Tko to prodaje INDG po 1275 a neki dan počišćeno 500 komada na 1320? Meni jedino pada na pamet Galinec da bi opet provukao neki paket po što nižoj cijeni.
Tko to prodaje INDG po 1275 a neki dan počišćeno 500 komada na 1320? Meni jedino pada na pamet Galinec da bi opet provukao neki paket po što nižoj cijeni.
Čitam ih [smiley2]
INDG-R-A 15:48:08 712 1.276,00 908.512,00
Prati li tko HDEL. Netko sa nalogom od 36XX komada već nekoliko dana ruši cijenu. Sada se postavio na 480. Da li kupiti sada ili čekati što će ovaj s velikim nalogom napraviti?
Pozdrav
Prati li tko HDEL. Netko sa nalogom od 36XX komada već nekoliko dana ruši cijenu. Sada se postavio na 480. Da li kupiti sada ili čekati što će ovaj s velikim nalogom napraviti? Pozdrav
Na kupnji je preko 29.000 komada al se ne vide u prvih 5 iz čega se može zaključit da očekuju znatno nižu cjenu od trenutne tojest da se ovaj sa 36xx ili netko jo šveči iskrca prema dolje .
Na kupnji je preko 29.000 komada al se ne vide u prvih 5 iz čega se može zaključit da očekuju znatno nižu cjenu od trenutne tojest da se ovaj sa 36xx ili netko jo šveči iskrca prema dolje .
Pokušao sam zadati nalog preko 1G na 400 kn, ali me oni upozoravaju da je iznos izvan dopuštenog raspona. Moguće da ovaj s velikim nalogom svakodnevno spušta cijenu dok se ne nađe s kupcem, a da pritom ne prekrši pravila hanfe.
Pozdrav
Blokada ZABE R-A , potpuno očekivano >>