Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da je puno ljudi htjelo prodat po dobrim cijenama pa se prodaja nakupila..sad će se vjerojatno povući ti nalozi

Crobex -1,36%.

ZADNJI UPIT: 20.05. u 11:04
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 43 66,15%
Broj dionica u porastu 17 26,15%

Sam ja nešto propustio na forumu? Koliko znam ovo nije prijenos utakmice pa da treba live izvještavati o promjenama Crobexa. Molim vas da to skratite na jednosatne intervale

Suricata suricatta

A sad kad krdo navali,kad padnemo ispod 4000bodova.

FUTURESI ne najavljuju dobro otvaranje Amera.
ESM08.CME E-Mini S&P 500 Jun 08 1,423.00 4:57am ET Down 6.75 (-0.47%)
Chart
YMM08.CBT Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 08 13,045.00 Feb 20 0.00 (0.00%) Chart
NQM08.CME Nasdaq 100 Jun 08 2,017.00 4:57am ET Down 8.75[/b] (-0.43%) Chart
SPM08.CME S&P 500 Jun 08 1,423.10 4:57am ET Down 6.70 (-0.47%)

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Što se tiče vijesti o UN-ovim prognozama, stvarno mi se gade kojekakvi sitni novinarčići koji pokušavaju privući pažnju sa bombastičnim naslovima u kojima koriste fraze tipa "na rubu provalije" itd. Odvratno!
[angry]

Očito se čuva i prikuplja municija za INU sutra, sad da će biti baš enormna količina na prodaji, čisto sumnjam.

A sad kad krdo navali,kad padnemo ispod 4000bodova.

mislim da je puno manje "krda" trenutno na burzi nego prije, tako da ne očekujem paniku ako padnemo ispod 4000, problem je što smo brzo došli do tih 4000 a oni koji su očekivali da će se natovarit na razinama ispod to nisu napravili i sad …

Cookie Monster

pad na prometu os 25 milja na znači ništa!
kada bi se ulupalo do sada još toliko kao što je bija prosjek kada se raslo imali bi isto rast krobeksa od 1-2%.
izlaze i kratkoročno se pomalo zarađuje a kada će stati mislim ovaj tjeda i ponovno u nove pobjede na početku idućeg tjedna. A nastavak na EP u nogometu "pobjeda" i idemo gori! [thumbsup]

dan je pametniji od noći

pad na prometu os 25 milja na znači ništa!
kada bi se ulupalo do sada još toliko kao što je bija prosjek kada se raslo imali bi isto rast krobeksa od 1-2%.
izlaze i kratkoročno se pomalo zarađuje a kada će stati mislim ovaj tjeda i ponovno u nove pobjede na početku idućeg tjedna. A nastavak na EP u nogometu "pobjeda" i idemo gori! [thumbsup]

Isto tako i rast na prometu od 25 milja ne znači ništa.
A rasli smo tako od 3700 Crobexa. Na malim prometima.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Piramida i celebrity big brother su zanimljiviji od današnjeg trgovanja.

Pokušao se unijeti paniku s udaranjem po bidu ali su forumaši spojili Tijelovo s vikendom izgleda pa nema odgovarajuće reakcije:))

Mislim da se pozitivni trend vidi i po prometima i reakcijama na svjetska zbivanja.

Kad smo bili u negativnom, na pozitivne vijesti smo mlako reagirali a na negativne katastrofično.

Sad kad smo u pozitivnom, na negativne vijesti mlaka reakcija a na pozitivne euforično (vidi Radića od neki dan).

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

bio produženi vikend pred 2 tjedna a sutra počinje još jedan … treba malo para za potrošit` i eto pada …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

belišće popunilo šuplji promet 19 milijuna kuna u 1 sekundi po 925 kuna

New Report

Close