Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakav je ovo prvi nalog na asku INE??? Tik do blokade??? Pa jesu li ovi ljudi normalni, ili šta??????

jesu, to se zove manipulacija trzistem! [wink]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Evo stavio sam sentiment od jučer i prošlog tjedna. I par extenzija. pa koja uspije.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

onda drugovi forumaši oćemo mi danas ispod 4000 ili ćemo čmrljit tu di jesmo? …

3900 pa natrag u mršavi plus

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Kako sada stoji prvo ovce u tor na šišanje a onda idemo natrag van.

onda drugovi forumaši oćemo mi danas ispod 4000 ili ćemo čmrljit tu di jesmo? …

3900 pa natrag u mršavi plus
[/quote]

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Ina ce dobro srokati index…

Manipulacija, odvratno, pa više je bilo građana koji su dobili bonus dvije INA-R-A pa je cijena otišla gore a sada par radnika kao fol prodaje i onda ruše do blokade. Debili i pohlepnici oni koji to rade, a ne rade sigurno radnici!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tko misli da će INA danas završiti ispod 2500 grdno se vara. [smiley]

Ops evo brane

Kupnja – INA-R-A
500 2.500,00
20 2.496,00
3 2.476,01
6 2.450,09
11 2.450,00

Prodaja – INA-R-A
6 2.260,00
18 2.262,00
85 2.400,00
18 2.430,00
26 2.447,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Počele su stizati osamnestice i dvadesetšestice na INU. Bojim se da će dana biti "drž’ gaće" i to ne samo na INI.

BTW

Gdje su smajlići?

Ima jedan veliki nalog na kupnji ..500 kom-2500,a ljudi svejedno u prodaji stavljaju na 2260..ili je to navlakuša? [sad]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Ina ce dobro srokati index…

Ko što ga je prije dva tjedna 5 dana dizala.
Sve se vraća.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

očekujem da će Crobex danas završiti u minusu (prije svega INA i ostale likvidne dionice)..

nego zanimljiva mi je vjest o evntualnom Buffetovoj novoj akviziciji u Europi, iz toga bi se lako moglo zaključiti da očekuje daljnju deprecijaciju dolara u odnosu na Euro??

neko za komentirat? [rolleyes]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

jel radi kome pbz investor

New Report

Close