Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9febfb8e-f0d5-478d-a7cd-d6b56e2210f1&open=sec [bye] [bye]

O, pa to je odlična vijest. Očekivalo se do kraja godine i 200 USD po barelu. Hvala Crni!
[/quote]

[thumbsup]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

jel radi kome pbz investor

Kolega opće poznata je stvar da kada krenu rasprodaje krahirahju i trade monitori. Jel možete zadati nalog?

Stepic: ‘Financijska kriza će potrajati još 12 do 18 mjeseci’

21.5.2008 8:30:00 | Powered by poslovni.hr
Bankarsko tržište jugoistočne i istočne Europe trebalo bi najlakše prebroditi svjetsku financijsku krizu, ali je pitanje koliko će pogođene ostati realne ekonomije, kazao je za Poslovni dnevnik Herbert Stepic, predsjednik Uprave Raiffeisen Internationala.
Vaš link

Burza iz perspektive poluprazne čaše

21.5.2008 10:48:00 | Powered by http://www.seebiz.eu
Vijest je prenesena s portala SEEbiz.eu koji vijesti objavljuje na izvornom jeziku
Izraženo u relativnim brojkama, CROBEX se nakon jučerašnjeg zatvaranja našao na sredini ovogodišnjeg fluktuacijskog raspona, na otprilike jednakoj udaljenosti od dvaju ekstrema.

Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Kupuje se, kupuje… A vi još pitate di je cash… C,c,c…

pa lova od dividende kao da vreba…
a plasljivci su poceli prodavati… [thumbsup]

samo dajte, cekamo Vas…
hehehe

HGK: Novi zakon bi mogao dio trgovanja s burze preliti na druga tržišta
Business.hr/Hina
21.05.2008 10:20

Iako će iziskivati određene troškove prilagodbe, novi prijedlog zakona o tržištu kapitala predviđa znatno liberalnije poslovanje brokerskih društava u Hrvatskoj, kaže Suzana Lončar, predsjednica Udruženja za poslovanje i posredovanje na financijskim tržištima pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

igh se vec vratio preko 12…
promet na ini 11 mln

pitanje je zasto neki panicare… mozda nas ovaj put produzeni vikend spasi od panicara. kao sto nas je prosli puta zakinuo nakon vijesti iz USA… [tongue]

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9febfb8e-f0d5-478d-a7cd-d6b56e2210f1&open=sec [bye] [bye]

O, pa to je odlična vijest. Očekivalo se do kraja godine i 200 USD po barelu. Hvala Crni!
[/quote]

[thumbsup]
[/quote]

veliki igraci na svjetskom nivou su vec bookirali naftu za slijedecu godinu.
sad su vec pokupovali pa im odgovara da cijena ode gore.
svi se spremaju da ce biti 200 USD, ali ako bude 150, to ce biti samo extra plus gospodarstvu.

Očekivalo se da će novac od dividende pomaknuti Crobex na gore ?
Da li će to danas tokom dana se sliti u dionice?
Evropa na nuli ili lagano u plusu….zašto kod nas treba biti pesimizam?
Naši fondovi su glavni pokretači.

Gdje ti vidiš lagani plus?
Vaš link
[/quote]

Pa jesi ti daltonista ili? [lol]
[/quote]

A sta ti vidis?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

pitanje je zasto neki panicare… mozda nas ovaj put produzeni vikend spasi od panicara. kao sto nas je prosli puta zakinuo nakon vijesti iz USA… [tongue]

Bojim se da smo mi takva nacija,pesimisti i paničari..ili pohlepni,jer ako u mjesec-dva ne ostvarimo najmanje 15% profita gotovi smo.Nismo mi za burzu,to je posao za one koji imaju vremana,znanja i strpljenja.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

znam da nije mjesto ali ovaj novi forum me toliko zivcira da cu popizdit…otvara mi po pola sata stranicu, ne znam jel to do mog kompa ili neceg drugog…ima netko istih problemsa?

No pain no Game

znam da nije mjesto ali ovaj novi forum me toliko zivcira da cu popizdit…otvara mi po pola sata stranicu, ne znam jel to do mog kompa ili neceg drugog…ima netko istih problemsa?

Nema!

Nije sve tako sivo.....

[/quote]

sumnjam da cijena nafte moze jos puno gore… naravno ako dolar jos vise padne onda je to druga prica… na ovim cijenam proizvodnja biodiesela postaje sve vise isplativija… te ce, po meni, to prevagnuti u divljanju cijene nafte…

New Report

Close