Moguće. Ja sam danas tek pročitao. Dvije su vijesti. Ova zadnja nije još ni potvđena pa se u nju uzdam a i vjerujem da ne može biti 2 dana za redom crveno.
Pa što ne dade link, nesrećo? Ovako ti moramo vjerovati na riječ, a to zna biti nezgodno. [smiley]
[/quote]
Vaš link
Evo link(ili barem pokušaj još se učim na bovi forum)
Moja Vam je preporuka da prvo pročitate PD i naslovnicu pa tek onda na forum. Nije forum sam sebi svrha jer i novinari moraju od nečega živjeti. Ja juče nisam čitao jer sam bio na putu zato imam friške informacije o stanju na cestama.
@verdi.
– gospodine Verdi, žalm, ali dobili ste od mene testing jedinicu,
– kužila kako to radi,
– do sada sam kod Barona klikala, ali vjerojatno jer je bila nula nije išlo,
– znači mora se ipak malo pomaknuti mišem do jedinice.
Pozdrav !
Znao sam da si ti. Još me mrziš zbog onoga iz top 10?
Sutra Dalekovod vuče crobi u zeleno . Ipak je velika para u pitanju za naše pojmove a HAC ima dosta love da to plati. Sezona još nije ni počela a gužve na cestama su stalne.Moš si misliti šta će tek biti gotovine od turista i ostalih koji se po njima koturaju ko sumanuti.
Na žalost možda dobra vijest u krivo vrijeme.
Vidjeli smo kako je reagirala jučer na prvu vijest, i danas na drugu.
Vidi kakvu je vijest imao IGH, pa je rasao jedva 10%.
Vidjet ćemo.
Prognoze tržišta u narednom periodu.
– opet Vas gospodin Baron plaši boldanim tekstovima na engleskom,
– tržiše odnosno index će i sutra sigurno pasti,
– moguća i jedna manja korekcija, po meni crobex do 3.700 ili 3.800
– zbilja je potrebno jednim dijelom portfelja biti u kešu, što meni teško uspijeva.
– s najvećim dijelom portfelja (dionicama) ulazim svijesno u korekciju, zašto ?
– neću napisati koje dionice, ali je vrlo lako zaključiti.
– ako se diže cijena nafte, za koje dionice je to jako dobro, i koje dionice u tom slučaju rastu.
– iako je naše tržište do sada kada pada sve padalo, i kada raste sve raste,
– ali nije ni to potpuno točno, jer neke puno manje padaju, a u ovome rastu smo vidjeli i koje to dionice zbilja mogu i puno rasti, nisu sve rasle 50%.
– morale bi biti dobre i one dionice koje daju bezobrazno veliku dividendu,
– svakako ta dividenda mora biti veća od kamata na oročenu štednju.
– i još imamo jednu grupu dionica koje će bez obzira na krizu imati jako dobre prihode i rast dobiti,
– otkrijte te dionice i puno lakše će Vam biti u svim korekcijama.
– i naravno dionice koje ne spadaju u ovu kategoriju, pogotovo baloni, prodavati.
– ja ću isto prodavati, ali na dobrim cijenama, ako ne uspijem, život ide dalje.
– dividenda od HT mi je na brokerskom računu keš,
– još jednom se potvrdilo pravilo, kada svi misle isto sigurno su u krivu,
– dividenda HT nije digla tržište, tržište je palo preko 2%.
– pa već sam Vam pisala, kupovati ću, i kupujem, ali ništa skupo.
Pozdrav !
– dividenda od HT mi je na brokerskom računu keš,
– još jednom se potvrdilo pravilo, kada svi misle isto sigurno su u krivu,
– dividenda HT nije digla tržište, tržište je palo preko 2%.
– pa već sam Vam pisala, kupovati ću, i kupujem, ali ništa skupo.
Pozdrav !
Ja mislim da ti prodaješ. Pa tko bi normalan očekivao korekciju do 3700 i još kupovao. Jel Ivana7?
Šta ja imam plašiti boldanim textovima na engleskom. Ja samo citiram, neka se sami odluče.
Najprije da zahvalim moderatorima na izvrsnim ocjenama kojima oni ocjenjuju moje piskaranje na ovom forumu. [lol]
Dakle, dividendica je sjela, ali izgleda samo u čarape. Lijepo smo danas zacrvenili, a da mog prijatelja Iveka nisu istjerali bilo bi i više.
I fondovi kojima je sjela dividenda su ostali suzdržani. Zašto?
Mislim da ima više razloga. Počevši od nelikvidnosti koje je mnoge pokosila u ovoj panici, do spoznaje da bear market još nije gotov i da treba imati sredstva za puko preživljavanje, a možda i povoljnu kupnju.
To je sa jedne strane dobro, a sa druge nije. Crobex se neće napucati u svemir, ali i neće pasti na one razine kojima sam se nadao. [proud]
Laku noć Vam želi opr.
I moderatorima, kojima sam ja, izgleda, noćna mora. [cool]
Moja Vam je preporuka da prvo pročitate PD i naslovnicu pa tek onda na forum. Nije forum sam sebi svrha jer i novinari moraju od nečega živjeti. Ja juče nisam čitao jer sam bio na putu zato imam friške informacije o stanju na cestama.
PD čitam redovito, ali u papirnatom obliku, daklem ovu vijest sutra. Kad će već biti kasno, po običaju.
Mada, nisam mislio tek tako uletavati u DLKV, ne sviđaju mi se fundamenti, nisu po mojem ukusu. Iako na osnovu ovih novih poslova, trebalo bi biti rasta.
Na jednoj simulaciji uzeo sam Dalekovod 21.03. po cijeni 986kn fiktivna zarada mi je 25.63% za 2 mjeseca i mislim da tu nije kraj. Još da tu pamet prenesem u stvarnost i eto para.
p.s. to što kupuješ papirnati poslovni ti si veći donator novinarima nego ja!