Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Europa ima već 8 indexa ispod -1%. Na početku je imala 4.
Vaš link

FUTURESI
Svi blizu -0,5%
Vaš link [undecid]
CROBEX -1,60. Promet je 50 milja kuna. Padamo na ne baš malom prometu.

@mile1984

Iz BLSC je nedavno izašla Svijetska banka, sa 20 milja kuna i zaradom od 800% u 6 godina.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

He, he, vrijeme iluzija i igranje Džorža Buša gdje je glumio Dejvida Koperfilda te kreirao iluzije je pri kraju kako mi se čini.

http://www.marketwatch.com/news/story/governments-numbers-racket-about-blow/story.aspx?guid=%7BF91A0843%2D69B4%2D4C0C%2D92CE%2DB835D9907945%7D

Izgleda da se Ursus arctos horribilis vraća.

30 mil. kn prometa do sada…..to je jako dobar signal……jer maloprije kad je raslo, raslo je na velikim prometima tj. 120 mil. kn i više…….a sada kada malo pada, pada na malim prometima !

[thumbsup]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Europa ima već 8 indexa ispod -1%. Na početku je imala 4.
Vaš link

FUTURESI
Svi blizu -0,5%
Vaš link [undecid]
CROBEX -1,60. Promet je 50 milja kuna. Padamo na ne baš malom prometu.

@mile1984

Iz BLSC je nedavno izašla Svijetska banka, sa 20 milja kuna i zaradom od 800% u 6 godina.

Daj ne muljaj, bez tog belišća je promet 30 milijuna a prošlo je 14:00! Šta je to velik promet. Ovo je jednostavno letargičan dan. U takvom raspoloženju je normalan mali pad jer onaj tko kupuje nije prenabrijan, postavi nalog i ode ručat, a uvijek se javi netko kome treba lova, pa nešto i proda.

Tipičan primjer današnja trgovina HT-om… Barone daj se skoncentriraj! I nisi dugo izvjestio sa Varšavske burze… [yawn]

Daj ne muljaj, bez tog belišća je promet 30 milijuna a prošlo je 14:00! Šta je to velik promet. Ovo je jednostavno letargičan dan. U takvom raspoloženju je normalan mali pad jer onaj tko kupuje nije prenabrijan, postavi nalog i ode ručat, a uvijek se javi netko kome treba lova, pa nešto i proda.

Tipičan primjer današnja trgovina HT-om… Barone daj se skoncentriraj! I nisi dugo izvjestio sa Varšavske burze… [yawn]

Šta bi trebali izbaciti BLSC-e sa burze. Sve se računa zajedno.
Netko tko pita za promet ne pita za transakcije.
Uostalom kad smo rasli zadnjih tjedan dana, ATPL je odnosila isto veliki dio prometa. Skoro svaki dan 10 milja kuna. To si zaboravio.

Ne razumijem ljutnju?

Jeste li primijetili ovo premiještanje oko 18.000 kom BLSC po 925, +3.10 %?

Očekuje se pad na Wall Streetu
Business.hr/Hina
20.05.2008 14:31

Cijene dionica mogle bi na početku današnjeg trgovanja na Wall Streetu pasti, na što ukazuje trenutno kretanje terminskih indeksa.
Vaš link

Šta bi trebali izbaciti BLSC-e sa burze. Sve se računa zajedno.
Netko tko pita za promet ne pita za transakcije.
Uostalom kad smo rasli zadnjih tjedan dana, ATPL je odnosila isto veliki dio prometa. Skoro svaki dan 10 milja kuna. To si zaboravio.

Ne razumijem ljutnju?
[/quote]

A jel ti uistinu nevidiš razliku između dogovorene transakcije i normalnog trgovanja, kao što je bio primjer sa Atlantskom?

Kad smo padali sa 5300 na 3200 trend je očito bio negativan, no normalno je da tu i tamo par pozitivnih dana isto kao što je potpuno normalno da je u ovakvom pozitivnom trendu par dana koji su negativni. neznam zašto svi traže neke dublje razloge današnjeg pada pogotovo ne na ovom prometu koji bi da nema belišća vjerojatno bio najmanji u čitavoj godini. barem ja imam takav dojam.

ZEW indeks podigao euro na najvišu razinu prema dolaru u protekla tri tjedna
Business.hr/Hina
20.05.2008 14:42

Nakon procjene njemačkog ekonomskog instituta ZEW da će Europska središnja banka uskoro podići ključne kamatne stope u eurozoni euro je u utorak skočio na najvišu razinu prema dolaru u protekla tri tjedna.
Vaš link

CROBEX -1,80%

di je onaj smajli sto zijeva? [yawn]

Barone, ti si tehnicar, objasni mi sto znaci ovakav pad na malom prometu po tehnickoj, jer i da utrpas Blsc i dalje je premali promet, a nesto od toga otpada i na jutro kad je krenulo gore.
[bye]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ZEW indeks podigao euro na najvišu razinu prema dolaru u protekla tri tjedna
Business.hr/Hina
20.05.2008 14:42

Nakon procjene njemačkog ekonomskog instituta ZEW da će Europska središnja banka uskoro podići ključne kamatne stope u eurozoni euro je u utorak skočio na najvišu razinu prema dolaru u protekla tri tjedna.
Vaš link

CROBEX -1,80%

ovo ti znaci da je EU gospodarstvo zdravo i da mu ne trebaju fiskalni i politicki potisci, nego da se sad borimo samo protiv inflacije.
u biti, jako pozitivna vijest!
[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

New Report

Close