Sutra Dalekovod vuče crobi u zeleno . Ipak je velika para u pitanju za naše pojmove a HAC ima dosta love da to plati. Sezona još nije ni počela a gužve na cestama su stalne.Moš si misliti šta će tek biti gotovine od turista i ostalih koji se po njima koturaju ko sumanuti.
Zahvaljujem svima koji mi daju ocjene od 1% i prije nego se odmoderira [thumbsup]
– i ja isto želim gospodinu Baronu davati jedinice.
– kako se to radi, što trebam klikati.
– osim što brzo pišem, zbilja nemam pojma o kompjuterima.
Pozdrav !
pa šta burza ni ovaj petak ne radi?!
a radi, radi, samo četvrtak neradni.
Nisam baš siguran da rade. Premda na njihovim stranicama nije petak neradan dan vole oni spojiti praznik sa vikendom.
Sutra Dalekovod vuče crobi u zeleno . Ipak je velika para u pitanju za naše pojmove a HAC ima dosta love da to plati. Sezona još nije ni počela a gužve na cestama su stalne.Moš si misliti šta će tek biti gotovine od turista i ostalih koji se po njima koturaju ko sumanuti.
Ček pa šta to nije vijest od ponedjeljka?
Šta nije DLKV trebao danas povući ko sumanut, a ono -3%?
Moguće. Ja sam danas tek pročitao. Dvije su vijesti. Ova zadnja nije još ni potvđena pa se u nju uzdam a i vjerujem da ne može biti 2 dana za redom crveno.
Nisam baš siguran da rade. Premda na njihovim stranicama nije petak neradan dan vole oni spojiti praznik sa vikendom.
[/quote]
Ne, ono je bila vijest za dio koridora 5c, ovo je dionica Split-Ploče
Sve skupa 900 milja kn ako to nije dosta za malo zelenila onda sve k vragu a u petak sumnjam da će se raditi tako da je sutra dan za metak.
Barone…gdje nam je Ivana 7…
– tu sam,
– ali me zbilja dekoncentrira ovaj novi forum,
– nešto sam otvarala pa ne ide,
– nadam se kako će sve uočene greške na vrijeme otkloniti,
– za puno stvari nemam pojma što su.
– možda se i naviknem, ne znam.
– upavo sam završila s čitanjem knjigu "Dnevnik malog ulagača".
– knjiga je tiskana još prošle godine.
– o kvaliteti same knjige, drugi put na drugoj temi.
– jedino mi je drago jer se ipak kod nas pojavljuju neke nove knjige o ulaganjima.
– a najinteresantniji je podatak kako sam ja prva čitateljica ove knjige iz biblioteke, imam prvi pečat o posudbi.
– a zbilja svima preporučam prije početka investiranja pročitati ovo malo knjiga koje nam je na raspolaganju,
– ali kako vidim u biblioteci, knjige takvog tipa su na krivim mjestima i teško ih je pronaći, i one koje posudim skoro uvijek su nove, ako ih tko i posudi brzo ih vrati, vidim po samoj knjigi kako to nije čitano.
– a ako želite biti uspiješni, stvarno trebate čitati i poznavati materiju investiranja i ulaganja.
– prvo pravilo neka Vam bude, ne vjerujte ni meni niti ikome na forumu, ulažite u svoje vlastito znanje.
Pozdrav !
Moguće. Ja sam danas tek pročitao. Dvije su vijesti. Ova zadnja nije još ni potvđena pa se u nju uzdam a i vjerujem da ne može biti 2 dana za redom crveno.
Pa što ne dade link, nesrećo? Ovako ti moramo vjerovati na riječ, a to zna biti nezgodno. [smiley]
– gospodine Verdi, žalm, ali dobili ste od mene testing jedinicu,
– kužila kako to radi,
– do sada sam kod Barona klikala, ali vjerojatno jer je bila nula nije išlo,
– znači mora se ipak malo pomaknuti mišem do jedinice.
Pozdrav !