvorenoj zgradi u kojoj je 1000 ljudi i netko vikne VATRA…bez imalo provjere svi bježe van,i pri tom mnogi sradaju. [lol]

Svatko ima svoj način rada i ne smiješ se za nikim povoditi. Veličina ulaganja koja dolazi sa ovog foruma je 0,00001% ZG Burze a komentar trgovine ti služi da malo osjetiš bilo iste. Ja predviđam da će danas kad izađe sunce indeks završiti u zelenom a ti sad vjeruj ako hoćeš ili nemoj ako nećeš!

who dares, wins

NAFTA 129.46$ 5:08am ET Up 0.48 (+0.37%) [undecid]

Slab dolar digao barel nafte do 130 dolara, OPEC ne reagira
Business.hr/Hina
21.05.2008 11:55

Slabi dolar i pojačane zabrinutosti u vezi s dostatnošću opskrbe podigli su u srijedu cijene nafte na svjetskim tržištima nadomak rekorda dosegnutog dan ranije, iznad razine od 129 dolara po barelu.
Vaš link

New Report

Close