Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Blijeda slika Zagrebačke burze
Autor/izvor: Mario Gatara
ZAGREB – Tijekom proteklih pet tjedana i razdoblja impresivnog rasta cijena dionica, ulagači su u nekoliko navrata uzimali pauzu, no površna potraga za prepoznatljivim obrascem ponašanja ne daje nikakvoga rezultata.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Što je to bilo jučer?
Sve palo?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Danas ćemo jako zaroniti.
Pogledajte naloge na INA-i na prodaji. Već su 2.240kn.
Na INGR-i je prodaja već na 37.099 kuna.
ATPL guraju ispod 3000 kn.
LEDO prodaja 13649kn.
Mislim da ovo fondovi namjerno rade. Hoće paniku malih, da bi mogli ponovo ući za džabaka.

Europa otvorila i odma u crveno ide.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Kakav je ovo prvi nalog na asku INE??? Tik do blokade??? Pa jesu li ovi ljudi normalni, ili šta??????

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

OK sad vidim da su prometi bili relativno mali, akumulacija profita dakle.
Ne znam kada je objavljena ova vijest o stvaranju građevinskog koncerna u kojem bi između ostalih bili i INGRA i Hidroelektra , ali logikom stvari vijest je dobra za te dvije dionice, danas bi trebali gore nadam se.
TO bi moglo potaknuti cijeli sektor na gore.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

onda drugovi forumaši oćemo mi danas ispod 4000 ili ćemo čmrljit tu di jesmo? …

Cookie Monster

Plavi ono jučer je bila predigra za danas.

Znači imamo slijedeće:

nafta 129$
usa veliki i grdi minus
eu li-la

i Crobex kojemu fali gorivo, a to gorivo je IZGUBLJENO.
Dali možete shvatiti tu riječ?

Lova bye bye, a u svijetu je izgubljeno 500 mlrd

Vidim masovno stavljanje aska debelo ispod prvog bida, pa cak i par najvisljih bidova.. [rolleyes]
Dakle jasno je kako krecemo..ali ovi koji prodaju na prvi buuuuu, nek se ne zacude, ako se odbijemo kroz par sati i odemo u plus..ne isplati se bit drhtava rucica i to ce se kad tad dokazat [bye]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Počele su stizati osamnestice i dvadesetšestice na INU. Bojim se da će dana biti "drž’ gaće" i to ne samo na INI.

BTW

Gdje su smajlići?

Izgleda mi da će INA u prvoj sekundi trgovanja u negativnu blokadu. Mislim, da nije žalosno, bilo bi za valjat se od smijeha…

Top ask
CIJENA KOLIČINA
2.260,00 6

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Dakle INA je problem zbog lock outa-a , znaći minus u početku , do kraja dana oporavak?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

onda drugovi forumaši oćemo mi danas ispod 4000 ili ćemo čmrljit tu di jesmo? …

Mislim da ćemo danas u minus 1-2%.Razlog naslućujem u manipulaciji tržištem od strane fondova.Keš od HT-a će većim dijelom doći upravo u fondove, a oni snižavaju cijene radi unosnije kupnje.Kad oni krenu u šoping- lagani rast.Pretpostavka za tjedan dana.

New Report

Close