Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moguće. Ja sam danas tek pročitao. Dvije su vijesti. Ova zadnja nije još ni potvđena pa se u nju uzdam a i vjerujem da ne može biti 2 dana za redom crveno.

Pa što ne dade link, nesrećo? Ovako ti moramo vjerovati na riječ, a to zna biti nezgodno. [smiley]
[/quote]
Vaš link

Evo link(ili barem pokušaj još se učim na bovi forum)

Moja Vam je preporuka da prvo pročitate PD i naslovnicu pa tek onda na forum. Nije forum sam sebi svrha jer i novinari moraju od nečega živjeti. Ja juče nisam čitao jer sam bio na putu zato imam friške informacije o stanju na cestama.

who dares, wins

@verdi
.

– gospodine Verdi, žalm, ali dobili ste od mene testing jedinicu,
– kužila kako to radi,
– do sada sam kod Barona klikala, ali vjerojatno jer je bila nula nije išlo,
– znači mora se ipak malo pomaknuti mišem do jedinice.
Pozdrav !

Znao sam da si ti. Još me mrziš zbog onoga iz top 10?

who dares, wins

Sutra Dalekovod vuče crobi u zeleno . Ipak je velika para u pitanju za naše pojmove a HAC ima dosta love da to plati. Sezona još nije ni počela a gužve na cestama su stalne.Moš si misliti šta će tek biti gotovine od turista i ostalih koji se po njima koturaju ko sumanuti.

Na žalost možda dobra vijest u krivo vrijeme.
Vidjeli smo kako je reagirala jučer na prvu vijest, i danas na drugu.
Vidi kakvu je vijest imao IGH, pa je rasao jedva 10%.
Vidjet ćemo.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Prognoze tržišta u narednom periodu.

– opet Vas gospodin Baron plaši boldanim tekstovima na engleskom,

– tržiše odnosno index će i sutra sigurno pasti,
– moguća i jedna manja korekcija, po meni crobex do 3.700 ili 3.800
– zbilja je potrebno jednim dijelom portfelja biti u kešu, što meni teško uspijeva.
– s najvećim dijelom portfelja (dionicama) ulazim svijesno u korekciju, zašto ?

– neću napisati koje dionice, ali je vrlo lako zaključiti.
– ako se diže cijena nafte, za koje dionice je to jako dobro, i koje dionice u tom slučaju rastu.
– iako je naše tržište do sada kada pada sve padalo, i kada raste sve raste,
– ali nije ni to potpuno točno, jer neke puno manje padaju, a u ovome rastu smo vidjeli i koje to dionice zbilja mogu i puno rasti, nisu sve rasle 50%.
– morale bi biti dobre i one dionice koje daju bezobrazno veliku dividendu,
– svakako ta dividenda mora biti veća od kamata na oročenu štednju.
– i još imamo jednu grupu dionica koje će bez obzira na krizu imati jako dobre prihode i rast dobiti,
– otkrijte te dionice i puno lakše će Vam biti u svim korekcijama.
– i naravno dionice koje ne spadaju u ovu kategoriju, pogotovo baloni, prodavati.

– ja ću isto prodavati, ali na dobrim cijenama, ako ne uspijem, život ide dalje.
– dividenda od HT mi je na brokerskom računu keš,
– još jednom se potvrdilo pravilo, kada svi misle isto sigurno su u krivu,
– dividenda HT nije digla tržište, tržište je palo preko 2%.
– pa već sam Vam pisala, kupovati ću, i kupujem, ali ništa skupo.
Pozdrav !

– dividenda od HT mi je na brokerskom računu keš,
– još jednom se potvrdilo pravilo, kada svi misle isto sigurno su u krivu,
– dividenda HT nije digla tržište, tržište je palo preko 2%.
– pa već sam Vam pisala, kupovati ću, i kupujem, ali ništa skupo.
Pozdrav !

Ja mislim da ti prodaješ. Pa tko bi normalan očekivao korekciju do 3700 i još kupovao. Jel Ivana7?
Šta ja imam plašiti boldanim textovima na engleskom. Ja samo citiram, neka se sami odluče.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Najprije da zahvalim moderatorima na izvrsnim ocjenama kojima oni ocjenjuju moje piskaranje na ovom forumu. [lol]
Dakle, dividendica je sjela, ali izgleda samo u čarape. Lijepo smo danas zacrvenili, a da mog prijatelja Iveka nisu istjerali bilo bi i više.
I fondovi kojima je sjela dividenda su ostali suzdržani. Zašto?
Mislim da ima više razloga. Počevši od nelikvidnosti koje je mnoge pokosila u ovoj panici, do spoznaje da bear market još nije gotov i da treba imati sredstva za puko preživljavanje, a možda i povoljnu kupnju.
To je sa jedne strane dobro, a sa druge nije. Crobex se neće napucati u svemir, ali i neće pasti na one razine kojima sam se nadao. [proud]
Laku noć Vam želi opr.
I moderatorima, kojima sam ja, izgleda, noćna mora. [cool]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Jedva 10%? da sam kojim slučajem ove godine u fondu 5%+ skakao bi od sreće!

who dares, wins

@fidel

…I još nešto: Masa dionica je podcijenjena!

i ja sam mojoj mami najbolji

[shocked]

[/quote]
[lol] [lol]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Moja Vam je preporuka da prvo pročitate PD i naslovnicu pa tek onda na forum. Nije forum sam sebi svrha jer i novinari moraju od nečega živjeti. Ja juče nisam čitao jer sam bio na putu zato imam friške informacije o stanju na cestama.

PD čitam redovito, ali u papirnatom obliku, daklem ovu vijest sutra. Kad će već biti kasno, po običaju.

Mada, nisam mislio tek tako uletavati u DLKV, ne sviđaju mi se fundamenti, nisu po mojem ukusu. Iako na osnovu ovih novih poslova, trebalo bi biti rasta.

http://www.mojedionice.com/fund/DionicaOsn.aspx?idSim=243

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Na jednoj simulaciji uzeo sam Dalekovod 21.03. po cijeni 986kn fiktivna zarada mi je 25.63% za 2 mjeseca i mislim da tu nije kraj. Još da tu pamet prenesem u stvarnost i eto para.
p.s. to što kupuješ papirnati poslovni ti si veći donator novinarima nego ja!

who dares, wins

@fidel

…I još nešto: Masa dionica je podcijenjena!

i ja sam mojoj mami najbolji

[shocked]

[/quote]
[lol] [lol]
[/quote]

to misli Buco, a ne ja. krivo ste me citirali, no dobro…

New Report

Close