Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra Dalekovod vuče crobi u zeleno . Ipak je velika para u pitanju za naše pojmove a HAC ima dosta love da to plati. Sezona još nije ni počela a gužve na cestama su stalne.Moš si misliti šta će tek biti gotovine od turista i ostalih koji se po njima koturaju ko sumanuti.

who dares, wins

Zahvaljujem svima koji mi daju ocjene od 1% i prije nego se odmoderira [thumbsup]

– i ja isto želim gospodinu Baronu davati jedinice.
– kako se to radi, što trebam klikati.
– osim što brzo pišem, zbilja nemam pojma o kompjuterima.
Pozdrav !

pa šta burza ni ovaj petak ne radi?!
a radi, radi, samo četvrtak neradni.

Nisam baš siguran da rade. Premda na njihovim stranicama nije petak neradan dan vole oni spojiti praznik sa vikendom.

who dares, wins

Sutra Dalekovod vuče crobi u zeleno . Ipak je velika para u pitanju za naše pojmove a HAC ima dosta love da to plati. Sezona još nije ni počela a gužve na cestama su stalne.Moš si misliti šta će tek biti gotovine od turista i ostalih koji se po njima koturaju ko sumanuti.

Ček pa šta to nije vijest od ponedjeljka?
Šta nije DLKV trebao danas povući ko sumanut, a ono -3%?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

nije to je još jedan novi ugovor ukupno u dva dana gotovo milijarda kuna ugovorenih poslova

Moguće. Ja sam danas tek pročitao. Dvije su vijesti. Ova zadnja nije još ni potvđena pa se u nju uzdam a i vjerujem da ne može biti 2 dana za redom crveno.

who dares, wins

pa šta burza ni ovaj petak ne radi?!
a radi, radi, samo četvrtak neradni.

Nisam baš siguran da rade. Premda na njihovim stranicama nije petak neradan dan vole oni spojiti praznik sa vikendom.
[/quote]

Ne, ono je bila vijest za dio koridora 5c, ovo je dionica Split-Ploče

Suricata suricatta

Sve skupa 900 milja kn ako to nije dosta za malo zelenila onda sve k vragu a u petak sumnjam da će se raditi tako da je sutra dan za metak.

who dares, wins

vjeko, da san ti asa, jer si krivo citira…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Barone…gdje nam je Ivana 7…

– tu sam,
– ali me zbilja dekoncentrira ovaj novi forum,
– nešto sam otvarala pa ne ide,
– nadam se kako će sve uočene greške na vrijeme otkloniti,
– za puno stvari nemam pojma što su.
– možda se i naviknem, ne znam.

– upavo sam završila s čitanjem knjigu "Dnevnik malog ulagača".
– knjiga je tiskana još prošle godine.
– o kvaliteti same knjige, drugi put na drugoj temi.
– jedino mi je drago jer se ipak kod nas pojavljuju neke nove knjige o ulaganjima.
– a najinteresantniji je podatak kako sam ja prva čitateljica ove knjige iz biblioteke, imam prvi pečat o posudbi.
– a zbilja svima preporučam prije početka investiranja pročitati ovo malo knjiga koje nam je na raspolaganju,
– ali kako vidim u biblioteci, knjige takvog tipa su na krivim mjestima i teško ih je pronaći, i one koje posudim skoro uvijek su nove, ako ih tko i posudi brzo ih vrati, vidim po samoj knjigi kako to nije čitano.
– a ako želite biti uspiješni, stvarno trebate čitati i poznavati materiju investiranja i ulaganja.
– prvo pravilo neka Vam bude, ne vjerujte ni meni niti ikome na forumu, ulažite u svoje vlastito znanje.
Pozdrav !

Moguće. Ja sam danas tek pročitao. Dvije su vijesti. Ova zadnja nije još ni potvđena pa se u nju uzdam a i vjerujem da ne može biti 2 dana za redom crveno.

Pa što ne dade link, nesrećo? Ovako ti moramo vjerovati na riječ, a to zna biti nezgodno. [smiley]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

@verdi.

– gospodine Verdi, žalm, ali dobili ste od mene testing jedinicu,
– kužila kako to radi,
– do sada sam kod Barona klikala, ali vjerojatno jer je bila nula nije išlo,
– znači mora se ipak malo pomaknuti mišem do jedinice.
Pozdrav !

New Report

Close