i ja razmišljam o mogućnosti duplog dna, ali mi nije baš vjerojatno. A s druge strane, ako se i dogodi, neće odmah, već možda kroz par mjeseci. Usporedi npr. koliki je bio razmak od jednog do drugog duplog vrha… Sad mi je vjerojatniji pad za oko 1/3 ovoga rasta od dna… No, uvijek valja imati na umu da na ovako plitkom tržištu zadnju riječ ipak imaju fondovi (osobito mirovicni), tj. veliki igrači.
[/quote]
Ovih boldanih se treba čuvati,jednom su nam prodali paniku.
[/quote]
ma nije to prodavanje panike, samo poziv na oprez.svi smo u istoj situaciji.ko nam je prodao paniku u predhodnom velikom padu?
Neće tu biti više većeg pada, tu imaš 4 velikih koji rade što žele, i to je to. TA jednako je MA.
slazem se u potpunosti.samo nam reci sto zele?
ja ne znam koliko puta treba ponoviti da se nafta ocekuje na razinama od oko 200 $ do kraja godine…
vise nafta uopce nije bitna.
svi ocekuju veliki rast cijene..
Nafta nije bitna,aha.
Uračunata je već u cijenu Crobexa.
Idemo nazad na 5400 Crobexa. Ovo slušam već mjesec dana, i sve manje argumenata čujem.
ja ne znam koliko puta treba ponoviti da se nafta ocekuje na razinama od oko 200 $ do kraja godine…
vise nafta uopce nije bitna.
svi ocekuju veliki rast cijene..
Nafta nije bitna,aha.
Uračunata je već u cijenu Crobexa.
Idemo nazad na 5400 Crobexa. Ovo slušam već mjesec dana, i sve manje argumenata čujem.
[/quote]
ja ti kazem da sam tu obavijest dobio negdje u 12 mjesecu.
sve kompanije cija proizvodnja znatno ovisi o nafti su se vec u 12 mjesecu 2007 pocele pripremati na razinu nafte od 200 $.
ti mislis da je to neko cudo, ali nije.
to je stara vijest – 100%.
evo zapamti kaj sam ti sad napisao i sjeti se toga negdje u 12 mjesecu 2008.
i vidjet ces da sam imao pravo…
CRUDE OIL 129.10 $ [undecid]
Neće li valjda danas do 200$?
sve mi izglednije djeluje teorija duplog dna.
barone sta mislis?
Teško da može ponovo na 3200 ,ali da će srokat sigurno da hoće i to žešće.
the economic crisis amplifies
Oppenheimer analitičar Meredith Whitney predviđa kreditnu krizu daleko goru od najcrnjih procjena
http://biz.yahoo.com/ap/080520/financials_analyst_note.html?.v=2
nije vrag da će burze opet dolje a da nam RealBear to ne najavi?
nije vrag da će burze opet dolje a da nam RealBear to ne najavi?
A istjerali ste ga iz brloga i to grubo. Sto bi sad? [lol]
Ako se prisjetimo, prije pada do 3200 gotovo nitko ga nije predviđao. Stat će na 4000, pa na 3800, pa na 3500… to su bile izjave.. a dogodio se!
Sad vidim, nakon pada od 2 posto na više nego jadnom prometu svi očekuju pad na 3200 ili blizu.
E baš zato neće. Sada je puno puno manje amatera, marginaša, naivaca nego što je bilo!
Shvaćam da ko se jednom dobro opeče – i na hladno puše… tako razmišljam i ja, i moj brat također!
No gotovo sam uvjeren da jačeg pada neće biti. Kada bi nekakva panika i započela, mislim da bi ovaj put menađerčići uložili malo veći trud u obrane, jer, taman im se počeli oporavljati fondovi i ponovo privlačiti ljude. Neloše bi čak bilo stagniranje ili blagi blagi rast do jeseni!
A dežurni katastrofičari nek mi kažu koje su to konkretne okolnosti zbog kojih bi trebali past.
Molim trosjeda da se suzdrži, barem od linkova tipa J.P.Morgan bilježi gubitak jer me za to boli … uvo!
Molim domaće, HR okolnosti!
A istjerali ste ga iz brloga i to grubo. Sto bi sad? [lol]
ma ajde bar da mu vidimo avatar na ovoj veličini [lol]