Ma nema žurbe…
Samo manje nervoze…
Uvijek se stigne skupo ući u hartija….
Kada se izlazi, onda je već malo teže… [wink]
Europa u zelenon, americki futuresi u zelenom…. CROBEX u crvenom, opet se fondovi igraju. Upravo je dirljivo kako se odredjene vrijednosnice guraju nadolje… Brodarski indeksi biljeze ATH a nasi brodari klize????
Pričekajmo 14:30 pa ćemo vidjeti kako će brodari kliznuti [lol]
Gdje se kupuje buraz?
Daj da i ja vidim kako se kupuje. Koji program imaš?
40 milja u sat vremena, malo ? Jesi ti na oci obolio, ili ti je matematika slabija strana ?
O, pa to je odlična vijest. Očekivalo se do kraja godine i 200 USD po barelu. Hvala Crni!
[/quote]
sumnjam da cijena nafte moze jos puno gore… naravno ako dolar jos vise padne onda je to druga prica… na ovim cijenam proizvodnja biodiesela postaje sve vise isplativija… te ce po to prevagnuti u divljanju cijene nafte…
[/quote]
Slazem se, jedino dolar moze pogorsat stvar. Sta je sa onim navodno najvecim otkricem izvora nafte u Brazilu? To se vise nista ne pise o tome.
[/quote]
Brazilci idu bušit. Unajmili su 30% svjetskog kapaciteta bušilica za takva bušenja.
Primjećujem da su medvjedi nestali i da se skupila poveća grupa BULLova koja panično hoće gore.
Da li je to neki znak?
Svi indexi u EU su u zelenom.Kod nas pad cc.1% !!!!!!!!!!!!
E sad oni provokatori koji uvijek stavljaju loše stvari iz Eu….kako ovo objasniti? Jednostavno kod nas fondovi i njihovi ljudi vode igru.Sad im odgovara jeftino kupovati,imaju novaca i budala koji im prodaju.Samo strpljenja.
Primjećujem da su medvjedi nestali i da se skupila poveća grupa BULLova koja panično hoće gore.
Da li je to neki znak?
Kolege Baron je kupio, mogli bi mi sada u prodaju?
[lol]
Imam stvarni portfelj koji je dugoročan i fiktivan na kojem pokušavam trenirati dnevnu trgovinu. Da ti je samo pola onog što ja imam u fondu ne bi se svako jutro dizao na posao za gazdu i nebi bio tako nadrhan!
Da li je to neki znak?
stavljanje u istu recenicu "bullovi, panicno, gore…"
nesto ne stima.
bullovi ne panicare, samo su uzbudeni…
Da li je to neki znak?
Je to je znak.
Svi drukaju gore, a nitko ne spominje ono što sam već rekao.
Gorivo za burzu je nestalo, jednostavno izgubljeno i sada bi svi da to ide gore, a na prodaju kao i uvijek ima ljudi jer se dionica uvijek ima ali casha i ne.
Btw jučer su ujutro futuresi isto bili zeleni pa smo vidjeli gdje je amerika završila, ali pusti ameriku bitan je crobex.
Mi koji smo u cashu čekamo, a vi u dionicama isto čekate i to je pat pozicija, i sada ćemo vidjet tko će prvi popustiti tj. čiji su živci slabiji.
Nafta se pumpa špekulantski i taj balon će puknut ko i tržište dionica kad tad.
Obzirom da imam doticaja s naftnom industrijom , nemajte brige bit će je dovoljno za bar idućih 200 godina
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=5a6bb5ef-7f76-4a10-92c0-43e51b9717f1&open=sec
znači prodajte ga što prije, barem je tako do sada bilo, kaj nije? [lol]